שאלה מה השימוש הכי לא מיני שעשיתם עם צעצוע מין
C Cגלית New member 4/11/07 #3 מה אתה צוחק, מה? השארת אותי בהלם. מה אתה עושה עם מברז בסקס? < C תוהה אם העולם עוד לא התעורר..>
ה העולם החדש New member 4/11/07 #7 ממש חנות כלי עבודה פתחת במיטה? מברג\מברז(כן כן יש דבר כזה) אל תשכחי שהרעיון ל"מברג" הוא שלך,"גנבתי" אותו,חחחחחחחחחחחחחחח
ממש חנות כלי עבודה פתחת במיטה? מברג\מברז(כן כן יש דבר כזה) אל תשכחי שהרעיון ל"מברג" הוא שלך,"גנבתי" אותו,חחחחחחחחחחחחחחח
ה העולם החדש New member 4/11/07 #10 חחחחחחחחחחחחח שוב את אוכלת עוגות בביסים קטנים? חושפי מורחת זמן בין הודעות,מנצלת כל דקה אה!
M Master Stav New member 4/11/07 #4 שלחתי אותה לעשות כלים .... ../images/Emo190.gif סתם סתם...... השמשתי בויברטור כדי לגרום לויברציות בכוס גבס שעשיתי בה יציקה של טבעת וזאת כדי ליצור תבנית ללא בועות אוויר
שלחתי אותה לעשות כלים .... ../images/Emo190.gif סתם סתם...... השמשתי בויברטור כדי לגרום לויברציות בכוס גבס שעשיתי בה יציקה של טבעת וזאת כדי ליצור תבנית ללא בועות אוויר
C Cגלית New member 4/11/07 #13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא התפנצרה בסוף? אם כן, נכון שזה מהיתד???
ת תוקע יתד New member 4/11/07 #14 הצמדתי את השפתיים שלה לפתח הכיור ופימפמתי אותה מאחור עד שהסתימה נפתחה...
C Cגלית New member 4/11/07 #15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוואלים אותי פה למה אני צוחקת לבד מול המחשב, נו מה אני עונה על זה??????????
ת תוקע יתד New member 4/11/07 #16 המממממ... זו תופעה ידועה אצל כל מי שקורא אותי... על פי הרפואה המודרנית את "סובלת" מתסמונת תוקע יתד...
המממממ... זו תופעה ידועה אצל כל מי שקורא אותי... על פי הרפואה המודרנית את "סובלת" מתסמונת תוקע יתד...
C Cגלית New member 4/11/07 #19 ../images/Emo6.gif אני מכירה יתד מציץ, יש לו פרסומת של חורף,נראה מבטיח,הולך?
ת תוקע יתד New member 4/11/07 #20 הולך ??? רץ !!! והנה הסוודר המפורסם שלי... ולא לשכוח שהעצמים בתמונה נראים קטנים יותר מאשר במציאות !!!
הולך ??? רץ !!! והנה הסוודר המפורסם שלי... ולא לשכוח שהעצמים בתמונה נראים קטנים יותר מאשר במציאות !!!