שאלה

S H I L G I

New member
שאלה../images/Emo29.gif

יש פה ילדים שנמצאים במצב שלי: לא גרים במקום שבו נמצאת החווה (קיבוץ..כפר..) ולא יכולים לבוא כל יום לטפל או לרכב אולי בגלל בעיות הסעה... ושיעורים לא לרכב על הזמן אז בגלל הכסף... שיגיב רק מי שנמצא במצב שלי, אני רוצה לדעת אם אני לבד במצב הזה

אממממממ אני בערך במצב שלך...

אני גרה ברמת גן ולמרות שהחווה ברמת גן היא בצד השני... לוקח עם אוטו רבע שעה... ומצאתי לי קו של אוטובוס שמגיע עד לכניסה של הפארק ואני צריכה ללכת 10 דקות.. קיצר לוקח לי 40 דקות להגיע מהבית לחווה במקרה שהאוטובוס ישר מגיע ואני לא צריכה לחכות... אמממ אם הייתי גרה יותר קרוב לחווה אני חושבת שאולי היו מרשים לי פנסיון מלא... כי זה היה חוסך זמן... הכסף אני לא חושבת שזה כל כך בעייה אבל ההסעות זה מעצבן...

S H I L G I

New member
דרורית..../images/Emo29.gif

כן אבל לפחות את יכולה להגיע לעזור ולרכב/לטפל בסוס שלך כמעט כל יום זאת הבעיה שלי בקשר לקניית סוס כי כבר חודשיים לפני החופש הגדול של שנה הבאה אני אתחיל לחפש סוס ואם אני אמצא אני אקנה אבל עונה אח"כ אני אתחרה 90 וסוס שהוא פרטי בד"כ לא מתאים ל-90 ואני יכולה לקנות איזה סוס שיהיה לי חצי פנסיון (לא כמו אצלך דרור, חצי פנסיון זה אומר שהוא חצי של החווה-שהילדים בחווה גם רוכבים עליו-וחצי שלי.) אבל אז הוא קצת יכול לדפוק לעצמו תרגליים או משהו ואני לא ממש רוצה.. וגם שמעתי שיפתח עושה בעיות לחצי פנסיון..(שאסור למשל לקחת אותו לטיול סתם אם אני רוצה...וכל מיני שטויות) אבל מצד שני זאת העיסקה הכי משתלמת בשבילי כי תחשבי יהיה לי בגרויות ובצפר וכל השטויות ואני בחיים לא אצליח להגיע לחווה יותר מפעמיים בשבוע מקסימום לטפל בסוס (נגיד בינתיים שהוא פנסיון מלא-רק שלי).. אז מה אני עושה? אי אפשר לעשות כזה דבר! נטע

אמממממ נטע כנסי......

אני לא יכולה להגיע כל יום כי זה כיתה ט'.. וזה בעייה.. באיזה כיתה את עכשיו?? אני יכולה להבטיח לך שעד כיתה ט' זה לא ממש רמת קושי ואת יכולה להסתדר בלי בעייה.. אפילו בכיתה ט' את יכולה להסתדר לבד.. עד אז תחשבי על רעיון אחר... בכל מקרה דווקא בחוזה עם המנהל היה כזה סעיף שחצי פנסיון ניתן לחווה שילדים ירכבו עליו.. אבל הוא אמר לא להתייחס לזה... כנראה שזה לא תקף אצלנו.. בכל מקרה זה ממש מבאס אם זה קורה... כי הסוס יהרס לך וכל העבודה שלך עם הסוס תלך!! וילדים שלא יודעים לרכב יהרסו לך אותו ויכולים לדפוק אותו ואותך ברכיבה.. זה ממש חבל.. אין סיכוי שחברה שלך או מישהו עם נסיון יעשה חצי פנסיון על הסוס??? ורק שתייכן תרכבו עליו?? ויפתח צודק.. תחשבי מה זה לעצור סוס פרטי שעובד נגיד שעה וחצי ביום ואפילו פחות!! את יודעת איזה כוח זה?!!! אני לא יוצאת לטיולים בחוץ ובשדות לבד ואפילו עם מישהו עם הסוס שלי!!!! אני בחיים לא יחזור!! את יודעת מה זה לעצור סוס כמו שלי?!?!?! או תחשבי את לורד... תחשבי מה זה לעצור אותו!!! כוח עצוווםם!! וילדה כמוני או כמו דורון או כמו טל תירוש בחיים לא יעצרו סוס כזה!!! עד שלא תתחזקי ותגדלי פיזית אין סיכוי שתעצרי כזה דבר.. אני רק יוצאת עם הסוס להליכה בשביל שליד החווה... ובקשר לבגרויות בדר"כ לפני בגרויות לא לומדים ונמצאים בבית... מה שאומר שיש לך יום שלם ללמוד!! ואת יכולה נגיד לרכב בבוקר... ללכת לישון לכמה שעות ולקום בצהריים וללמוד.. זה לא בעייה כל כך.. וגם אם כן.. אז נגיד יש לך את החצי פנסיון תחליפי איתה את הימים המסוימים..

אממ גן אני במצב ירוד משלך....

