שאלה
עונה 3

בוביץ

New member
שאלה ../images/Emo58.gif עונה 3

קול (קוונטין טרטינו)שבעונה הראשונה נתפס עי ידי הסי אי אי אחרי שפרץ לאס די 6(ראינו אתמול בערוץ 2 בעונה הראשונה). אז איך הוא השתחרר ורואים אותו בעונה ה3 חופשי? דבר שני לגבי העונה ה1- הפרק ששודר אתמול בערוץ 2 בפרק השני של הפריצה של קול ואנשיו לאס די 6 - והרי סידני אמרה שהוא עובד עבור "האיש". שכולם יודעים מסוף עונה 1 שהכוונה לאמה של סידני ,אירנה.... אז איך קול שמכיר את ה"איש" לא זיהה את גק בריסטו או את סידני ? כלומר הוא בטח ידע שסידני היא בתו של אירנה וגק היה בעלה לשעבר לא?

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif

ב3x13 כשסארק פוגש את מקנס קול הוא שואל אותו When were you released? הוא עונה לו That's a good story וחוזר להתבדח על התספורת החדשה שלו
. אולי פעם יחזרו לזה ואולי לא. את הפרק של אתמול ראיתי מזמן, אני צריכה לראות אותו שוב.

מווותק

New member
../images/Emo58.gif שימו לב למשהו...

כשמקנס קול פוגש את סארק הוא אומר לו: I'm The Man infront of The Man כאשר אנחנו יודעים ש- The Man היא...אירינה. ואני שואלת...היתכן שראש הקובננט היא אירינה? אני חייבת לציין אגב שאם כן - אז זה נורא מאכזב. אגב - חשבתי על זה - יכול מאוד להיות שאירינה היא לא - The Man, אלא רק נתנו לנו להאמין שהיא "הוא", אבל באתר הרשמי של ALIAS כתוב על אירינה שהיא - The Man אז עכשיו אני לגמרי מבולבלת...

בוביץ

New member
ממש לא../images/Emo58.gif

לדעתי אין סיכוי שאירנה היא רואש הקובננט, בעונה הראשונה היא הייתה ה"איש". אבל בעונה הדשלישית הכוונה שה"איש" הוא ראש הקובננט,ולדעתי הקטע שעוד פעם אירנה היא אש ארגון כבר קלטנו את זה המעונה הראשונה ששהיא רעה. לא ממש היגוני ששוב הראש זה אירנה. לדעתי זה סלואן,,, לדעתי זה גם חייב להיות דמות שכבר הופיעה. אבל לא הגיוני שאירנהר..

../images/Emo58.gif

לדעתי אירינה הייתה ראש ארגון אחר שפרקו אותו (אחרי שהרסו את המעבדה בסוף עונה 1..) וראש הקובננט הוא משהו אחר לא איריה. פשוט בשני האירגונים קוראים להם THE MEN... לדעתי ראש הקובננט ממש לא יכול להיות סלאון כי מתי שהוא משהו מהקובננט איים עליו... ועוד דבר שכבר חשבתי לפני כמה יחמים כשראיתי את החלק הראשון של הפרק הקופסא... אז כבר אז התחיל לעבוד הקובננט?.. זה האירגון הלא מוכר שפרץ ל SD-6?.. ואז זה אומר שכבר אז המודיעין הבריטי התחיל לאסוף עליהם חומר...

בוביץ

New member
לא בקופסה זאת הייתה אירנה

כלומר הקבוצה של אירנה. והיא הייתה האיש. הרי עכשיו סלואן ואס די 6 מודעים שיש עוד קבוצה והם מחפשים אותה וחושבים שקזינאו הוא ה"איש".

dress n glasses

New member
../images/Emo58.gif

גם לדעתי the man מתייחס לתעלול בסוף העונה הראשונה שאירנה היא למעשה האיש. הבעיה שלי עם זה שגם כרגע היא תהיה the man זה שזה אומר שאירינה למעשה פירקה את החיים של סידני אחרי כל ההתקרבות והאמון ביניהן. זה לא עושה לי שכל, אלא אם כן יש איזשהו הסבר רמבלדי מאחורי כל זה. מה גם שג'ק כל הזמן מקבל ממנה עזזרה בנוגע לקובננט ואיך לטרפד כל מיני מהלכים שלהם. חבל שמקול הוא לא ראש הארגון אולי ככה היינו מקבלים עוד כמה דקות מסך איתו.

בוביץ

New member
אולי בגלל שטרטינו הגאון לא הסכים

להשתתף ביותר פרקים. עסוק בקיל ביל 2.....

קרלוצה

New member
לדעתי קול בכלל לא יודע.....

שהבוס הגדול הוא אירנה (ואני מדברת על הפרק שהיה אתמול מהעונה הראשונה), אם אתם זוכרים יש את קאזינו (או איך שלא קוראים לו) שעד שאירנה התגלתה כולם חשבו שהוא ה"איש" הגדול ושהוא הבוס

בוביץ

New member
יכול להיות

אבל למה אשלא ידעו על אירנה. מה אכפת להם כל כך להסתיר אותה, הרי אס די 6 כלומר סלואן ידע שהיא בחיים.

קרלוצה

New member
לא יודעת בדיוק.....

לדעתי זה בשביל שלא יהיה קשר ישיר עם זוטרים וגם הפחד שמישהו יפלוט משהו ויגלה את זהותה בטעות לסיד או ג'ק, לדעתי היא תיכננה הכל בשביל זה

למעלה