שאלה

ella gantz

New member
שאלה../images/Emo35.gif

הי שאלתי את הקלפים את עצתם כיצד-3 מטות עלי- הקיסרית להתנהג- 4 גביעים בפגישה- 6 מטות עם ע-המיזוג תשובה סופית- נער המטות קצת רקע- ע בחור שאני בקשר איתו, בימים האחרונים אנחנו לא בקשר משום שהצבתי לו אולטימטום לקשר, או שהוא רציני או שהוא לא קיים מבחינתי כי במצב הנוכחי אני מרגישה פגועה ונעלבת, היום יש מסיבה לבחור ומין הסתם הוא יודע שאני אבוא, לא יודעת איך להתנהג, להראות לו את האכזבה שלי או ל"שחק" אותה, לדעתי דווקא 4 גביעים אומר שאני צריכה להראות לו מה שאני מרגישה. לא ברור לי כל כך קלף הסיכום אשמח לשמוע את דעתכן. תודה

כתומית

New member
בקצרה -

כמו מלכת הכיתה ולשים עליו פס. זה די קשה כשפגועים אך נראה שאת צריכה להתנהג כאילו הדבר היחיד שמעניין אותך זה להינות במסיבה - הסיבה אגב אמורה באמת להיות מוצלחת עבורך, תחייכי, תהני, ושימי לב להנאה שלך מהמסיבה ולא לציפיות ממנו.

ella gantz

New member
הי כתומית

תודה על התשובה המהירה. אני דוקא חשבתי שכן אני צריכה להראות לו שמזיז לי בגלל שיצא 4 גביעים על המילה להתנהג, ברור לי ש-6 מטות מתארים שהמסיבה תיהיה מוצלחת (אגב 6 מטות מתיחס אלי או אליו?) בקיצור אשמח אם תסבירי לי לפי ההקשרים בין הקלפים למה דוקא לצפצף עליו, ותודה
(אגב המסיבה היא שלו בשבילו)

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo140.gif

כיצד-3 מטות עלי- הקיסרית להתנהג- 4 גביעים בפגישה- 6 מטות עם ע-המיזוג תשובה סופית- נער המטות את מיוצגת כקיסרית ולכן ככה כנראה הוא רואה אותך. אני חושבת שבתוכו הוא כבר הגיע לתשובה בקשר לאולטימטום שלך, ואולי אפילו לחיוב. 4 גביעים מראים שעליך להיות אדישה דווקא. 4 גביעים מראים אדם יושב עם 3 גביעים כאשר הוא מסרב לקבל את הגביע הרביעי כאילו הוא לא זקוק לו. 4 גביעים מציע לך להתנהד באדישות כאילו כלום לא קרה, כאילו הוא לא מעניין אותך. נראה שדווקא זה מה שיעורר אותו. הפגיהש בינכם תהיה מוצלחת וכנראה הוא ישתדל להיות איתך אפילו שזו במיבה שלו..

למעלה