שאלה..

שאלה.. ../images/Emo4.gif

למה הם לא מזכירים יותר אף אחד מהעונות הראשונות? ת´אמת, העונות הראשונות היו יותר יפות.. אני לא יודע.. כאילו, עכשיו כל החדשים הצטרפו.. ו.. אממ.. שלא תבינו לא נכון, אני חולהההה על הסדרה הזאת וגם על העונה השלישית והרביעית, אבל.. טיפה קיטשי.. לא חושבים?
ממני - רועי
נדיה מיי לאב
..

Rotem Lisa

New member
אהה, רועי,

התחלת לראות מהעונה הראשונה ?.. אחח.. אני כ"כ במבוכה.. *-* למה השמעתי לך את זה ?!.. פדיחה.. ו.. מממ.. אתה בצ´אט ?

nIcKiTa

New member
אני גם חושבת.

העונה הראשונה הייתה מדהימה! זה לא שהעונות עכשיו לא...! זה הולך ונעשה דימיוני, אבל עכשיו זה חוזר לשיגרה! לא נורא בואו נדבר קצט על העונה הראשונה והיפה
מי ראה?

אוו! אוו! אני ראיתי ../images/Emo13.gif

את מי הכי אהבת? חימנה הייתה אז מזה חמודה
וגם מארו והג´ינג´ית.. נו.. איך קוראים לה.. שכחתי

Rotem Lisa

New member
אני לא ראיתי

כי לא היה למושב -המפגר- שלי כבלים :( אבל ראיתי את העונה ה-2.. הספקתי :)

casperit

New member
אני ראיתי את כל העונה הראשונה...

היא העונה הכי טובה לדעתי... אני הכי אוהבת את מארו היא מותק של ילדה:))) והשיר שאני הכי אוהבת זה מנטיאירס... של מארו ומילי.. מהעונה הראשונה כמובן! יעלי הקטנטנה ווסטית

casperit

New member
העונה הראשונה!

אין מה להגיד... העונות הראשונות ובמיוחד הראשונה היו משהו מיוחד... הן בהחלט היו הכי טובות... עדיין יש שאריות מהעונה הראשונה: בלן, סבריו, פשפש, ג´ורג´י, חימנה, סול... יש עוד ששכחתי? לגבי קיטשי אני לא מסכימה איתך... קיטשי זה כל העיקרון של הסדרה:) אי אפשר בלי חוכמות החיים של בלן... הנאצ´ו מניות של נאצ´ו... וכל השאר עונות מעולות! אני אישית מתגעגעת קשות לעונה הראשונה כמו שכבר כתבתי:) למארו, ורו, סינתיה, לאורה, חימנה וג´ורג´ינה... וגם סול... וכמובן מילי... הלוואי שישדרו אותה בשידור חוזר:) אופס סטיתי קצת מהנושא... לא נורא:) יעלי הקטנטנה והווסטית

על נאצ´ומני לא אמרתי כלום..

אני יודע שזה מוסיף לסדרה כל הקיטשיות ואל תפסיקו לחלום ותקשיבו ללב ובלה בלה.. אבל זה מתחיל טיפה ליהיות קיטשי, את חייבת להודות.. אבל אני מת על כל העונות.. צודקת, אי אפשר בלי הקטע של הקיטשיות של בלן וכל אלה.. אבל.. נו את מבינה.. ארגג.. *מתבלבל* נוור מיינד.. ממני - רועי
נדיה מיי לאב
..

casperit

New member
קיטשי אבל...

תמיד זה היה קיטשי!!!טוב אולי קודם קצת פחות:)

"טיפה קיטשי"?!

מה פתאום "טיפה קיטשי"?! קטנטנות זאת סדרה מאוד קיטשית!!! עם כל הרומנטים, והקטע של הבנים שבוכים.. והטפטים במעון.. ממש ממש קיטשי!!! אבל לא אמרתי שזה רע!!
גוני

למעלה