שאלה .
עונה 2

בוביץ

New member
שאלה .../images/Emo58.gif עונה 2

ממתי סלוהן ידע שסידני בוגדת בו? הרי אנו יודעים שסלוהן ידע ממתישהו. לי אישית שנראה שהוא ידע ברגע שבעונה הראשונה סארק נפגש איתו,אחרי שכביכול סידני "הורגת" אותובבית המרגוע..

הרמוני

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהצופים ידעו שסלאון בטוח יודע באיזו נקודה ברורה באחד הפרקים, פשוט באיזה שהוא שלב התחילו לשים כל מיני רמזים אבל לא ידענו בברור עד פרק 12 או 13 בעונה השנייה. אם אני זוכרת נכון....

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifחשבתי על זה.......

וסלואן לדעתי ידע על זה מהרגע שסארק סיפר לו על התוכנית של אירנה באמבולנס!!! כי זוכרים שבסוף פרק 215, כשסיד ווהן מצאו את סלואן בבנק וכולם כיוונו לכולם אקדחים וסלואן היה עם השלט, הוא אמר לווהן "אז אתה האיש שבשבילו סיד הייתה מוכנה להרוג אותי..." הוא הרי אמר את זה בגלל שסיד הסכימה להצעה של סארק לחטוף את סלואן בתמורה לתרופה שתציל את ווהן בפרק 207.....בפרק 215 סיד הבינה שסלואן תיכנן את כל הנפילה של SD-6 כדי להמשיך הלאה ובגלל זה הוא לא היה נוכח ונעלם בדיוק כשהפילו את הברית!

varty

New member
דנה...

אהבתי איך את מקשרת בין כל הפרקים. איזה תוכנית אירנה ספירה לו באמבלונס? בתמורה לתרופה שתציל את ווהן, סיד היתה צריכה להתחפש לגיישה ולעשות לסלוהן מס'ז X אבל היא לא היתה צריכה לחטוף אותו. בבנק, סארק באמת "הציל" את סלוהן וחטף אותו איך את מקשרת בין כל הדברים? מה שאני כן מבינה זה שסיד הבינה שסלוהן תכנן את הנפילה של אס.די.סיקס.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifזה אומר שלא הבנת אותי??../images/Emo9.gif

המטרה העיקרית של אירנה הייתה לאחד את הספר בימלואו, מאחר והיו דפים לCIA ודפים לסלואן, היא הייתה צריכה לתכנן איך לאחד בינהם, בגלל זה היא הסגירה את עצמה לCIA ואח"כ השתמשה בסארק כדי לאחד את סלואן עם התוכנית שלה כדי שיהיה לה את הספר מושלם, זה מה שהיא הסבירה לסיד בפרק 2X22 במגרש ההוקי.... בקיצור, בפרק שבו סיד סייעה לסארק להיפגש עם סלואן, סארק הגיש לו את התוכנית של אירנה ואז הוא גם גילה שאירנה בחיים וידע שסיד וג'ק הם סוכנים כפולים, כל מה שחשוב לסלואן זה הספר של רימבלדי בגלל זה לא היה איכפת לו לשתף פעולה...... סלואן הראה את הסימן הראשון לזה שוהא ידע על סיד מאז התקרית עם האמבולנס, היה בסוף פרק 215 בו הוא אמר לווהן את מה שכתבתי בהודעה הקודמת

למעלה