שאלה

shant

New member
שאלה ../images/Emo41.gif

צהרים טובים :) שאלה שכבר כמה זמן מעסיקה את ראשי... מקריאת מספר מאמרים הבנתי שיש משמעות של רוחניות גבוהה יותר (נקרא לזה כך, אך ההגדרה די אומללה...אשמח לבוא על טעותי או פשוט לקבל הגדרה טובה יותר:)- כאשר האות הראשונה בשם היא אות א.ה.ו.י, במקרה שאני מדברת עליו- האות י´. שאלתי היא, מהי המשמעות כאשר גם האות הפותחת וגם האות הסוגרת הינה אות א.ה.ו.י (גם הראשונה וגם האחרונה- שתיהן י´)? האם אותה משמעות של המצב בו ה-י´ נמצאת כאות ראשונה - תקפה גם כאן, ואם כן, האם היא רק "מוכפלת"? תודה (מראש), מצפה בכיליון עיינים (וגוף!
) לתשובה...
שאנט

עינת

New member
היי שאנט ../images/Emo39.gif

בנוגע להגדרה האומללה אני איתך ו...כנראה שמה שקראת היה בנומרולוגיה הקבלית כלומר גימטריה בה איני מתעסקת... דוקא האותיות ז,ט,צ,ע הן אותיות שמורות על אינטואיציה מפותחת ו"רוחניות" גבוהה ועל כך יש לי "קבלות" המשמעויות של אותיות אהוי שונות בעיני...
שפע ו
עינת

shant

New member
ובכן.....

[ראשית תודה
] מהן משמעויות אותיות אהוי בעינייך? הדגש, שוב, אם זה עושה הבדל כלשהו, הוא בעיקר על אות אהוי (י´..) ראשונה ואחרונה. המוןהמון תודה לך עינת לילה נוצצ

בגלל שאני רואה שנורא מטרידה אותך

השאלה. אז בנושא של אותיות האוי הגיאומטריה (הנומרולוגיה) הקבלית שבה עוסקים בעיקר המקובלים(אנשי קבלה) בדעה שכל שם מומלץ שיהיו בו כמה שיותר אותיות האוי. וככל שיגברו האותיות בשם כך קיימת הגנה מלמעלה (אלוהים) על בעל השם. וכך לדעתם כששם אינו נושא אותיות האוי לבעל השם אין הגנה מספקת מלמעלה. בנומרולוגיה הלא קבלית (שבה עוסקים רוב הנומרולוגים בארץ) אין משמעות קריטית לאותיות האוי, כמו שעינת ציינה בפנייך בעיניה יש משמעות לאותיות שנגזרות מהמספרים 7 ו9 ז,ע,צ,ט. כשפירוש המשמעות לאותיות היא ע"י מספרים מה שמראה איזה אנרגיית מספרים דומיננטית בשם ואיזה לא (לפעמים מעיד על אנרגיה שחסרה באותו אדם), ומכאן הכיוון לפיענוח האדם. (ואת זה עושה עינת במקצועיות) אם את בכל זאת רוצה להעמיק באותיות ומשמועתן ע"פ הקבלה, היכנסי לאתרים שמפרשים אות אות משמעותה ופירושה בשם. נתקלתי כבר בכמה כאלה שכרגע לא עולה לי בראש כתובתן.(אחת מהן של ברק הנגבי- חפשי דרך NETEX ערך אסטרולוגיה) ואולי תמצאי מבוקשך. בהצלחה.

estie

New member
תנועה פותחת

הנפש שלך והנשמה שלך דוחפות בעוצמה, כשהרעיון הוא שהן תתגשמנה ותגשמנה. מהאור אל האור, עבודה בהדרכת האור להביא ולבצע בחיים הפרטיים ובהדרכה וטיפול באחרים. מודעות קוסמית, חוקי היקום, המוסר האוניברסלי ואמונה בבורא (לא דת) הם הבסיס.

עינת

New member
שנט../images/Emo6.gif

קיבלת כאן תשובות מאסתיה ומ..כיף לי. מה שנותר לי להוסיף שכל אחת מאותיות אלו משמעותה שונה בעיני ואני מתייחסת אליה ספציפית ולא כמכלול שנקרא אהוי... שאלותייך נוגעות בתחום הגימטריה (נומרולוגיה קבלית ) נסי לקבל תשובה בפורום יהדות וקבלה אולי כיוון שמה שאת מבקשת אין ביכולתי לתת...
שפע ו
עינת

למעלה