שאלה
אולי קצת

שאלה ../images/Emo36.gif אולי קצת ../images/Emo32.gif

לפני שעה או שעתיים ראיתי סרט של "דיסני" .... באחד הקטעים אמרה שם אחת הדמויות ..."את כל הזמן בעצירות רגשית" המשפט הזה גרם לי לחשוב וגרם לי רצון לשאול .... מהיא "עצירות רגשית" ?

anat30g

New member
../images/Emo3.gifההפך משלשול רגשי...

שרוני מתוקה שלי... אני לא בטוחה שיש מונח פסיכולוגי כזה... הרי אמרת שזה סרט של דיסני - זה לא איזה דוקומנטרי בנושא פסיכולוגיה. איזה סרט???

שילשול ../images/Emo12.gif

אין מונח פסיכולוגי ....הסרט היה "טרזן" ...והמשפט הזה נאמר בקטע שבו טרזן עוזב את האי ונוסע עם גין ...הקטע היה שהקופה שגדלה איתו מתרגזת וזורקת אבנים בכעס ...ולא אומרת דבר על זה שהיא מתגעגעת ..אז הפיל פונה אליה ואומר ...תוציאי תוציאי תגידי שאת כועסת , שאת עצובה ...את כל הזמן "בעצירות רגשית" ... זאת היה הכוונה שלי ....ועכשיו תגידו אתם את דעתכם ...האם אתם "משלשלים" או בעצירות רגשית ????

אולי ../images/Emo13.gif

אבל הביטוי "עצירות רגשית" נשמע ומצלצל טוב יותר ... ואל תשכחי שמדובר בסרט של דיסני לילדים ...אז מה את ..בעצירות או בשילשול ???

דפנה מי

New member
אצלי הרגשות "משתלשלים" חופשי

במיוחד עכשיו - כשהבעל עזב למילואים לפני מספר שעות ואני צריכה להסתגל-כבר הערב לא ממש אכלתי מסודר (כי לא הייתי פה חלק והזמן והוא לא היה להכין לדאוג לי, כהרגלו) ובכלל ההריון ידוע כמשלשל רציני...למרות שהיתה תקופה רגישה יותר והיא קצת נרגעה. ראית את ההודעה שלי אליך שאולי נפגש לבד ואולי נמשיך לדון בענין במסרים/טלפון/צ'אט- איזו דרך שנראית לך?

מנורה

New member
בכל סרט יש גם מסר

אחד הדברים היפים בסרטי ילדים או הצגות המסר כך הילדים לומדים מתי כדאי ורצוי להביע רגשות הצרה שכשגדלים מתחילים לסבול מ"עצירות "כי לא נעים להגיד או כי פוחדים לפגוע או להיפגע או בכלל מי רוצה לשמוע ואחד הדברים הטובים בפורום שאפשר ל"שלשל".. ערב טוב ושבת נפלאה

ריביקי

New member
עצירות רגשית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

יש לי עצירות במקום אחר....חחחחחחחחחחחח....... סתם קיים כזה דבר גם ברגש יש עצירות מה קרה???????????

איחסה, איזה שירשור מסריח יצא פה ../images/Emo13.gif

בנושא כל כך חשוב...לא פלא שאורחים אקראיים נבהלים

ריביקי

New member
מה קרה../images/Emo35.gif

קצת קלילות פה בפורום. קחו פסק זמן מהרצינות לפעמים . הדבר הכי בריא בחיים זה לצחוק..... אז יאלללהההההה......

בשביל זה יש את הסמיילים הצוחקים

בשביל שתביני שאני צוחקת...זה בא במקום חחחחחחחחחחחחחח או LOL

למעלה