שאלה

anatotel

New member
שאלה../images/Emo58.gif

ראיתי את הסרטון שמאק חוזרת וקת'רין שיכורה, ומאק שאלה אותה אם אסתר במטבח וקתרין אמרה לה שאסתר כבר לא עובדת שם ואבא של ג'יל גר שם ושהיו הרבה שינויים מאז שעזבה... מה לעזאזל קרה שם!? או יותר נכון... למה אסתר עזבה?!

אין לי מושג איך מורידים לראות סרטון

ניסיתי כמה פעמים להוריד.... אין לי מושג איך עושים זאת אני באמת מתפלא שאסתר לא תעבוד יותר עם קתרין... נראה לא דימיוני אבל גם שמעתי שלין הפקידה של פול תעזוב... אז מה יש לומר??? אם היא הלכה כולם כבר יכולים ללכת לא? לא ידעתי שקתרין עוד פעם תתחיל לשתות... נראה דיי מוזר, כי היא שומרת על עצמה דיי טוב, אבא של ג'יל ... על מה את מדברת בחיים לא היה לג'ל אבא בכל אופן לא ראיתי אותו... תגידו אולי גם לבראד יש הורים ואחים.... אח ....... הייתי מתה לראות את ההורים שלו, מאיפה היופי הזה יצא.

../images/Emo58.gif וואו, את זה עוד לא שמעתי

שאסתר עוזבת ושקת'רין חוזרת לשתות... מאיפה קיבלת את האינפורמציה הזאת?

Dawn12

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

במאי 2003 קת'רין וג'יל גילו את הקשר ביניהן (שאותו את ודאי מכירה). קת'רין חטפה שבץ בעקבות התגלית המרעישה, ג'יל הגיעה ומצאה אותה מחוסרת הכרה והיא הובהלה לביה"ח. במשך כמה חודשים היא לא יכלה לדבר וגם כשיכולת הדיבור חזרה אליה היא הסתירה את זה מג'יל כדי לראות איך היא תתייחס אליה והאם יש להן באמת עתיד בתור אם ובת. אחרי כל זה, קת'רין נאלצה לאפשר לג'יל לעשות מה שהיא רוצה באחוזה. אחד הדברים הראשונים שג'יל בחרה לעשות הוא להעיף את אסתר ולעצב את האחוזה הישנה הזאת מחדש. קת'רין לקחה את כל השינויים האלה די קשה, וזאת היתה אחת הסיבות שגרמו לה לחזור לטיפה המרה. אבא של ג'יל (ארתור) לא התגורר באחוזה לדעתי. הוא צץ בג'נואה סיטי בתזמון "מפתיע" אחרי שכל סיפור האבהות של ג'יל התפוצץ אבל מאז הוא כבר הספיק לעזוב, ויש סיפור שלם גם עם זה.

שחר???

על איזה קשר בינהם את מדברת???? מה זאת אומרת קתרין מגלה שג'יל היא הבת שלה??? אין סיכוי כזה, על מה את מדברת? איך זה יכול להיות מתי היא ילדה אותה בגיל 14 ? מחכה בקוצר רוח לשמוע או שתשלחי לי תקציר מי זה ארתור בא לי לחנוק את הג'יל הזאת שהיא עושה רק לקתרין אם יקרה לה משהו יהיה לה עסק איתי.... שתזהר.

../images/Emo58.gif מה? לא שמעת ש...

שבסוף יתגלה שקתרין היא אמא של ג'יל?!?!?!? את זה חשפו כבר מזמן...נכון מזעזע?!?!!?!?!?!?!?

Dawn12

New member
לימור, לימור...

