שאלה...

שאלה...../images/Emo41.gif

איזה דמות אתם הכי אוהבים בסידרה??? אני את כריסטיאן הוא שווה!!!

b u s t e d

New member
חחחחחחחח מה?! ../images/Emo109.gif

מה הקטע של התמונות האלה?? פיספסתי משהו??????

תגובית

אולי כדי שבמקום לפנות לתמונות ה''נוראיות'' ששלחתי... תענו לשאלות שכן קשורות לפורום כמו מי הדמות האהובה עליכם?

Rachel47

New member
זה הרעיון... ../images/Emo15.gif

את ניצל"שת ושמת את התמונות על דיון שמישהו ניסה לפתוח שקשור לסדרה.. שירשור כזה לא מנצל"שים
ותסלחי לי אבל גם לא הייתה לך ממש סיבה מוצדקת..

תגובה לפורום הנחמד והחברתי הזה....

סליחה באמת שהכנסתי חיים לאתר היבש הזה שצץ משום מקום לרשימת הפורומים... אההה ומכיוון שחברי הפורום שלא היו מחוברים מי יודע מה ''התעניינו'' ושאלו שאלות ''לעיניין'' הכנסתי חיים... ביג דיל אני מבקשת ממנהלי הפורום למחוק את השירשור הזה כיוון שמשום מה לא היה מזל בהכנסת חיים לפורום סוג *_* (לא אנקוב במספרים גבוהים מעל 10, בקטע הזה אני באמת לא רוצה לפגוע!!!) שלום ולא להתראות !!!

Kill Bernard

New member
"להכניס חיים"? ../images/Emo6.gif

כן כי אמ, הפורום היה גוסס בלי הציורים המרתקים הא? אוי ויי. אני בכלל לא אתחיל.

היא צודקת

נטעיע צודקת יכולנו להתייחס לתמונות שלה בלי הערות של מה קשור וכאלו..סתם רשעות מצידנו.קיצר אני שמרתי כבר כמה מהתמונות "העתק הדבק..."ביי ותחזרי עם עוד תמונותתת

Rachel47

New member
בעיקרון גמני שמרתי כמה תמונות ../images/Emo15.gif

אבל אנחנו לא היינו רשעים רוצה לנצל"ש תמונות ו"להכניס חיים" (כן כן..הפורום מת...פגעת בי באופן אישי עכשיו
)
תנצל"שי שירשור אחר...יש שירשורים שלא מנצל"שים ויש לזה סיבות ברורות מאוד..אם את לא יודעת אותן ומעדיפה לקרוא לי רשעית במקום זה זאת די הבעיה שלך...

בוא נתחיל....

התחלנו ברגל שמאל... סליחה אני התחלתי... סבבה? נתחיל ברגל ימין? לפתוח שרשור חדש או להמשיך מפה? לתמונות כמובן! מי שמעדיפה לא זה ולא זה שפשוט תרשום בנושא!!!

Rachel47

New member
רק שאלה אחת...../images/Emo15.gif

כל המטרה שלך זה לשים תמונות

Rachel47

New member
ורחל..רוצה לדעת ../images/Emo15.gif

אם כל הקטע פה זה לשים תמונות
אני יכולה להפנות אותך לקומונה שהייתי בה פעם ושם ייתנו כבוד לתמונות הקטע הוא פה שאת לא מנסה להקשיב...מה זה "בוא נתחיל"
אני מבינה שאת רוצה להביע את עצמך אבל למה להתעלם ממה שאמרתי

היי... אני לא הייתי בבית ככה שלא הי

*הייתה לי אפשרות לענות לך גם אם הייתי רוצה, ותודה בקשר לאתר... אבל מצאתי משהו ככה שהסתדרתי... אני שמה תמונה אחרונה ופה נגמר הסיפור!!! ביי

למעלה