שאלה

שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo124.gif

הרבה פעמים אנשים שואלים אותי איזו מוזיקה אני אוהבת לישמוע ואני נוהגת לענות "הכל חוץ ממיזרחית" או "לרוב רוק" ולא פעם שאלו אותי איזה להקות רוק אני אוהבת אז אני עונה: בלינק 182, סאם 41, לימפ ביזקיט, לינקין פארק, מטאליקה, סליפנוט וכו´ והנא גם אני שואלת אתכם את אותה השאלה: איזו מוזיקה אתם אוהבים לישמוע? ומדוע אשמח לישמוע תגובות ... (פשוט חשבתי לגוון קצת, כאן בפורום אתם נוהגים לדון באמונות... אבל שם הפורום הוא פילוסופיה לכל.. אז הנא - מוזיקה,משהו שונה..) אניטה

the Rain

New member
אם..

אני ניו מאטל רוק כבד הארדקורד מוזיקת טבע ג´אז פופ שקט שירים שקטים

Henryf

New member
אניטה

נחזור, ברשותך, מעט לפילוסופיה. מה זו "אמנות"? מה פרושה של אמנות שאני אוהבת? אתן לכולם מעט זמן לחשוב על כך לפני שאביע את דעתי האישית והלא מחייבת. הנרי

shabaz

New member
אני אוהב

Dream Theater שייגעצ Iron Maiden Megadeth Bling Guardian Papa Roach Nirvana System Of A Down ועוד...להקות רוק כמובן... מהי אומנות? הבעה של אדם, בצורה...אממ...מוחשית יותר ממילים. תמונה, פסל, וכו´. זה מביע את רגשות האדם לרוב. את מה שהוא רוצה להמחיש. פרושה של אומנות שאת אוהבת, זה הזדהות עם מה שהאומן בא להביע באומנות שלו, והדרך שבה הוא מביע את זה. תגובות? שבז

אז ככה

אני לא התכוונתי לישאול איזו אמנות את אוהבת. רציתי לאמר שכאן בפורום אתם נוהגים לדון בא-מ-ו-נ-ו-ת ולא באמנות שזה פיסול ציור... רציתי לישאול מין סקר קטן איזו מוזיקה בכלליות חברי הפורום מעדיפים ומה כל כך מושך אותם בסוג המוזיקה הזה... אניטה

nissimhania

New member
אומנות?

אומנות זה... משהו שהתפתח לאורך האבולוציה כדי שיהיה לנו יותר מעניין ונרצה להמשיך לשרוד! סתם, סתם אני צוחק. אין לי מושג מה זו אומנות, אני מניח שזו פשוט מתנה, כמו כל דבר אחר...

galitay

New member
קצת מוזיקה...

A atb black and jones bon jovi celline dion chemical brothers creed enrique iglesias eyal barkan garbage green day infected mashroom madonna milk inc offspring pod prodigy rem robbie williams savage garden staind travis u2 yahel 666 aerosmith alice deejay alien ant farm barenacked ladies blink 182 coldplay coolio dido depeche mode delerium eminem elvis prrsly emma shapplin enigma elton john fatboy slim faithless fragma gorillaz john lennon incubus limp bizkit linkin park moby muse natalie imbruglia nikelback nine days nirvana oasis ricky martin safari duo scooter sum 41 אביב גפן אהוד בנאי אינפקציה איפה הילד אתי אנקרי ברי סחרוף חיים צינוביץ מאיר בנאי מוניקה סקס שלמה ארצי שייגעצ אבטיפוס הגי´רפאות אייל גולן מופע הארנבות של דוקטור קספר משינה נוער שוליים שטוי הנבואה שפיות זמנית החברים של נטאשה ובטח שכחתי עוד הרבה אבל זה אמור להספיק...

תשובה

אז ככה.....אני לא יכולה להגדיר את סוג המוסיקה שאני מקשיבה לה אבל.. אני מאוד מאוד אוהבת את אביב גפן גם בגלל המוזיקה וגם בגלל המילים אני אוהבת גם רוק אלטרנטיבי ועם אני אכתוב את הלהקות זה יסתיים מחר אז אני הגיד את זה בקצרה אני יותר אוהבת שירים שיש להם מילים, מסר יפה אני יכולה לשמוע כל סוג של שיר אם אני מתחברת למסר אבל אני יותר מתחברת לרוק, בכל הסוגים,חוץ מטרנסים ומיזרחית

femme_fatal

New member
הכל.

אני חושבת שכל אדם צריך להיחשף לכמה שיותר ג´אנרים סגנוניים ומוזיקליים. כבר הוכח שתנודות דציבליות (שמתנהגות בדיוק כמו תנודות אוויר, רדיו, אלקטרומגנטי וכו..) משפיעות על המבנה הפיזי של האדם ומשנות אותו בדרך זו או אחרת. במחקר שנעשה הצליחו לשנות מולקולות מיים בעזרת תנודות קוליות (דציבליות). לכן אני אישית מנסה להיות מסוגלת לשמוע מוזיקה מורכבת ורב-גונית ככל האפשר. כמו כן אני ממליצה לא להעמיס על המח יותר מדי סגנונות או מוזיקה מאוד מורכבת ושונה בזמן קצר, אלא לפי תקופות. כמה מהג´אנרים והלהקות האהובים עלי: מוזיקה קלאסית כמו mozart, brahms, bach, vivaldi, tchaikovsky פסיכודליה, טראנס והאוס כמו infected mushroom , hallucinogen, astral projection, tiesto פאנק-פופ/רוק ופאנק מחתרתי כמו bad religion, anti flag, 30 foot fall, sum41, blink אלטרנטיבי ואמביאנט כמו amorphis, silverchair, incubus, p.o.d ואפילו מטאל, דת´, ובלאק כמו rhapsody , marduk , gorgoroth, bal sagoth וכמובן כמובן הלהקות שאין להם הגדרה ברורה כמו system of a down , mindless self indulgence

לאניטה-בעיקרון אני אוהבת...../images/Emo9.gif

שירי ארץ ישראל מוסיקה ערבית(לא מיזרחית) פופ. בעיני אמנות היא מושג שפתוח לשינוים ואין טעם להתקבע על תפיסות שנוצרו לפני מאות שנים או חמישים שנה ולהגיד זהוזה אלא צריך לחשוב,לשאול ולפתח את זה הלאה והעיקר להיות פתוחים לכל הטעמים והסיגנונות גם אם הם לא בהכרח אהובים עלינו. שלך חנה גונן

למעלה