שאלה

• פותח הנושא pdib
  • פורסם בתאריך

pdib

New member
שאלה../images/Emo26.gif

יש לי שאלה, אמנם בASP, אבל מכיוון שלא עונים לי על השאלה בפורום ASP, החלטתי להעלות את השאלה לכאן, מכיוון שאני חייב תשובה לשאלה, כי היא תוקעת לי את כל הפרוייקט. מקווה שתתייחסו. הרצתי את קטע קוד של ה-ASP, כעת מופיעה לי ההערה הבאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E14) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] אין באפשרותך להוסיף או לשנות רשומה מכיוון שרשומה קשורה דרושה בטבלה 'gender'. /addpat.asp, line 86 כתוב שהרשומה קשורה לטבלה אחרת. בטבלה האחרת gender, יש לי שני שדות: code ו- gender, ושתי שורות, שורה אחת עם הקוד: 1 וב-gender כתוב זכר, ושורה נוספת עם הקוד: 2 וב-gender כתוב נקבה. כעת מה שקורה זה שיש טופס, אליו מקושר דף ה-ASP הנ"ל, ואחד האלמנטים בטופס הוא אותו gender, והוא מחזיר 1 אם המשתמש סימן זכר, ו-2 אם הוא סימן נקבה. אז מה שצריך להיעשות זה אם הוא החזיר 1 הערך זכר ילקח מהטבלה, ואם הוא סימן 2 הערך נקבה ילקח מהטבלה. איך אני פותר את העסק הזה?

ron369

New member
תכתוב לפחות את הSQL שלך, איך אתה

רוצה שיענו לך אחרת? ואני גם לא מבין למה לשנות את הרשומה. אתה לא רוצה רק לגשת למידע עצמו? ולסיום, אני מציע לך לכתוב דברים אחרים בינתיים, ולעשות את החלק הזה בתור if-else פשוט עד שהבעיה תתוקן.

למעלה