שאלה

bennyriz

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

אני מחפש שם של שיר סלסה שכל מה שאני זוכר ממנו זה שיש בחורה ששרה בפזמון "או-לה לה, או-לה לה" כמה פעמים. זה שיר מוכר, אני מקווה שאתם מזהים ומבינים למה אני מתכוון... תודה מראש !

bennyriz

New member
דומה אבל זה לא זה.

המלודיה בשיר שאותו אני מחפש די דומה למלודיה בשיר שנתת לי, ואפילו המילים "או-לה לה או-לה לה" נשמעות דומות, רק שבשיר שאני מדבר עליו אני כמעט בטוח שבחורה שרה את הפזמון (האמת שאני לא סגור על זה אבל זה די נראה לי) והיא גם חוזרת על המילים האלה כמה פעמים בדיוק באותה צורה שבשיר שנתת לי הזמר אומר את המילים האלה. יש לך מושג אולי על איזה שיר אני מדבר ?

bennyriz

New member
במחשבה שנייה..

לאחר ששמעתי את השיר השבוע שוב נראה לי שזה אכן השיר הזה, אבל בקזה הצלחתי להוריד רק חלק מהשיר ולכן אני תקוע ! יש מצב שמישהו ישלח לי אותו בצורה כולשהי ?

bennyriz

New member
איזה בעסה !

אני חייב להשיג את זה.. נכון לעכשיו זה שיר היפה היחיד ששמעתי במועדון שעדיין אין לי. ויש לי כבר כמעט כל מה שאני אוהב. תעזרו לי בבקשה !!

Lechko

New member
אתה אותו אחד שניסה לברר

באתר של סלסלונה או סלסראצ'י וכל אתר אחר אפשרי? חח אם לא, אז תעבור על האתרים.. היו שם הרבה מאוד ניחושים... תצטרך לתת משהו מדוייק יותר לניחוש טוב. :) (אני ממליץ לנסות שירים של La india היא אוהבת לעשות לה לה לה בשירים שלה :) ) אלכס

bennyriz

New member
לא זה לא אני

בכל אופן נראה לי שמה שאני מחפש זה richie lance - noche sabatina. אבל תוכל לתת את הכתובות לאתרים האלה שדיברת עליהם כדי שאני אוכל להעזר בהם ?

למעלה