שאלה

תוכי

New member
שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם הבעל היה בעד או נגד חתונה גדולה??? בעלי העדיף לעשות חתונה ברבנות מאשר כל הרעש - ולכן היה קצת חיכוכים אך אני כמובן ניצחתי ולטענתו רוב הגברים מעדיפים רבנות ורק בגלל הנשים הם עושים באולם מה דעתכן???. זהבית

אתי@

New member
גם רונן היה מוכן להסתפק בחתונה

קטנה, אפילו ברבנות. אבל לא רק אני רציתי חתונה "אמיתית" - גם ההורים לא היו מוותרים על זה, ולכן הנושא מעולם לא עלה כאופציה רצינית. בדיעבד אין לי ספק שהוא לא מתחרט על החתונה שערכנו. הוא נהנה מכל רגע, והיום הוא אומר שזאת היתה מסיבת הריקודים הכי טובה והכי כייפית שהוא היה בה
...

ביגי

New member
אני חושבת שאפשר להגיד כמעט בוודאות

שכל הגברים היו מעדיפים חתונה אינטימית ברבנות. אבל... אנחנו (הנשים) לא תמיד מוכנות לוותר על החלום של חתונה עם שמלה לבנה ומסיבה גדולה. גיא רצה חתונה אינטימית ברבנות וקיבל חתונה של 450 איש אבל הוא נהנה מאוד והיום אומר שלא היה מוותר. נהננו בחתונה מאוד - רקדנו, שתינו והשתוללנו עם המשפחה והחברים. אני יודעת שלעולם לא הייתי מוותרת.

fila

New member
היתה ביננו הסכמה../images/Emo23.gif

שנינו רצינו חתונה באולם הוא חשב על משהו הרבה יותר צנוע ופשוט ואני רציתי ארוע נסיכותי- והוא אמר שהבחירה בידי ואכן כך היה - ארוע מדהים כמו שאני רציתי

הילית*

New member
אצלנו הוא רצה חתונה קטנה וצנועה

ואפילו חשב על טקס בחוג המשפחה ומסיבה בנפרד לחברים ולקרובים. אני רציתי חתונה אמיתית. הייתי מוכנה ללכת על חתונה ביום שישי בצהריים על מנת למצוא את שביל הזהב בין הרצונות (בסוף ירדנו מזה בגלל סיבה אחרת). ישבנו ערב אחד ב"חדר הישיבות שלנו" (בחצר...) וניסינו לתאם ציפיות (יותר נכון- הוא ויתר לי...) כמו כן, גם להורים שלי היה חשוב שנעשה חתונה אמיתית כי אני הבת הראשונה שמתחתנת. בסופו של דבר היתה לנו חתונה נהדרת ולדעתי בעלולי לא מצטער על הבחירות שעשינו ועל היותה חתונה רגילה

שמופית

New member
האמת היא שאני כל הזמן

שאלתי את תמיר אם יש לו ציפיות מיוחדות מהחתונה ומה הוא רוצה שיהיה בה, וכל מה שהוא אמר זה: "שאת תהיי הכלה"... האמת היא שרציתי להתחתן בטקס רפורמי בהתחלה אבל הוא לא הסכים. אמרתי גם שאין לי בעיה להתחתן רק ברבנות אבל הוא אמר שאנחנו נתחתן כמו שצריך כי מתחתנים רק פעם אחת. אז אני מניחה שאנחנו יוצאים מהכלל - תמיר רצה חתונה גדולה
ולמעשה אני מברכת על זה שהוא התעקש כי שנינו נהנינו מאוד מההכנות ומהאירוע עצמו, ואני לא חושבת שהייתי מוותרת על זה בדיעבד.

אופה3

New member
אנחנו שנינו היינו באותו הראש

שנינו חשבנו באותו הראש, על אירוע כמו שצריך באולם וכל הטררללה שמסביב והאמת ששתינו הופתענו לטובה מהחתונה הזאת, היה הרבה יותר כייף ומדהים ממה שציפנו שיהיה, והגיעו הרבה אנשים שלא ציפנו, ואפילו פתחתי 5 שלוחנות רזברה, שזה היה מעל ומעבר לציפיות שלי. בקי

אצלנו זה היה ככה

שנינו חשבנו על חתונה גדולה, רק שלירון חשב שצריך להזמין את כל העולם ואישתו... בסופו של דבר היתה לנו חתונה עם 510 אורחים .ושנינו נורא נהננו

למעלה