שאלה!!!

LucyMania

New member
שאלה!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo22.gif../images/Emo79.gif../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

אוקי!! אני לוסי! אני בת 14 מהרצליה... אם אתם רוצים לדעת עוד - תשאלו או תקראו את הכרטיס האישי שלי! בכל אופן- נעים מאוד. אז ככה, אני צמחונית כי אני נגד תעשיית ההתעללות .. מגלגלים כסף מלהתעלל בבעלי חיים, והתירוץ של "אלה דרכי הטבע" לא פועל כאן כי זאת תעשיה שלמה שלא רק רוצחים בעלי חיים אלא גם מתעלילים בהם כל החיים הקצרים שלהם. אני רוצה לשמוע סיבות של טבעונים.. למה להיות טבעונים? כי אני לא מוצאת סיבה, אבל בז אני לא ממש מבינה.. האירו את פניי!!
לוסימאניה

lifegirl

New member
היי לוסי, ברוכה הבאה. ../images/Emo140.gif

לא היה לי כוח לכתוב הכל, אבל חיפשתי לך כמה קישורים מעניינים. אחר-כך, את מוזמנת לשאול כל העולה על רוחך.. (אגב, מומלץ לדפדף קודם בהיסטוריה של הפורום. תמצאי כאן, ודאי, כמה סיבות מעניינות, וכמה דיונים חשובים...). בעצם, כשמנית את הסיבות לצמחונות- מנית חלק עיקרי מהסיבות לטבעונות...:
חלב לאדם= סבל לפרה.
ביצים זה סבל!
וכמה תמונות מתעשיית הביצים- זהירות חלקן קשות!

lifegirl

New member
סיבות נוספות:

תזונה טבעונית היא תזונה אקולוגית- בריאה יותר לכדור הארץ.
תזונה טבעונית (נכונה ומאוזנת!!!) היא בריאה יותר...
חלב, לדוגמא, לא בריא בכלל! ותיכף מגיע עוד... (אוף, למה אפשר לדחוף רק שלושה קישורים להודעה?!)
ורק כצ´ופר קטן לאנשי הפורום- באטצ´ תמצאו עבודה שעשיתי פעם למורה המעצבנת שלי לספורט.... אין שם מידע חדש, או מידע מענין במיוחד- אבל אם גם אצלכם דורשים להגיש עבודות בספורט (איכס!)- אתם מוזמנים להגיש אותה... (סורי, פשוט מצאתי את זה באמצע החיים)

lifegirl

New member
והנה, הודעה אחרונה (נראה לי)

ובה נימוקים של אנשים- מדוע ולמה הפכנו לטבעונים.. אז זה מאור וזאת אני ובאתר שניסינו (כלומר- נטע ניסתה..) לבנות פעם- תמצאי גם את הנימוקים של אוריה ושושן... יומטוב, שני.

LucyMania

New member
תודהההה ../images/Emo51.gif../images/Emo108.gif../images/Emo117.gif../images/Emo28.gif../images/Emo142.gif

כן כן.. יש לי מצב רוח טוב! אבל אני עדיין בבעיה... קודם כל- תודה רבה רבה רבה רבה על החומר שנתתן לי למחשה. שנית- עכשיו אני יודעת שהדבר הנכון לעשות הוא להיות טבעונית אבל (כמובן שיש אבל) זה יהיה לי נוראאא קשה.. כי - אין לי מה לאכול!! ועוד בבית כמו שלי- אוכל זאת אומנות
ההורים שלי אכלנים וגם אני הייתי מאז ומתמיד וזה שאני לא אוכלת בשר לא מפריע לי בכלל
כבר עכשיו אמא שלי תמיד מנסה להיות מקורית באוכל .. והיא שוברת את הראש מה היא יכולה להכין בלי בשר שיהיה מקורי ולא שניצל טבעול כמו תמיד. אני כבר אראה מה לעשות עם עצמי בכל מקרה תודה לוסימאניה

lifegirl

New member
קחי לך עוד קצת זמן למחשבה,

אף אחד לא דורש ממך להפוך לטבעונית ביום אחד. בנתיים, נסי לראות- מתי ואיך את אוכלת חלב וביצים... אחר-כך, ביחד נראה איך את יכולה להחליף את רובם בדברים טבעוניים ("זה לא קשה, זה לא קשה, זה לא קשה בכלל- זה דווקא קל".... שני חוזרת לגיל 5). גם המשפחה שלי היא משפחה של אכלנים (ואני כנראה יותר מכולם...)- ובכל זאת- אנחנו מצליחים לאלתר דברים. אני לומדת לאט לאט (בשבוע שעבר הצלחתי להכין קוסקוס!), סבתא לומדת מהר מהר (אבל עדיין לא מבינה למה אני לא אוכלת ביצים וחלב.. או בשר, אם כבר מדברים), ואמא גם היא מוכשרת... (ואבא? הוא עסוק בלרדת עלי. אבל פשוט מתעלמים....). אני אשמח להעביר לך כמה מתכונים מעניינים. :) יומטוב, שני.

למעלה