שאלה........... מתי תשודר העונה השניה ?
ח חצב של הצאט New member 2/4/07 #1 שאלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif........... מתי תשודר העונה השניה ?
L lir972 New member 4/4/07 #3 ../images/Emo207.gif מנצל"שת לשאלה יש סיכוי שישדרו, איפשהו, את העונה הראשונה בשידורים חוזרים??
D darklighter New member 4/4/07 #4 נראה לי שישדרו ביס ברצף לפני השניה אבל זה רק בגדר ניחוש... הם חייבים לנו רענון זכרון קטן עם כל ההפרש הזה...
נראה לי שישדרו ביס ברצף לפני השניה אבל זה רק בגדר ניחוש... הם חייבים לנו רענון זכרון קטן עם כל ההפרש הזה...
L lir972 New member 4/4/07 #5 אני מקווה מאוד.... הפסדתי מלאאאא פרקים מהעונה הראשונה. אני חושבת שמכל העונה ראיתי רק איזה 4-5 פרקים.
L lir972 New member 7/4/07 #7 אהמ אהמ.... ה"שיעול" לא עובד אצלי במחשב משום מה.......איזה קריז!!!!!!!!! אבל בכל זאת, יס חייבים לשדר את הסדרה הזאת שוב....יש כל כך הרבה סדרות טיפשיות שיכולות לעוף מבחינתי, ובמקום אחת מהן לשים את על טבעי מההתחלה......
אהמ אהמ.... ה"שיעול" לא עובד אצלי במחשב משום מה.......איזה קריז!!!!!!!!! אבל בכל זאת, יס חייבים לשדר את הסדרה הזאת שוב....יש כל כך הרבה סדרות טיפשיות שיכולות לעוף מבחינתי, ובמקום אחת מהן לשים את על טבעי מההתחלה......