שאלה... אתמול באין ואווט עם גיא פינס אמרו משהו על יעל בר זוהר ובן ארצי.. מישהו זוכר מה אמרו?
M motib4 New member 17/5/03 #1 שאלה...../images/Emo29.gif אתמול באין ואווט עם גיא פינס אמרו משהו על יעל בר זוהר ובן ארצי.. מישהו זוכר מה אמרו?
שאלה...../images/Emo29.gif אתמול באין ואווט עם גיא פינס אמרו משהו על יעל בר זוהר ובן ארצי.. מישהו זוכר מה אמרו?
V vashla New member 17/5/03 #2 שלום מוטי. אתה יכול לעשות לי טובה? רק תחליף את השמות שבחתימה שלך. לי קוראים בר ולאחותי סיון. זה קצת מפריע לי לראות כאילו דיאלוג עליי ועל אחותי.רבות. תודה.
שלום מוטי. אתה יכול לעשות לי טובה? רק תחליף את השמות שבחתימה שלך. לי קוראים בר ולאחותי סיון. זה קצת מפריע לי לראות כאילו דיאלוג עליי ועל אחותי.רבות. תודה.
† †BLa¢K ƒaiRy† New member 17/5/03 #3 מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif זה מערכון שהייה בטלוויזיה.. אם הוא יחליף ת'שמות... זה יהרוס ת'כל.. זה שקוראים לך ולאחותך ככה, זה לא אומר כלום...
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif זה מערכון שהייה בטלוויזיה.. אם הוא יחליף ת'שמות... זה יהרוס ת'כל.. זה שקוראים לך ולאחותך ככה, זה לא אומר כלום...
O O Boy New member 17/5/03 #4 הם חברים... אבל לא ידוע לי מה אמרו עליהם... יכול להיות שאמרו שהם הזוג הכי אין...
V vashla New member 17/5/03 #5 גם אתה מוטי?! נעים מאוד!../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif אבל התכוונתי למוטי הראשון.
C chicolico New member 17/5/03 #8 וטוב שכך! האישה הכי סקסית ומדהימה בישראל, לא צריכה להיות עם הווחש הזה... זה פשוט פשע...