שאלה...

orslimy

New member
שאלה...../images/Emo4.gif

אני די גבוה... לא משהו רציני... אבל יוצא לי להשתמש יותר מדי בישרות ואז המכות שלי נהיות צפויות. קשה לי להכניס מכות לגוף כי אז אני חוטף לפנים, אז סבבה משתמש ביתרון הגובה אבל אז זה הופך לחיסרון רציני כשאני עובד עם מישהו נמוך... והוא התרגל למכות לפנים ואז נעלם כל היתרון והופך לחיסרון כשניסיתי לפגוע לגוף חטפתי המון מכות לפנים למרות שאני לא איטי בכלל... זה בעיה להוציא קומבינציות ככה כשאני מסוגל לתת 90% מכות לפנים ורק 10% לגוף....מה לעשות..?

eladי

New member
גובה זה גם יתרון ../images/Emo45.gif

אם זה מפריע מאד, תוכל לעמוד נמוך (יש לנו כמה עמידות קרב נמוכות מאד להציע לך
). ועכשיו ברצינות - תשתמש ברגליים. תפתח אותן למכסימום, תוכל להגיע להרבה מקומות בגוף היריב. אם היריב מגן על הפנים, יש לך גם את החזה (ושאר מקומות גבוהים יחסית) להגיע אליהם. מצד שני, ליריב שלך קשה מאד להגיע לפנים שלך (כי אתה גבוה), אז בכלל אתה נהנה מסוג של חסינות יחסית. בסה"כ גובה הוא גם סוג של נכס - תלמד לנצל אותו לטובתך.

קטריס

New member
אתה לא מודע ליתרונות שלך?

בתור בנאדם גבוה, יש לך "טווח אש" רחוק. תראה לדוגמא את אלוף K1, השחור הזה שאני אף פעם לא מצליח לזכור את שמו. יש לו רגליים של ג'ירפה. הוא עומד בקצה השני של הזירה ולפני ששמת לב הבעיטה שלו בתוך הגולגולת שלך
אתה מסוגל להיכנס ולצאת להתקפות מאוד מהר, כל צעד שלך מכסה יותר קרקע.

אני חושב שאזולאי....

יהיה אחד הכוכבים של "הזירה".......... עכשיו בונים אותו..... ויש לו את זה..... עם קצת עבודה קשה והרבה מכות מאיתנו הוא יהיה מוכן או טו טו...
השחור זה רמי בוניאסקי....

דו קרב

New member
לפני שנים היה קרב בסינרמה,

בתקופה של שוקי רון. היה לוחם תאי גבוהה ורזה מהולנד ומולו בועז הולצמן, מי שמכיר הוא תותח רציני. כל הקרב בועז ניסה להגיע להולנדי וזה תפס פינה ועבד רק על לואו קיקים ובעיטות עם רגל קידמית שהרחיקו את בועז. ההולנדי ניצח. אולי יש למישהוא סרטון של הקרב.

RoyceGracie

New member
למה שתרצה להכניס מכות לבטן אם יש לך

יכולת כל כך טובה להכניס לראש. תעבוד על מה שמתאים למימדים שלך, הרבה ג'אב, עבודה בנסיגה, פוש קיק ולמקרה שסוגרים עלייך אתה צריך לדעת קלינץ' טוב טוב... תמיד יותר קשה לעבוד עם גבוהים מאשר עם נמוכים. תשתמש במעלות שלך, אל תשקיע יותר מידי בלהכניס מכות לגוף. בברכה

orslimy

New member
כן אחי אבל...

אני מדבר על איגרף קלאסי כשאמרתי שהג'אבים כבר לא יעילים אחרי שמשתמשים בהם יותר מדי הקומבינציות ללא אגרופים לגוף הם די מוגבלות....וזה החיסרון הבולט כאן...

שלום אזולאי,

להוי ידועה לך הנוסחה לגבי קרב בין גבוה לנמוך,ואם אתה הגבוה בין השניים אל לך לתת ליריבך הנמוך ממך להתקרב אליך,אין כזה מושג "התרגל למכות בפנים" אם היריב שלך לא מתייחס ברצינות למכות שאתה מכה בו בפנים,אזי כנראה כי עליך לפתח עוצמה באגרופים שלך,בנוסף תתרגל לעבוד הרבה עם הג'אב וע"י כך לבלבל את היריב ולהעסיק אותו על מנת שלא יוכל לייצר התקפה משלו,כמובן שבכדי להשיג מטרה זו עליך להיות בעל כושר גופני גבוה ובעל מכת ג'אב חזקה מאוד.נסה ותיווכח. שלך בפורום, אורי צבי,

Be Real

New member
מה יש לך ??

גובה זה יתרון, הלוואי והיה לי גובה!! תזוז הרבה עם הראש ותמיד תעשה הטעיות גם כשאתה לא מוציא מכות. שמור על הפנים במיוחד שאתה עובד מול נמוכים ממך כי הם עלולים להפתיע.

dascalu jacob

New member
שלום לך אור. יש לך בעיה של מתחילים

לראש כל טמבל מסוגל לשלוח אגרופים. לגוף זו אומנות אמיתית. זה שאתה גבוה זה טוב וחשוב וכמו שאתה עובד עם ג'אב לראש יש ג'אב לגוף. זה שאתה חוטף מכות לראש בזמן שאתה מכוון מכות לגוף קורה לך בגלל שהמכות שלך צפויות ואתה משדר אותם. כדי להכות לגוף צריך להכות נכון וממצב בו בזמן המכה אתה סגור בהגנה שלך. בנוסף כשאתה מכה לגוף עליך לרדת בגובה מעט כדי שהזוית בין היד שלך לגוף של היריב תהיה קרובה ל90 מעלות מה שמבטיח שהכתף שלך תגן על הסנטר והמכה תפגע בזוית כמעט ישרה בגוף. בנוסף, כדי להגיע לגוף מבצעים כל מיני הטעיות כדי למסך את כוונתך כמו ג'אב מהיר לפנים ואז בצעד גולש מתואם מבצעים ימין ישירה לגוף ןאחריה וו שמאלית לראש. או ג'אב לראש וכשהיריב שולח כתגובה ימין ישירה לראש עליך לחמוק עם צעד שמאלה וקדימה ולחבוט וו שמאלי לכבד לדוגמא. הכי טוב לתקוף לגוף בזמן התקפה של היריב לראש לדוגמא. כל המתחילים לא מכים לגוף. רוי ג'ונס ג'וניור בקרב שבר במכה לגוף צלעות ליריבו וסיים בנוקאאוט. לגבי העוצמה של הג'אב שלך - ג'אב זו מכה של מהירות ולא מכת כוח. הנזק מהג'אב הוא מצטבר ואם יש מישהו שהוא אידיוט מספיק בשביל לספוג כל הקרב את הג'אב שלך הוא יסיים עם עיניים סגורות וראש כואב.

orslimy

New member
וואלה...

תודה רבה יעקב חלק מהדברים פה ידעתי אבל לא ידעתי איך לשלב אותם ורק לציין שאני שמאלי והמכות לכבד עם יד שמאל שלי קטלניות ועכשיו בעזרתך למדתי איך לשלב אותם בקרב ...אז תודה רבה....

למעלה