שאלה

IkMfNiY

New member
שאלה ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

היכל התהילה כמובן. מצעד השירים- הוידאו שלי החליט להקליט עד "זה סימן בשבילי" [מקום 3?], מה היה אחרי זה במקומות הראשונים? יעל

Yarinv

New member
אממ

מקום שני היה קסדה בראש טוב הנוסטלגי ובמקום הראשון (ואין לי מושג מה עבר עליהם) תקליק את זה (עם החגורות בטיחות) לא יודע מה עבר עליהם כשהם מיקמו את ערוץ הילדים זה אנחנו ואת השיר המקום האמיתי (עם הקליפ המדהים) במקום ה-14 והאחרון במקום במקומות הראשונות.

IkMfNiY

New member
נכון, זה באמת מוזר ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

את המנון ערוץ הילדים- ערוץ הילדים זה אנחנו [שזה אחד השירים שהכי מזכירים לי את הילדים] הייתי ממקמת במקום הראשון. קסדה בראש טוב, איך הייתי רוצה שוב לראות את הקליפ של זה :) מוזר לי שחכם ב
לא היה במצעד, טוב, הם היו צריכים לשים גם קצת שירים חדשים וזוועתיים P: [נו באמת, משירים כמו דווקא אני, להתנדב מכל הלב וזה סימן בשבילי עברו לשירים על מי יותר שולט- בנים או בנות]. אני מניחה ששירים כמו השירים של ששטוס וכדור פורח לא נכנסו למצעד כי לא הכלילו בו שירים מתוכניות... נו טוב. אגב, מעניין אותי לדעת אם "שלום הוא מילה שימושית" היה קודם שיר של ערוץ הילדים או קודם שיר שהופיע בפסטיגל... יעל

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifקודם שיר שהופיע בפסטיגל

פסטיגל 93:)

Dewberry

New member
נכווווווון!!

השיר (והקליפ) האהוב עליי זה המקום האמיתי! איך אפשר שלא??? ערוץ מעצבן שכמותו! אחריו אני מאוד אוהבת את דווקא אני. אחחח... נוסטלגיה
/

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהם שכחו המון שירים..

השיר של הוגו, גינת ההפתעות, המחסן של כאילו, שיר המגנט, שיר הטלפון ועוד המוןןןןןןןןן שירים שהיו יכולים להיות במקום השיר המעצבן הזה במקום הראשון.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifגם אני מקליטטטטטטט

כל יום אני קם במיוחד מוקדם בשביל להקליט. דברים כאלו נוסטלגים דורשים תיעוד

Shaaachar

New member
חחחחחח, אם רק היה לי../images/Emo96.gif

מכשיר הקלטה
אחח, הנוסטלגיה

למעלה