שאלה

שאלה ../images/Emo53.gif

זה פעם ראשונה שאני מכניס הודעה לפורום אז דבר ראשון - שלום לכולם אני עכשיו בכיתה יב ורק השנה עשיתי קורס במד"א רציתי לשאול רק אחרי כמה זמן אנחנו אמורים לקבל את התעודות מערים? תודה ויום טוב לכולם (עם כמה שפחות פיגועים, בינתיים היו כבר 2 היום אם אני לא טועה).

chanand

New member
ממממ......./images/Emo104.gif

אצלנו היה קורס שקיבל את תעודות המע"רים שנתיים אחרי הקורס, תעזר בסבלנות, זה יכול לקחת הרבה זמן...

chanand

New member
כנראה...../images/Emo104.gif

שלוקח למחלקת הדרכה הרבה זמן להנפיק אותם ולשלוח חזרה....

inbale

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif

מותר לשאול איך הגעת לפורום? סקרנות. שמחה לראות אותך פה ומקווה שתצטרף אלינו קבוע.

תשובה

תודה על התשובות והגעתי אליכם דרך הדפים שתלו אצלנו בתחנה. ואגב ראיתי שהתייחסו לזה בדפים קודמים אבל עדיין יש לי שאלה בקשר לאר"ן עברתי כבר את גיל 18 ואני מתנדב נוער מותר לי לצאת לאר"ן? איתן

בטח

שלום לכולם פה אני אולם מתנדב צעיר מאוד ואני טרי מאוד במד"א אבל אני רוצה להגיד לך של-כ-ו-ל-ם מותק לצאת לאר"ן וזה גם לצעירים. מה שאסור לצעירים לצאת זה לאני חושב קוראים לזה "פאחה" שזה למשל כמו פיגוע שלזה אני חושב שאתה יכול לצאת מכיוון שעברת את גיל 18. מקווה שעזרתי.

inbale

New member
בוקר טופ איתן../images/Emo39.gif../images/Emo104.gif

תשאל בתחנה את החברה על מנהלת הפורום ..הם ישמחו לספר לך. אתה מוזמן גם להגיד לי שלום כשתהיו במיון. אני שמחה שתלו אצלכם את המודעות ותגיד לרון שהוא יכול להכנס גם להגיד שלום. לגביי אר"ן - אני מאוד מקווה שאצלנו לא יהיה אר"ן או משהו מהסוג הזה..... אבל מעל גיל 18 אתה בהחלט יכול להצטרף לצוותים בשטח.

לילה טוב

דבר ראשון - תודה על התשובות והתכוונתי לפח"ע אני יבוא להגיד שלום כשניהיה במיון, רק איפה את במיון? ואני ימסור לרון ישצטרף :) לילה טוב ביינתים איתן

למעלה