שאלה

שאלה ../images/Emo42.gif

שלום, יש לי בעיה כבר די הרבה זמן וסוף סוף החלטתי לבדוק את זה. אני לא יכולה לרכוב משקפי שמש בכלל כי אני פשוט לא רואה טוב איתם. גם עם סוגי המשקפים האופנתיות שמוצאים ברחוב בזול וגם כאלו שממש מחנויות טובות, אני פשוט רואה כאילו הרצפה בירידה ושיפוע כזה כל הזמן. המוכר משקפיים אמר שאולי זה בעיה עם צבעים מסויימים של משקפיים אז ניסיתי את כל הצבעים ואת כל הגדלים וזה לא היה נכון עדיין לא ראיתי טוב. ואז מוכר אחר אמר שאני צריכה להתרגל לזה ובאמת רכשתי משקפיים וניסיתי להתרגל וזה ועד שכמעט נפלתי ושברתי את הראש די הפסקתי להרכיב אותם מן הסתם. בכל אופן בתקופה האחרונה יש לי כאבי עיינים וטשטוש בעיינים גם קבעתי תור לרופא עיניים אבל הבעיה שהתור הוא לעוד חודש וחצי . בכל אופן, אני ממש זקוקה למשקפי שמש כי השמש ממש מפריעה לי ללכת שאלתי היא מה גורם לראייה הזאת ? זה קשור בזה שאולי יש לי בעיה בראייה ואולי אני זקוקה למשקפיים? מצטערת שזה היה ארוך , תודה רבה , רויטל

סיפור ארוך

שלום. קשה לי לענות לך אך לפי התאור שלך, את זקוקה לבדיקת עיניים, במיוחד אם יש טשטוש ראייה לאחרונה. ד'ר מן

תשובה...

שלום, מלבד העובדה שאת צריכה בדיקת עיניים, כפי שציין הרופא, ישנם אנשים שמאוד רגישים למשקפי שמש מהסוג הקמור, האופנתי שהולך היום. האם ניסית להרכיב משקפי שמש רגילים, ישרים שדומים למשקפי ראייה ? בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

למעלה