שאלה

זה להיכנס למבוך מאוד ענק...../images/Emo105.gif

הגיל 16 זה עיניין מאוד שולי בכל העניין לפתוח פורום, במיוחד שזה למען זמר לא מוכר. צריך קודם קומונה פעילה מאוד ואם תפוז רואים לנכון "שמגיע" פורום אז תקבלו, אבל כמו שאמרתי זה תהליך מעצבן. תאמיני לי אני חווה את זה בקומונה של דין דין אביב.

hilali1

New member
קומונה פעילה זה ממש חשוב

מה זה שווה אח"כ לפתוח פורום והוא יהיה רדום ויבש ולא יכתבו בו
סתם חבל.

הילה...../images/Emo105.gif

ראיתי הרבה קומונות ממש לא פעילות, איפלו ריקות מאדם ותפוז פתחו לו פורום. אחד הקומונות שבאמת ראיתי שהיא מפוצצת מהודעות ופעילה היא של קרן פלס. תסתכלי עכשיו בהרבה פורומים תראי שהם ריקים, למה? כי ככה הקומונה הייתה. ולמה תפוז פתחו להם פורום? כי זה זמר שיש לו להיט אחד אז תפוז קופץ על המציאה. תפוז כנראה לא מבין במוזיקה ובגלל זה לדין דין אין עדיין פורום!

לא צריך שהפורום יהיה מפוצץ ...

מספיק שיהיה פעיל מדי פעם,ושיהיה על האומן עדכונים ושהפורום יעזור...פורום ריק לגמריי שאין על האומן עדכונים בכלל בד"כ סוגרים..אבל פורום לא צריך להיות מפוצץ בשביל שישאירו אותו פתוח.... קח לדוגמא את הפורום שלי,פורום יפתי...הוא זמר והפורום לא מפוצץ,רוב הגולשים בו הם בני 17-20 אין דרך להפעיל אותו,פעם היה כשהגולשים היו גם בני 14,עכשיו כבר לא,הגולשים לא מתעניינים במשחקי פורום,מיצינו הכל!... מספיק שבפורום מעדכנים עליו,הופעות,כתבות,וכל מה שחדש.... הזמר גם בעצמו קבוע שם, ויש שרשור אחד כל יום יומיים...זה עדיין שווה פתיחת פורום.... כל עוד עדכונים זורמים ומתחדש אצל הזמר משו (כן,אפילו פעם בחודש)...זה מספיק בשביל פתיחת פורום.... ואני חושבת שתפוז יודעים מה שהם עושים..... אל תתיאש..

תשימו לב שיש פורומים דבילים בתפוז..../images/Emo105.gif

לדוג', חנונים. וואט דא פאק למה צריך בישבילהם פורום, שיעשו לכאפות האלה קומונה. בקיצור ניסתי יותר מידי הם לא מקשיבים אבל שיעשו מה שהם רוצים עוד נוכיח את עצמנו.

../images/Emo45.gifכן אך לא תמיד...

צודק לגבי כל מה שכתבת....צריך קומונה פעילה לפני כן...אבל אם הזמר מוכר נורא ויודעים שפורום עליו יצליח אז בקשה לפתיחת הפורום גם בלי קומונה תאושר... בהצלחה למעוניין

roey406

New member
../images/Emo207.gifשאלה

מה עם דניאל בלייברג? היא מתכננת להוציא עוד סינגל/אלבום?

הבלונדינית<?

אם אני זוכרת נכון?או שזאת לא היא?... בכל מקרה אם זאת היא נראה לי שהיא נעלמה...טוב נו היא של פופ-ארט?אני לא מופתעת

טוב נו היא של פופ ארט?תפסיקו לזלזל אלוהים

לפופ ארט יש את שירי מימון,גילת הלל,אליסה שפרגה רוני די די לזלזל \:

למעלה