חח אני גרה 10 דקות נסיעה(
) מהחווה ואני רוכבת רק פעם בשבוע!! ההורים של לא מרשים לי יותר... וגם ההורים שלי לא יכולים לקחת אותי כל הזמן לחווה ואין לשם הסעות או אוטובוסים... אממ ועוד בעיה.. שאני רוצה עכשיו אני רוצה לעבור לאינגליש וכל החוות המקצועיות יוקרתיות ורחוקות!

בערך....

אני לא גרה בקיבוץ אבל אילת צמודה לקיבוץ..... בכל זאת אני לא יכולה לבוא לחווה כל יום אלא רק איזה 4 פעמים בשבוע.....ארק כשיש פעילות....

טוי בוי

New member
היתי מתה להגיע לחווה ברגל!!!!!!

החווה שלי רחוקה אני אפילו לא יכולה לינסוע באופניים ואני גם ברוב אין הפעמים מי שיסיע אותי!!!!!!! אבא שלי בחול פעם בשבוע שבועיים הוא טס ואז יש לנו תאוטו שלו אבל אם לא אז הוא עם האוטו ויש לנו אופנוע ואותו ואמא שי לא ממש יודעת לנהוג באופנוע ..... כסף זו גם די בעיה וגם זמן... אני לא ממש יכולה להרשות לעצמי בנתיים לקחת 2 שיעורים בשבוע בימים שאני בחווה שזה חמישי ושישי ואם יש לי זמן ואפשרות גם עוד יום.... החווה שלי ברשפון ואני גרה בתל אביב זה 10-15 דקות נסיע.....

S H I L G I

New member
גם אני לא יכולה ללכת ברגל../images/Emo29.gif

באוטו זה לוקח 15/20 דקות להגיע ברגל לפחות שעתיים באופניים אין סיכוי מונית כל הזמן לקחת זה יקר נורא (20 שקל רק הלוך!! ואני צריכה גם חזור! ותחשבו אם אני רוצה כמה פעמים בשבוע זה המוןן) אוטובוס אין ישר מחיפה ליגור יש מחיפה ללב המפרץ ומשם ליגור אבל זה סיבוך לחווה יש הסעות בימי שני ורביעי אבל בימים האלה יש לי מורה פרטית וחוץ מזה יש לנו רק אוטו אחד

יש לי רעיון בשבילך נטע.....

גם אני לא לוקחת מונית.. בגלל שזה 30 ש"ח הלוך ו-30 ש"ח חזור וזה המון כסף... בזמן האחרון ההורים שלי מחזירים אותי מהחווה... ואני בחווה 3 פעמים בשבוע וכל פעם מגיעה עם אוטובוס חוץ מיום שישי שאבא שלי מסיע אותי ב-1 ואחר כך בא ב-5 כי הוא רוכב איתי בקבוצה.. בכל אופן נטע... בקשר להסעות.. אז את המורה הפרטית שלך תזיזי לימים אחרים... תזיזי משני ומרביעי.. ואם היא לא מסכימה תלכי למורה פרטית אחרת.. תאמיני לי לא חסרות בימנו.. וגם אני צריכה פעם ב.. שעור פרטי ואני קובעת את זה או לפני החווה אחרי הבצפר.. או ביום שאני לא בחווה.. תעשי כמוני... ואז יהייה לך ביום שני ורביעי הסעות.. ועוד פעם אחת בשבוע אחד ההורים...

S H I L G I

New member
דרור../images/Emo29.gif

אני לא יכולה להחליף מורה פרטית יש לי מורה מתקנת (כי יש לי ליקוי למידה) ואי אפשר להחליף אותה והיא סטודנטית ויוצא שהיא יכולה למשל בימי חמיחשי אבל יש ימים שלפעמים היא לא יכולה

אני ../images/Emo80.gif

אני לא גרה בקיבוץ וזה איזה 20-15 נסיעה מהבית שלי וזה קצת קשה להגיע אבל כשההורים יכולים לקחת אותי אני מגיעה ואם ממש חשוב לי להגיע אני יכולה לסוע באוטובוס או ברכבת וכן אני לא רוכבת כל הזמן כי זה ממש יקר אני לוקחת שיעור פרטי של שעה פעם בשבוע ולפעמים נותנים לי לרכב על הסוסים החדשים אבל בחופש הגדול אני עושה חצי פנסיון אז אני ארכב יותר

GrEeNwOmAn

New member
לנטע.../images/Emo29.gif

תקשיבי שנייה- אני לא במצב שלך ממש. כאילו אני רוכבת פעם בשבוע והוריי לא מסכימים ליותר מזה. יש לי רעיון בשבילך- אבל זה רק אם את מוכנה לעזוב את חוותך. כי יש המון חוות שיש בהן הסעות נגיד ביום שלישי למשל, שלפי מיטב ידיעתי זה היום שלך כעת בינתיים. אז נגיד כדוגמא החווה שלנו, יש בה הסעות בימי- ראשון, שלישי, חמישי ומדי פעם גם בימי שישי. ויש גם קורס. אבל נגיד את עוברת לחווה כלשהיא. יכול להיות כאילו ששם עובדים, מטפלים ומאכפים. וסיפרו לי שביגור לא עושים את זה. אבל זה היה מזמן, ככה שתקני אותי אם אני טועה. ותחשבי על הרעיון.

למעלה