שאלה

שאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תגידו לי לעזעזל מה אתם מוצאים בסמים האלא
הייתי מעשנת סיגריות (לא יותר) אבל הגעתי למסכנה שגם זה לא מועיל, שום סם בעולם עדין לא ניסיתי, כל הסביבה שאני מסתובבת איתה אף אחד מיהם עוד לא הצליח לתת לי הגרשה שבאמת יש טעם שאני ינסה משהו, אבל למה כולם כ"כ נהנים מזה

nitk

New member
אל תזלזלי במשהו שאת לא מכירה!

למה את שואלת אם לא טרחת אפילו לנסות! זו לא הרגשה שאפשר לתאר במילים, כמו שאת לא יכולה לתאר במילים אורגזמה... (אם בכלל חווית אחת אי פעם) ולכן אין טעם אפילו לשאול. אם את ממש רוצה לדעת מה כל הקטע - פני אל הדילר (הבחור שמוכר את הדברים האלה) הקרוב למקום מגוריך וריכשי ממנו כמות נאה של החומר הירוק... פני לאחד מידידיך הקרובים שכן משתמש והוא יתן לך הסברים איך לעבד אם החומר המדובר... ואחר כך את מוזמנת לחזור אלינו עם חוויות! עד שאת לא עושה את זה אני לא רואה מקום להישתתפותך בדיונים כאן! את החוליה החלשה! שלום!

tiger

New member
ציטוט ניבחר מטריינספוטינג:

"תיקחי את האורגזמה הכי חזקה שאי פעם היתה לך תכפילי אותה פי מאה ועדיין לא תגיעי לזה"... הגיבור בסרט (סיק בוי?)מנסה לתאר את ההנאה שגורמת לו זריקה של הרואין. זה כמובן לא מנסה להסביר לך שכדאי לך אבל אם את יכולה להתחיל להבין מיזה למה מיתכוון הבחור כשהוא מסביר למה הוא עושה את זה?למה הוא כל כך נהנה מיזה?

אני דוחה עמוקות את הנימה הדידקטית

של חברי הפורום המלומדים. הגראס, כבודו במקומו מונח. כפי שקראתי במאמר כלשהו השבוע - "הרגל רע שעושה טוב". מכן ועד לפאר ולהלל את שמו ולהשוואתו להרואין, הדרך ארוכה מאד. ברור לי, טייגר יקר, שלא התכוונת להשוואה כפשוטה. אבל כשזורקים ציטוטים בלתי מבוקרים שכאלה, אנשים שלא חוו לא גראס ולא אורגזמות, עשויים להניח שמדובר בחוויה שמיימית שאין דומה לה. הגיעו מים עד נפש. די לדבר על לדבר על גראס. די עם תיאורי הצבעים, והמנצ´יז, והדחף המיני הבלתי ניתן לריסון המתעורר. הפסיקו לתאר את החוויות הפסיכודליות ואת הריחוף שמיימי באוויר. אתם רוצים לרחף בשמימיות באוויר ? אני ממליצה לכם בכובד ראש לשקול נטילת אל אס די או אקסטות, גראס לא יעשה את העבודה. העיסוק בסמים קלילים גורם לי לרצות לדחוף אצבע עמוק עמוק לגרון. נראה לי שאם ליגילזציה תפגע במישהו, זה יהיה במעטפת היהירות שלכם, היא תפגע במושג ה"סטלנות" ותבטל כליל את המונופול על הפוזה. הקץ להתלהבות. הקץ לכת המגניבים ולברית המבינים בין כאלה שהדליקו שלושה גו´ינטים במהלך חייהם ומקדישים את חייהם לדיבור על זה.

