שאלה

MOLIG

New member
שאלה../images/Emo35.gif

למה לא כדאי לפרוש מהצופים בכיתה ט (כי זה מה שאני הולכת לעשות בזמן הקרוב)

מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מורן
לפרוש
למה
זה מזה לא כדאי... לדעתי כדאי לעבור את כיתה ט´ וללמוד איך להיות מדריכים כי אחר כך אם תתחרטי שנה הבאה ובכל זאת תרצי להיות מדריכה בצופים אז יעשו לך בעיות עם זה ומקסימום יתנו לך להיות פעילה...

MOLIG

New member
../images/Emo70.gifיש לנו מדריכים כאלה זבל

בקושי יש לנו פעולות ואם יש זה אותו משחק שעתיים הם בקושי באים לפעולות וגם בחודש הזה יש פוטקציות לחניכים חדשים כי הם החליטו שהישנים תמיד ישארו אז הם צריכים לשכנע תחדשים והרמה שהם באים לדברים שבטים היא קטנה בחלוקת עניבות הם באים רק בערב ותחזרות אנחנו צריכים לעשות לבד (כאילו מה אנחנו)

אני לא חושבת...

שכדאי שתעזבי את הצופים בגלל המדריכים... את ממש תצטערי על כך אחר כך. זה רק מראה לך איך את לא צריכה להתנהג כשתהיי מדריכה
ביינתיים, תעברי את השנה הזו על הטוב ביותר, תנסי להוציא את הטוב מכל זה ושנה הבאה תדעי לא לחזור על הטעויות שלהם...

MOLIG

New member
תשובה

את מתכוונת לסבול שנה שלמה כדאי להדריך אז זהו שלא

אל תצאי!

הקטע שהמדריכים עכשיו רק עם החניכים החדשים זה בשביל שהם יישארו, אחרי שייגמר כל העניין של ההרשמה הם יפסיקו להיתייחס רק אליהם. והם לא מדריכים חרא! אם נתנו להם להדריך קורס, זה אומר שהם מדריכים מעולים! הרי לא נותנים לכל אחד להדריך קורס... ואולי עכשיו הפעולות קצת מפגרות, כי זה פתיחת שנה, רוצים לעשות פעולות כיפיות רק עם מישחקים, כדי למשוך כמה שיותר ילדים. אחרי שייסתיים כל המערך פ]תיחת שנה הזה יתחילו בפעולות קורס רציניות. ובחיים אל תצאי! שנת חמישית זו השנה הכי כיפית שיש! את כבר לא חניכה, ואין לך את כל האחריות שיש על מדריך, זה משהו כזה באמצע וזה הכי הכי טוב. וכדאי לך לעבור את הקורס הזה, כי גם אם שנה הבאה לא תדריכי, זה חשוב, זה מוסיף לך המון - בהמון תחומים - לא רק בהדרה בצופים. ובאיזה שבט את ביכלל? נועה.

memm

New member
שלא תעיזי לצאת!!!!!!!!!!!!!

אני אומנם עדיין בח´ אבל שלא תעיזי לצאת!!! מה את ככה מוותרת על כיתה ט´ זה סבבה של שנה (נראה לי!) אני וחברים שלי כבר מתים להגיע לט´ אנחנו כבר סופרים תימים!!! אל תעזבי מה בגלל המדריכים המאפנים תעזבי שום פנים ואופן לא!!! מה עם תירצי לחזור שנה הבאה לא תוכלי להדריך!!! תישארי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOLIG

New member
אני בשבט יובל

בקושי יש לנו פעולות כי יש להם מבחנים והם בכיתה מטמתית פיזקלית אז מה יש להם לחפש בצופים לבטל כמה שיותר פעולות

למעלה