שאלה....

כבשה200

New member
שאלה....../images/Emo35.gif

יש חבילות שאני פותחת והפימו רך ומצויין לשימוש ויש כאלו שפשוט מאוד קשים... יש הבדל בפימו בחבילות השונות?
 
כן

2 מרכיבים חשובים- 1. טריות- חבילות טריות יותר רכות מחבילות ישנות. אם החבילות נשארו ברכב של הספק כל היום בחום הם כנראה הגיעו לחנות במצב כמעט אפוי למשל... 2. גוון- ישנם גוונים רכים יותר (סגולים) ורכים פחות (ירוק כהה) לגבי פרמו- מלכתחילה בלחיצה על האריזה הוא נראה יותר קשה מפימו אך בעת הלישה הוא הופך לרך יותר מפימו
 
בהחלט. יש הבדל בצבעים כמו שציינה

נעמה. אני עכשיו קבלתי משלוח טרי טרי ומעולם לא היה לי פימו כלכך רך ביד. כמעט רך מיד
 

כבשה200

New member
טוב לדעת... ../images/Emo51.gif

החום והסגול מאוד רכים והירוק והכחול ממש קשים ומתפוררים...
 
מנסיון שלי - כשאני עובדת עם פימו

ופרימו ביחד על אותו גליל - הם לא ממש נדבקים זה לזה - כשאני פורסת את הגליל תמיד במקום שבו נפגשים החומרים יש מין הפרדה, אבל זה מסתדר אח"כ בהצמדה ובאפייה. מה קורה לטווח ארוך - לא יודעת. יש למישהו כבר נסיון?
 
למעלה