2 מרכיבים חשובים- 1. טריות- חבילות טריות יותר רכות מחבילות ישנות. אם החבילות נשארו ברכב של הספק כל היום בחום הם כנראה הגיעו לחנות במצב כמעט אפוי למשל... 2. גוון- ישנם גוונים רכים יותר (סגולים) ורכים פחות (ירוק כהה) לגבי פרמו- מלכתחילה בלחיצה על האריזה הוא נראה יותר קשה מפימו אך בעת הלישה הוא הופך לרך יותר מפימו
ופרימו ביחד על אותו גליל - הם לא ממש נדבקים זה לזה - כשאני פורסת את הגליל תמיד במקום שבו נפגשים החומרים יש מין הפרדה, אבל זה מסתדר אח"כ בהצמדה ובאפייה. מה קורה לטווח ארוך - לא יודעת. יש למישהו כבר נסיון?