MARMELAD

New member
טייגר לא אמר מילה על גראס

למעשה השאלה היתה על סמים. טייגר ענה על הרואין, בציטוט מסרט מוכר. מכאן ועד התנשאות הדרך ארוכה, מה זה ארוכה? קילומטרים. ולגבי ההתנשאות: אני דווקא לא כותב כאן בפורום כי אני מרגיש במין כת של מגניבים שמעשנים גראס. אם תציצי בהודעות שלי לא תראי הודעות בסגנון "עישנתי אתמול היה מה זה מגניב מינצ´סתי שוש שעות אח"כ". ולא כי לא עשיתי את זה, אלא כי זה לא רבלנטי. כמו שט´ ואנשלולה אמרו פעם, אין לפורום הזה מטרה. היא נקבעת ע"י מי שכותב בו. הסיבה שאני כותב כאן היא כדי להראות, למי שאני יכול, שלעשן גראס זה לא משהו ששמור רק לנרקומנים בתחילת דרכם / ילדים מתלהבים / עבריינים. אני סתם בחור רגיל שמעשן. ואם אני אצליח להשפיע על מישהו, שישפיע על עוד מישהו, שישפיע על עוד כמה, להבין שגראס זה לא סם מסוכן, ושגראס צריך להיות חוקי - דיינו. דבר שלישי ואחרון הואשאני לא מבין מאיפה הגיעה הגישה המשונה שלך שמופיעה בהודעה שכתבת - מעטפת יהירות? כת מגניבים? ברית מבינים? אני לא מבין למה את מתייחסת בכלל.

קודם כל,

צר לי על אי ההבנה. אני התייחסתי לגראס וללגיליזציה כי זה נושא הפורום. שנית, "הגישה המשונה" שלי, היא תוצר ציאות מסויימת. אם זה בעקבות מפגשים רבים מדי עם "תרבות הסטלנים", לא זה שצצה אאוט אוף דה בלו, זה שקיימת גם כאן, אם אתה מעוניין או לא מעוניין להכליל עצמך עליה. אותה תרבות שצורכת, במידות מסויימות, ספרים כמו של "ע´, סטלן" כפי שתואר כאן בפורום לפני מס´ שבועות. אותה תרבות שגורמת לאנשים מסויימים להתנהג במקרה הטוב כילדים מתלהבים ובמקרה הרע, כביכול כנרקומנים בתחילת דרכם, כשמדובר רק בגראס. לא פלילים גדולים, באמת. אני מסמכת את השערותיי על התגובות שמקבלים חבריי הפורום "הבלתי נאורים", שבמקום לבער את הבורות שלהם, מנסים להחליף אותה בבערות מסוג אחר - כזאת שמדברת על גראס במונחים פסיכודליים. אני תומכת בלגיליזציה, אני חוטאת לעתים באותו "מנהג רע", אבל מכאן ועד להתייחס לזה כאחד מגילויי הבריאה ? אני חושבת שניתן היה לבער את הבורות, אם לא הייתם מגרשים בסערה על אדם עם דעה קדומה כנגד גראס או סמים בכלל, אבל במקום זה, אתם מניחים לו להמשיך לחשוב שהגראס הוא החומר ממנו יוצקים נרקומנים או לחילופין, שגראס הוא החומר ממנו מפיקים אבק כוכבים. לא טוב.

MARMELAD

New member
את יודעת מה

יכול להיות שיש משהו במה שאת אומרת (ובאמת ההסבר שלך יותר מובן לי מההודעה הקודמת)...
בסה"כ אני לא לוקח אחריות על כל קהילת המעשנים. אני יכול לאמר לך שמבין המעשנים שהכרתי יש הרבה מתלהבים, מגזימים, ושאר תינוקות. (גם בפורום אפשר לראות הודעות בסגנון כזה). אבל אני חושב שדווקא מי שלא עושה המון רעש מכך שהוא מעשן הוא בדיוק מי שיכול לעזור לליגליזציה להתגשם. בסה"כ גראס הוא לא אחד משבעה פלאי עולם אבל אין מה לאמר, הוא בהחלט פלא, גם אם קטן.

זהר פלד

New member
"שום סם בעולם עדיין לא ניסיתי"...

האמנם? כשאת חולה, את לוקחת תרופות? האם יצא לך לשתות קפה? האם יצא לך לשתות משקה כלשהו המכיל אלכוהול? האם יצא לך לשתות תה? זוהי רשימה חלקית בלבד של סמים חוקיים... מכיון שגם אני חושב שאי אפשר להסביר חוויה מסוממת במילים למישהו שאפפעם לא חווה חוויה כזו - אני בחרתי להסביר את זה בציטוט מספר של טרי פראצ´ט: "יש לזה טעם ירוק ומרקם משובץ."

למעלה