שאלה
|פטריה|

שאלה../images/Emo3.gif|פטריה|../images/Emo19.gif

אנלא מכירה הכי שירים של הביטלס.. לכן יש לי שאלה איזה שירים של הביטלס כל מעריץ חייב להכיר?

Another Girl

New member
איזו שאלה...../images/Emo13.gif

כנראה שתקבלי הרבה תשובות שונות לשאלה הזו,ובכל זאת אשתדל: אתמקד בשירים שלאו דווקא אני אוהבת,אלא כאלה שמתאימים למתחילים,יותר ידועים,ולאט לאט אפשר להמשיך ולהתפתח.. Help! ,A hard day's night,Let it be,Hello Goodbye,Yellow Submarine,Norwegian wood,Free as a bird,Strawberry fields forever,Lucy in the sky with diamonds,Sgt. pepper's lonely hearts club band,Here comes the sun,While my guitar gently weeps,back in the USSR ועוד כמה שהחבר'ה ישמחו להשלים

SmallVille Girl

New member
אמממ...

יש את ob la di get back i'm believer mrs.robinson i want to hold your hand imagine hey jude love me do ואחר כך : שמכירים יותר ... lovly rita , real love אגב שיר מהמם !!! here there and evey where

מאור 87

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

i'm a believer הוא לא של המנקיז? ו mrs. robinson הוא לא של סימון וגרפונקל?

Miss CB

New member
הוא נכתב ב68,

אז כנראה שלא. מה גם שאם אולמיוזיק אומרים שאין - מי אני שאתווכח

מאור 87

New member
תשובה.. ../images/Emo9.gif

לדעתי בתור בסיס כדאי לך ללמוד בע"פ (
) את "beatles 1" שהוא הבסיס.. אח"כ תוכלי לעבור לשירים אחרים של הריסון כמו here comes the sun, while my guitar gently weeps וכו'..

נא להירגע מההערצה

המטורפת להריסון. בכל מקרה, שמעי נא את: something let it be she's leaving home lucy in the sky with diamonds sgt. pepper's lonely hearts club band here comes the sun I will help! yesterday Eleanor Rigby strawberry fields forever across the universe sexy sadie martha my dear cry baby cry in my life you won't see me nowhere man I'm only sleeping All you need is love hello goodbye I am the walrus Penny lane Julia אלה חלק מהשירים הכי טובים/חשובים לדעתי. אני לא חושב שיש איזה שירים שחייבים לשמוע כדי להכיר אותם... בסך הכל, כל שיר שלהם מייצג אותם.

tin ker bell

New member
revolover הוא לא שיר...

אם התכוונת שאת לא מוצאת את ה"שיר" רבולובר. הוא אלבום. השירים היפים שיש בו לדעתי: taxman here there and everywhere ealenor rigby yellow submarine (שגם אם הוא לא שיא היצירה הוא שיר חובה..) she said she said המדהים והפסיכודלי ויש עוד המון, בקיצור כל האלבום שווה שמיעה...

אהההה תידה הבנתי!../images/Emo24.gif|פטריה|../images/Emo19.gif

הכרתי את רוב השירים שכתבתן כאן אבל עדיין אני בתחילת הדרך
מה זה פסיכודלי?

שאלה מסובכת...

אמממ...פסיכודלי...קשה להגדיר את זה...אולי תביני אםם תשמעי את השירים הפסיכודליים שלהם...יש את: Magical Mystery Tour Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band Strawberry Fields Forever Lucy In the Sky With Diamonds זה מה שאני זוכרת עכשיו...מקווה שעזרתי...

trilliane

Well-known member
מנהל
מה זתומרת? את כולם! ../images/Emo98.gif

לפחות כל אלה שיצאו ב-16 האלבומים הרשמיים. אח"כ אפשר לצרף גם אנתולוגיות, BBC, הקלטות נדירות וכו'. לא שאלת אילו שירים חובב ביטלס צריך להכיר, שאלת אילו שירים כל מעריץ חייב להכיר.

למעלה