שאלה!

שאלה!../images/Emo41.gif

מה מערכת היחסים היציבה|סהדגש| הכי ארוכה שלכם? האם ראיתם את זה מסתיים בזמן הקשר? האם למדת ממנה (ממערכת היחסים) משהו?...לקחים יו נו. טוב זו לא בדיוק שאלה אחת, אבל קבלו באהבה...

qt1

New member
היציבה../images/Emo70.gif

שנתיים. הארוכה-17 שנים. כן , רואים איך זה מסתיים. כן למדים המון ממערכות יחסים , מכל מערכת יחסים גם בין חברות וגם בין חברים / ידידים. לקחים? לא להיות נאיביים? כן לקבל את השונה...

יציבה וארוכה...

לפני 4 חודשים "יצאתי" ממערכת יחסים של 4 שנים. יש לציין שכל ה4 שנים היינו יחד, אומנם עם עליות וירידות ביחסים אך לעולם לא נפרדנו... מעולם לא הלכנו לישון כועסים. בזמן הקשר יש סימנים שמתריעים על הסוף הקרב - אך בוחרים שלהתעלם מהם. והיום במבט מהצד, עשינו המון טעויות, ויכולנו "להציל" את המצב... אבל מה שנשאר היום - זה לקחים. ואם לא נזכור אותםן ולא נפיק מהם - אז לא התקדמנו בחיים. שיהיה לך בהצלחה...

../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

בכל אופן השאלה הייתה כללית. סתם כדי להכיר את חברי הפורום בסבבה. אבל גם לך בהצלחה מותק....

Sefy

New member
מאד דומה לי ../images/Emo45.gif

רק שלי לא הייתה האופציה לנסות להבין מה לא בסדר

דנטל

New member
4.5 שנים

ובשניה שראיתי שזה דורש סיום פשוט קמתי, הלכתי לחדר השינה, אספתי לשקית את מעט החפצים שלי שהיו אצלו והלכתי לבלי שוב. אחרי זה היתה מערכת יחסים של 3 שנים. כן, בסוף למדתי לקח - אני סטוציונרית ולא בנויה לקשר.

למעלה