שאלה

בדויה02

New member
שאלה../images/Emo26.gif

מה לעזאזל קורה לערוץ 3..???? מתי הם מתכוונים לשדר את העונה הבאה של הטופ מודל??? פרוייקט מסלול זה נחמד, נכון... אבל שום דבר לא מתעלה על הטופ מודל... כמה זמן לוקח להם לתרגם את זה? חח כאילו זה הריאלטי הכי נצפה נראה לי בערוץ 3 וכולם מחכים לזה..!! באיזה עונה הם כבר שם בארה"ב? מישהו יכול לשלוח אימייל לערוץ 3 ולכתוב לו שישדרו כבר את זה?

JULI4561

New member
בארצות הברית לדעתי הם כבר סיימו

לסיים את העונה ה6 ולא ידוע מתי ערוץ 3 ישדר .. באמת רעיון טוב לשלוח להם אי מייל כל עונה אנחנו שולחים להם
אי אפשר לשבור מסורת
אם אני אזכור אני אנסה לשלוח להם עוד השבוע

SummerNightCity

New member
באמת מה ניסגר איתו :\

וכמו שג'ולי כתבה.. אני מקווה שגם אני אזכור לשלוח להם מייל, כי די, כבר עבר יותר מדי זמן

yaeli1993

New member
מה האימייל שלהם?../images/Emo62.gif

ואם כבר אתם שולחים, אתם רושמים גם בשם הפורום כן?

בדויה02

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני מביאה לכם אתר שיש בו מקום להתלונן ולדרוש דברים חחח תיכנסו תשפיעו!! אני בכלל אומרת בואו נציף אותם בהודעות של- רוצים עונה5! רוצים עונה5!

randu

New member
שלחתי לפני

מלא מלא זמן-על איזושהי סדרה,וגם שלחתי להם היום על הטופ מודל.. בואו נשלח כולנו,ככה הם ייראו שיש ביקוש לסדרה.. אח,אני כזה גאון!

frozen Blood

New member
אמממ לפי ההודעה הזו של הוט...

הוט רכשה את הזכות לשדר את התוכנית בערוץ 3... השאלה יא מה קורה אם האנשיםש אין להם הוט ויש להם יס;[[[[. אנחנו גם רוצים טופ מודל;[.

mmmbam

New member
אני חושבת שיהיה גם לנו :)

אני אנסה לבדוק את העניין עם יס.

לא בטוח,מכיוון שהחוזה של ערוץ 3 ויס

נגמר בסוף 2006. הכל תלוי אם יחדשו את החוזה.

mmmbam

New member
כתבתי להם מכתב, אני מחכה לתשובה.

אבל אני האמת די בספק אם הם יענו לי כי לא כתבתי מלא פרטים על המנוי שלנו והתעודת זהות וכולי וכולי כי הייתי לבד בבית ואמא לא הייתה שם כדי שאני אשאל

randu

New member
../images/Emo207.gif...כנסו לקומונה..

יש לי כמה קומונות לפרסם- קומונה לסלבס,ומה שמסביב-קומונה מספר 19831.. וכמובן,הקומונה לעפר,איך לא פרסמתי אתה קודם?? לארק כי הבנאדם מלך,גם כדיי להפעיל שם.. דנה עם השגעונות שלה, ג'ולי עם המשחקונים שלה... מיכלי עם ורד שלה, מונטי עם החזיר שלו... תבואו,יהיה פאנן..

למעלה