שאלה

Mאיה(:

New member
שאלה ../images/Emo35.gif

בנות בואו נעשה כזה דבר למי ממכן יש חבר שתכתוב כמה זמן גיל של שניכם ומה היא אוהבת בו יאלה לעבודה
אוהבת מאיה

~PooPsi~

New member
לי יש !

יש לי חבר כבר כמעט תשעה חודשים. שנינו בני 16 (כיתה י"א)..ואין משהו שאני לא אוהבת בו.... אני אוהבת בו הכל!!

Mאיה(:

New member
אחותי!!!!!

תגידי אתם מסתדרים ממש טוב???! כאילו לא רבים וכאלה????!

~PooPsi~

New member
ברור שקצת

רבים... אבל זה לא דברים רציניים... זאת אומרת אחרי יומיים אנחנו כבר לא זוכרים על מה זה היה..והכי חשוב שבמבט לאחור אנחנו זוכרים אך ורק את הדברים הטובים..כי אפילו הריבים לא כאלה גרועים... הם אפילו מחזקים את הקשר שלנו.. מה איתך, לך יש חבר?

Alin ;-)

New member
הי

הי אני בת 15 והוא בן 19 אנחנו חברים שלושה חודשים וקצת קשה להגיד מה אני לא אוהבת בו. יכול להיות שאני יכולה להגיד עליו שהוא לא יוזם כל מני דברים שקשורים בשנינו והוא די בישן כשזה נוגע למערכת יחסים עם בחורה

יאללללה ../images/Emo9.gif

לי יש חבר כבר חודש ושבוע (אני סופרת במדויק
) והוא חמוד וחתיך (אבל לא בגלל זה אני חברה שלו!)...הוא ממש חמוד, מתחשב...אני אוהבת בו הכל
ואני בת 13 וקצת...אממ...רבים טיפה אבל כמו שכתבו פה- אחרי יומיים לא זוכרים על מה

לי יש חברה כבר כמעט שנה וחצי

מצטער אבל הייתי חייב לענות על זה . . . . . וכמובן שאני אוהב בה את הכל אבל מה שאני הכי אוהב זה להסתכל לה בעיניים, דרך העיניים שלה אני רואה כמה היא אוהבת אותי וכמה היא מאושרת. אני בן 16 והיא 15. יש לנו עוד 19 ימים שנה וחצי ואנחנו לא יכולים להפגש :( . . . . DJ made in israel

lital love .E.

New member
היי מאיה.............

יש לי חבר כבר שנה שהוא מי אם לא dj made in israel אני חולה על הילד הזה וגם אני מאוד אוהבת להביט לו בעיניים גם כי אני רואה כמה הוא אוהב אותי אבל הסיבה היותר נכונה היא בגלל שהן פשוט מהממות......!!!!!!!!!! אז אין שום דבר שלא טוב בו אני פשוט מאוהבת בו ובמיוחד אוהבת להציק לו הלוואי ונמשיך ככה לעולמי עד............ ורציתי לשאול מה איתך? יש לך חבר? ואם כן כמה זמן? אוהבת ליטל

$ מעיין $

New member
Mאיה :)

לי יש חבר אנחנו חברים כבר חצי שנה... אני בת 15 והוא מ-אתמול בן 16
ואני אוהבת בו הכל! הוא חמודדדדדדדדד הוא מצחיק, חכם.... פשוט בן אדם מדהים...

לא תאמינו

לי יש חברה כבר שמונה חודשים אני חולה עליה בטירוףףףףףףףףףףףףף!! היא מדהימה מכל המובנים אופי יופי... הכלללללללל היא פשוט מתוקה... ונחשו איפה הכרנו... אני מניח שלא תצליחו הכרנו בצ´ט ודיברנו 4 חודשים עד שעשינו את הצעד לפגישה הראשונה... זה מוזר אבל זה מה יצא ויצא דבר ענק!!! אנחנו מאושרים ביחד... מתגעגעים וכמובן כמו כולם רבים... אבל חיים עם זה... האהבה מנצחת הכל. בנוק אווט. בתקווה שלא תפסיקו לאהוב בחיים שלכם Andrei Kirilenko Wanna Be :]

למעלה