שאלה...

catherin

New member
שאלה...../images/Emo35.gif

איזה סרט ראיתם לאחרונה, שהוא באמת שווה ומפחיד? אני מחפשת נואשות סרט שיפחיד אותי אבל כלום לא עוזר.... מקווה שתעזרו....

תנסי את...

"דרקולה" מ-1992 של פרנסיס פורד קופולה. ווינונה ריידר, קיאנו ריבס ועוד המון כוכבים משתתפים. אותי הוא מצמרר עד היום.

VAMPhantom

New member
האמת ששאלה קשה...

מרוב אהבתי לסרטי-אימה, הם כבר לא מפחידים אותי... אבל: האם לא יצא לך לראות את "פרויקט המכשפה מבלייר"? אגב,
?
לסגור אורות ולהסתכל לסרט בחצות!

guitar lan

New member
בלייר ווי'ץ'...

הראשון פשוט סרט ענק!! השני יחסית אכזבה.. אבל גם מפחיד.. ובקשר לראשון. מישהו יודע מה בדיוק הייתה הסצנה האחרונה? מה היה שם?

בקשר לסצינת הסיום... ../images/Emo58.gif

בסך הכל בסוף של הסרט הסטודנטים מצאו, לדעתי את הבית שבו הכל "באמת" התרחש. לדעתי רק בגלל הסוף עצמו הסרט בכלל שווה דיבור - אפילו שהוא מצמרר למדי גם בתור "סרט תעודה". הוא... נמתח מדי. הרטע הסופי כל-כך מבריק כי אף אחד כבר לא יכול לדעת מה קורה שם... אני פחדתי כבר מהקטע שהבחורה שנשארת אחרונה לא מצליחה למצוא את זה שבא איתה לבית... בכל מקרה... מצולם "אמיתי" לחלוטין!

VAMPhantom

New member
רמז קטנטן למה שקרה בסוף../images/Emo58.gif

קחו לרגע קטע של דימיון בנוגע לסרט: כל הענין הוא סרט של רוחות הילדים ורוח המכשפה... ועכשיו הרמז? זה קשור לכך שאך אחד לא מת, אלא נכנס בו דיבוק! מכאן...יכולים לקחת את הקטע הנ"ל לכיוון שונה ממה שחשבתם עד כה...

ull

New member
יש לי סרט,

שהפחיד אותי אפילו אם לא הייתי רואה אותו בלילה... "החייזרים באים", ואני לא מאלה שמתרגשים מסרטי אימה, אבל לא ישנתי 2 לילות שלמים!!

mister a

New member
ממש ממש לא

החיזרים באים זזה חרא של סרט, רואים שזה שטויות. המכשפה מבלייר לא הכי מפחיד. דרקולה מ-1992 זה לא הסרט שמשדרים ב-axn או הולמרק כל הזמן? תראו את darkness

זה כן...

אפילו שהוא קצת ישן, ולא בדיוק "סרט אימה" הוא עדיין נורא יפה, גותי... לא יוגעת, משום מה, כל פעם שאני רואה אותו יש לי צמרמורות בכל הגוף... מישהו מכיר עוד סרטי אימה על ערפדים חוץ מ - ערפדים (Vampires), ודרקולה 2000 ?

סרטי ערפדים

יש את דרקולה 2 שיצא בארצות הברית ואמור להגיע עוד מעט לארץ יש את וואמפיירס:לוס מוארטוס -סרט אימה חביב עם בון גובי וואמפייר חהאנט ד סרט מצוייר אבל מפחיד

DoctorSatan

New member
../images/Emo121.gifהמלצה לסרט חבל על הזמן

תשמעו טוב טוב: הסרט הכי בן זונה שראיתי לפני חודש ועדיין לא יוצא לי מהראש זה "house of a 1000 corpses" . זה סרט חבל על הזמן! אין להשיג אותו בדיוידי (אני חושב), לא נראה לי גם שהוא יגיע לארץ. אתם חייבים לראות את הסרט אם אתם באמת חובבי אימה. זה סרט שיש בו הכול: מתח, דם, רוצחים פסיכופטים שעורכים טקסי קורבנות, זומבים ואפילו BOOGYMAN (תבינו כשתראו את הסרט). זה סרט פסיכודלי לגמרי והמיוחד בו הוא שהוא מתחיל בצורה מוזרה, נמשך בצורה מפחידה והסוף.... יגרום לכם לתהות אם יצא סרט המשך(אם יש אלוהים). סרט 10 (two thumbs up). מי שראה אותו כבר מוזמן לשתף אותי ומי שרוצה לברר עוד פרטים שישאיר הודעה. אני מבטיח שלא תתאכזבו מהסרט.

VAMPhantom

New member
רצית עוד פרטים על הסרט הנ"ל?

אז כך, הסרט הנ"ל בבימויו של הרוקיסט הגותי רוב זומבי, חידוש לסרט ישן בשם זהה!
הנה אתר מומלץ לביקורות על סרטי אימה, שבמקרה התמקדתי בשבילך על הסרט הנ"ל!

../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif

Vampire Hunter D - אחלה סרט מצויר! ממש ממש חמוד... וגם מפחיד... אבל לא עד כדי כך.

DOR LTD

New member
מסכים החייזרים באים זה סתם...

אני אהבתי את סיינס דווקא נחמד... מה אתם אומרים?

catherin

New member
בקשה קטנה....

לפי מה שכתבת הסרט באמת נשמע מפחיד....
רק יש לי בקשה, אתה יודע במקרה מאיזו שנה הסרט, ומהו שמו באנגלית (לפי דעתי זה "the aliens are coming", אבל אני ממש לא בטוחה). אודה לך אם תעזור לי...

mister a

New member
עוד סרט טוב

הוא fear dot com הכי מומלץ לראות אותו לפני שראית את הצלצול (בכלל) מכיוון והוא די דומה רק קצת יותר חולני

למעלה