שאלה

MeRmAiDe

New member
שאלה../images/Emo26.gif

אחת ולתמיד- מה היה הסיפור עם החבר של אירה
שלא זיהה אותה בטלפון? אני האמת-חיכיתי לקטע שבו הוא יגיד לה "סתםםםםם...מה שלומך?" אבל הקטע הזה פשוט לא הגיע... והאין זה היה היבוש של חייה?

אם למישהו יש תקטע שיעלה!!

וכן.. לדעתי זה היבוש של חייה
זה בדיוק מה שחשבתי באותו רגע ועדיין חושבת
איזה באסה להההה!!

MeRmAiDe

New member
הפסדת?

זה היה איזה 3 פעמים.בתכנית עצמה, בלקט של ביום רביעי, ואתמול בשידור החוזר של הלקט...

לא ראיתי את התוכנית. מה קרה שם?

אולי הוא לא ציפה לשיחה ולכן לא זיהה? אל תגידו לי שכל השלישיה הזו היא פיקציה...

MeRmAiDe

New member
אתה צוחק אחי???

זו פיקציה ענקית. אני מההתחלה קראתי לשלישיה הזו שהיא המציאה "פרובוקציה בגרוש". לדעתי היא עשתה את זה כי היא מכוערת תחת,וכדי שלא יעיפו אותה ישר,אז היא סיפרה סיפור "סקסי" משהו בכדי לקבל צומי וזמן מסך, אבל ואללה כמו שמיקי אמר "זה שייך לאייטיז"...לא עבד, גם הקטע שהיא סיפרה שהם עשו סקס בשלישיה במטוס. YEAH RIGHT חחח ולדעתי אין דבר כזה חבר שלא ציפה לשיחה, שחבר לא יזהה??.אפילו לא חבר במובן הרומנטי,אלא ידיד היה מזהה ולכן זה תמוה מאוד בעיניי. עדיף שתתקשר לאמא שלה.

תגובה + הודעה דרמטית

1. תגובה: יש בזה משהו. שירותים במטוס? אף פעם לא הצלחתי לצחצח שם שיניים כמו שצריך, ברור שאי אפשר לעשות שלישיה. פשוט אין מקום. האם רק זו המצאה או שמא גם כל השאר? אין לי מושג, אבל משהו פישי כאן. 2. הודעה דרמטית: תסתכלו בלוח השידורים ותגלו שם כדורגל במקום דוגמניות ביום רביעי הקרוב. מתעללים בנו, חברים!

אז מה היו התמונות?../images/Emo122.gif

זה משהו מוזר... כי היא הראתה תמונות של שלושתם ושלה עם חברה שלה..
מעניין מה הולך שם..

MeRmAiDe

New member
אז מה../images/Emo194.gif

גם אני הצטלמתי עם חברה טובה שלי וידיד בטיול השנתי של כיתה יא'...... אז עכשיו אני אלך לומר שהיא,הוא ואני חיים בשלישיה? בשורה התחתונה מה שאני אומרת שכל אחד יכול לעשות את זה... לדעתי היא חרטטנית. והתמונה אולי אמיתי אבל האנשים בה הם סתם חברים.

MeRmAiDe

New member
../images/Emo13.gif לא חשוב

התמונות שלי לפחות תמימות לגמרי.
אבל היום..כל פקאצה שניה במועדון מצטלמת עם אישה..אז...

למעלה