שאלה...

keren201

New member
שאלה...../images/Emo3.gif

מה אתם חושבים על קעקועים... ואיפה אתם הכי הרבה אוהבים לקנות בגדים:רחוב,חנות וכו'....

אור P

New member
תשובה..../images/Emo3.gif

קעקועים לדעתי זה ממש מדליק, אני רציתי לעשות אבל התחרטתי. תראו למשל את מירי בוהדנה שיש לה ועכשיו היא בתהליך הסרה שלהם, ואני מכיר עוד כמה שיש להם ורוצים להוריד - והרי שזה צלקת. אני לא רוצה צלקות, ובגלל זה לא עשיתי. אני הכי אוהב לקנות בגדים בקניון. יש סקר בפורום שמתייחס לאיזה חברה מבחינתכם הכי מובילה. לכו להשפיע (בתפריט במעלה הפורום)

i l0ve u

New member
קעקועים....

כל עוד זה לא הופך לאובססיה זה אחלה יעני אני מתתההה לעשות קעקוע אבל שאני יהיה גדולה למרות שאני מתה מפחד

keren201

New member
טוף...תגובה קטנה...

חחח...וואי,טוב אני רואה כולכם אוהבים קעקועים וגם רוצים לעשות... תנו לי לתת לכם עצה קטנה.... בחיים אבל בחיים אל תעשו על עצם... זה נורא כואב.... ואם עושים קעקוע אז לא גדול ובמקום שאתם לא נתקלים בו כל יום, כי ברגע שאתם רואים את הקעקוע שלכם הרבה זה מתחיל להימאס, ואחרי זה נגרר.... סרטים... והקטע של ההורדת,זה בעיקר אנשים שלא חושבים לפני ואז מתחרטים...:)

אני חושבת...

לפי דעתי קעקועים זה סתם... אני ממש לא מתלהבת מיזה.... וחנויות? רק בת"א קינג ג'ורג' אלנבי שנקין דיזנגוף סנטר ורק שם!

.....

אני ממש לא מתלהבת מקעקועים, אני אפילו לא אוהבת את זה... יש ציורים נחמדים... אבל זה לא כזה מיוחד.
חוצמזה.... שמלא אנשים עושים מתחת לגיל 18 ואחרי הצבא הם רוצים להוריד... אם כבר עושים, אז תעשו אחרי הצבא... שתיהיו כבר שלמים על הבחירה.. כי נכון, אפשר להוריד... אבל נשארת צלקת מגעילה... בעע...

SsssTaaaR

New member
קעקועים../images/Emo99.gif

יש לי חולשה לקעקועים אבל קטנים כאלה..וחמודים. ובגדים... בקניון.!!

קעקועים!?

הכי ל-א-! בעולם! אומנם זה אין וזה תמיד יהיה אין... אבל בתור אחת שבגיל 14 היה לה את הקעקוע הראשון וכרגע יש לה 5 ועל חלקם אני מתחרטת... רק משהו שבאמת באמת רוצים כדאי... ולחשוב טוב טוב על ההשלכות של הקעקועים... אבל סה"כ לא כואב, ואומנות באמת מרשימה מאוד... והכי אוהבת לקנות בגדים... בחנות יד שניה >יש שם ת'בגדים הכי מטריפים בעולם!< או לעשות לבד...הקיצר קצת מקוריות בלבוש... קצת משעמם לראות את כולם לבושים אותו הדבר... אגב,למי שלא שם לב אני חדשה פה,נעים מאוד חן...

keren201

New member
חחח....חמודה את לא היחידה

היי וברוכה הבאה.... וואי את מטורפת,בגיל 14? אני בגיל 14 וחצי(חחחח..) של מה? ואיפה עשית? זה נחמד והכל.... אבל זה סוף הדרך ממכר.... עשית 1,אחרכך עוד 1 ואני מתה לעשות עוד 1,והורים לא מסכימים...:(אגב בגדים חנות יד שניה,זה מגניב והכל...אבל מוזר לי באופן אישי ללכת עם חולצה שמישהו לבש כבר.... וואי,ורגע...מי אמר פה שנקין ודיזנגוף? חחח....ענק...אני חולה על הרחובות האלו!!! קניתי שם משקפי שמש סוף הדרך!!! חחח...רק הצפונבונים שם הורגים אותי...חחח....מצחיקים רצח...

וואי...

הקעוע הראשון שלי היה שדון על הכתף שעכשיו סיימתי אותו >בגיל 17< יש לי שתי פרפרים על הרגל טרייבל על הגב התחתון ועוד טרייבל על הבטן שחלום חיי הוא להוריד אותו. ואני כולה בת 17 ושבוע.. תראי,מזה בגד שמישהו כבר לבש? חפיף,לא קורא לך שאת לוקחת מחברה איזה חולצה או משו... אותו הדבר.. ולכי למחתרת בקינג ג'ורג' יש שם בגדים יד שניה אבל פצצה של גדים..

keren201

New member
וואי....מטורפת....

אתה ממש מטורפת...(קבלי הצדעה) יפה לך על הקעקוע של הפרפר.... הקעקוע הראשון שלי היה טרייבל,שגם אני לפני 4 חודשים בערך(יום אחרי היום הולדת שלי)סיימתי אותו.... ואני קצת יותר גדולה ממך.... בטן?וואי כואב רצח.... אני עשיתי בגב התחתון והיתחרפנתי מכאבים... תראי בגדים של חברה זה לא בגדים שמישהו אחר לבש....אבל העיקר שאת נהנת.... מה הורים שלך אמרו לך?

אני אוהבת קעקועים קטנים כאלה...

לא גדולים מידי...קטנים וחמודים...:) אממ אני חושבת שהכי יפה לקעקוע קטן זה או על הכתף או ליד הקרסול ברגל... לקעקוע גדול זה גם או על כתף או על הגב התחתון...עכשיו זה ממש אופנתי כזה ללכת עם קעקוע בגב התחתון...אבל בעיקרון קעקועים זה כמו פיריסנג...כל אחד והדעה שלו...לדעתי...

keren201

New member
בדר"כ רוצים להוריד קעקוע...

נמאס,כי זה ציור לכל הזמן....

זה לא העיניין..

לקעקוע צריך שיהיה חיבור ומשמעות בעיניי הבנאדם אשר עשה אותו.. וקעקוע שלי אין יותר משמעות בעיניי...

למעלה