שאלה

2לי לי

New member
שאלה ../images/Emo51.gif

אני אמא לילד בן חודשיים שבסריקת המערכות גילו קלאב פוט ברגל אחת. אנחנו מטופלים גם בשיטת הפונטסי בבי"ח ספרא לילדים בתה"ש אצל דר' שינדלר המקסים. בשבוע הבא אנחנו עוברים למתקן של דניס בראון ואני קצת בלחץ מזה. איך ייתהפך בעתיד, איך יישן וכו'. אשמח לשמוע ממנוסים יותר תודה

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לספר את הסיפור שלך, להוסיף את יום ההולדת שלו ושלך לרשימות במאמרים ולקרוא את הסיפורים של כולנו. לשאלתך-מהנסיון שלי היום הראשון היה הקשה ביותר. לי זה היה הרבה יותר קשה מאשר לו. היתה לי הרגשה שאני כובלת אותו והייתי צריכה להזכיר לעצמי שזה לטובתו. אני לא כותבת לך כדי להפחיד אותך אלא להפך, כדי שתהייי מוכנה. אח"כ זה השתפר במהירות. הוא התרגל מהר מאוד וחי עם זה בשלום. אני שנאתי (ועדיין שונאת) לנעול לו את הנעליים אבל זה לא נעים ולא יותר מזה. זה לא עיכב אותו בהתפתחות והוא התיישב, זחל ועמד איתן. בהצלחה

אתם מטופלים אצל שינדלר????!!

גם לנו הייתה תקופה שטופלנו אצלו, היום אנחנו אצל פרופסור גנאל. שינדלר באמת מקסים והוא עשה את הניתוח לתמיר אני לא מכירה את המכשיר שאת מדברת עליו אבל תהיי בטוחה שאם שינדלר שם יד, הוא קולע... את יכולה לקרוא מתגובות קודמות ואחרות שהילדים לומדים טוב יותר אפילו מההורים, לחיות עם המגבלה , מתגברים עליה ומוכיחים לכולם שמגבלה זה רק בצורת המחשבה. תרגישו טוב ואם אתם בתה"ש, אולי ניפגש ונדבר קצת יותר? יום נעים אורית

../images/Emo140.gifברוכה הבאה

מצטרפת לאמא של תושתוש. גם לנו היו 24 שעות קשות שכל כמה שעות הורדנו את הנעליים. אחרי 48 שעות כבר היה ממש שיפור. אחרי שבוע הוא כבר הניף רגליים יחד ועד היום ותמיד הוא שמח ומאושר. אני כל הזמן עושה המלצה לאתר שלנו (קישור למטה) שם פשוט כתבתי כל כך בפירוט כל דבר. יש שם עיצות על מתי לשים את הנעליים. על מדבקת הפלסטיזוד- גם תמונות שלדעתי תמיד מעודדות, ועוד. תהיי בקשר כאן בפורום ונוכל לעזור לך בו ברגע. המון הצלחה. (לגן עדן- זה מכשיר ה- ddb הידוע)

למעלה