שאלה

שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אם יש כאן מישהו שכבר ירד הרבה מאוד ק"ג ממשקלו, הייתי רוצה לדעת אם זה נכון שאחרי הורדה רצינית במשקל נשארים עודפי עור. כמו כן, עברתי השבוע את הרנטגן לקראת הניתוח. נתנו לשתות שייקים מ-ג-ע-י-ל-י-ם ואני לא חושבת שאוכל לעבור שוב איזו שהיא בדיקה כל כך נוראית בשלום. האם מצפות לי עוד בדיקות איומות כאלו בהמשך? תודה אמא של דניאל ולירון

עמילני

New member
כן כן זה נכון,הורדתי 90 ק"ג

וזאת בעיה מאוד לא קלה כל העודפי עור הללו ואני עוד צעיר... בכל אופן זה בהחלט ניתן לטיפול פלסטי ועם אני לא טועה קיימת גם אפשרות לעשות זאת דרך הקופה לאחר זמן מה אחרי הניתוח,בכל מקרה שיהיה המווןן בהצלחה ורק בשביל ידע כללי כאשר התעניינתי לגבי אוברול כללי לעור לאחר ההנחה של סופר משלים מושלם,העלות הייתה 27000 ש"ח

אמא של.... רק רציתי להגיד...

ברוכה הבאה יש לנו ממוחה לכל הנושא...רוייקו מקפיצה למענך את השאלה... בקשר לבדיקה אז באמת היא הכי מגעילה ויש לעבור אותה שוב בצורה קלה הרבה יותר חודש אחרי הניתוח חוצמזה.... המון בהצלחה

efil1

New member
שלום לאמא של......../images/Emo141.gif

איפה את עוברת הניתוח ? אצל מי ? לא כולם עוברים בדיקה נוספת , תלוי איפה עברת את הניתוח . לגבי שאלות נוספות יש פה אנשים חמים שיענו על הכללל גם שאלות מתקרצצות. ביי ובהצלחה

efil1

New member
עמילני שלום , אני המומה../images/Emo13.gif

אני פשוט המומה פעם ראשונה אני שומעת על מישהו שהוריד כל כך הרבה. אז קודם כל הכבודדד לךךךך , כמה זמן לקח לך ? ואיך עשית את זה . מקווה שהשאלות לא חטטניות מידי. ביי

למעלה