שאלה.... מה אתם אומרים על תחתון כזה של בגד ים כמו בתמונה? זה אין עכשיו? כי יש לפלפל מלא כאלה...
Y yaldonet2 New member 8/6/03 #1 שאלה....../images/Emo39.gif מה אתם אומרים על תחתון כזה של בגד ים כמו בתמונה? זה אין עכשיו? כי יש לפלפל מלא כאלה...
שאלה....../images/Emo39.gif מה אתם אומרים על תחתון כזה של בגד ים כמו בתמונה? זה אין עכשיו? כי יש לפלפל מלא כאלה...
Y yaldonet2 New member 8/6/03 #7 גם לדעתי זה ממש יפה... אבל אם זה יצא מהאופנה אני אתקע עם זה... זה לא ממש תחתון סבא, כי לתחתון סבא למיטב ידיעתי יש כיס כזה מקדימה, לתחתון הזה קוראים תחתון טייבס (ככה רשום באתר של פילפל).
גם לדעתי זה ממש יפה... אבל אם זה יצא מהאופנה אני אתקע עם זה... זה לא ממש תחתון סבא, כי לתחתון סבא למיטב ידיעתי יש כיס כזה מקדימה, לתחתון הזה קוראים תחתון טייבס (ככה רשום באתר של פילפל).
Y yaldonet2 New member 9/6/03 #10 טוב....זה ברור די ברור שעל מירי בוהדנה הכל יהיה יפה..אבל למי מתאים תחתון כזה, לרזות ממש או באמצע?
Y yaldonet2 New member 9/6/03 #14 אתה רוצה להגיד לי.... שמירי בוהדנה אנורקסית או הדוגמנית השנייה? לא נראה לי.......