בואי נתחיל מחדש. קוראים לי שחר, אני בן (לפחות בפעם האחרונה שבדקתי) ולכן אני לא מדברת אלא מדבר. חשבתי שכבר הבנו את זה בדיונים הקודמים אבל מסתבר שלא. בכל פעם שיש את הסימן
(ספויילר) זה אומר שאנחנו מדברים על עלילות שיתרחשו בעתיד, כלומר עדיין לא שודרו בארץ. יש הפרש של יותר מארבע שנים בין הפרקים שאנחנו רואים עכשיו לבין מה שמשודר במקור בארה"ב. לכן, בכל השרשורים בהם הסימן הזה מופיע אין לך מה לכתוב "אין סיכוי" או "על מה את/ה מדבר". אנשים כאן לא ממציאים עלילות להנאתם (למרות שזה כיף) אלא כותבים את מה שהם יודעים שיקרה בשנים הקרובות כי הפרקים האלה כבר שודרו בארה"ב ואפשר למצוא תקצירים שלהן בהרבה מקומות באינטרנט. אני מציע לך להיכנס לאתר של הקהילה ולקרוא את סיכומי הדמויות שם. תמצאי שם גם הרבה ספויילרים (שוב, עלילות שלא שודרו עדיין) שיענו לך על הרבה שאלות.

שחר = בן

או קי אז הטעות שלי ואתה יודע למה כי קראתי את מה שכתבת אבל לא שמתי לב שבעצם העתקת את אפרת ואיתי והנה לתזכורת בהחלט פרק מסעיר ניקי אדישה לכל ההריון של דיאן, כי היא יודעת שאין סיכוי שהילד של ויקטור באמת! היא הריי "סידרה" אותה ולקחה מהפנטהאוז את דגימות הזרע ולכן היא אדישה... לגביי ג'ק - הבחור הגזים לחלוטין בחקירה שלו (למרות שברור שבריטני משקרת לגמריי). אם לא הייתי יודעת שהיא משקרת - בחיי שהייתי מאמינה למשחק שלה! ואני מתביישת לומר שלא ראיתי את האגרוף של ראול ואת הצעת הנישואין :( כי הייתי חייבת לצאת מהבית - אבל אני לא מפספסת את זה שוב ביום שישי!!!! והייתי בטוחה שזה אתה כותב ואז כתבתי לך מה שחר = בחורה? ולא ענית אז חשבתי שאכן אתה בת איתך הסליחה מה זה בסיוק הספויילר??? ומאיפה אני רואה אותו לבד? הייתי רוצה לדעת אם כריסטין תיהיה בסוף עם מייקל זה מאוד מאוד מאוד מאוד מעניין אותי מה קורה איתם בסוף ואני בהחלט מזועזעת עד עמקי נשמתי שג'יל הבת של קתרין הויי איזה מסכנה, יענו מה.... לא היה לה רומן עם אחיה??? איכס תחשבו על זה... אולי גם מקנזי בסוף הבת של ג'יל והיא לא יודעת
זה הכל נראה לי מופרך, כי קתרין בחיים לא אמרה שיש לה בת מאיפה כל זה??? אני רואה את הסידרה הזאת כמעט 15 שנה איך זה יכול להיות, אולי אתה יכול לדעת מה קורה עם הילד/ה של נינה היא תמצא אותה אולי?

ספויילר=מידע עתידי על הסידרה

קראתי שקתרין ילדה בת לפני המון שנים (לא מפיליפ בעלה המוכר והמנוח) אלא ממישהו אחר והיא מסרה את הילדה לאימוץ. הילדה הזאת היא גי'ל כמובן. אני בטוחה שיש פה אחרים שיכולים לספק לך יותר מידע בעניין, כי אני לא ממש התעמקתי בזה. לגביי הילד/ה של נינה, גם אני הייתי רוצה לדעת אם ימצאו אותו/ה.

|מאוה../images/Emo58.gif אני יודעת שמייקל ....

מייקל יארגן שפול יכיר את איזבלה (מישהי חדשה) כדי שהדרך שלו לכריס תתקצר. בקיצור, לכריס ולפול יהיה עוד משבר בנישואין ואז פול יכיר את איזבלה ויתאהב בה ואפילו תהיה להם בת משותפת. מייקל ינצל את העובדה שפול פוזל לצדדים ויפלס את דרכו לליבה של כריס...אז, כן! יהיה רומן!

וואלה??? זה נשמע טוב

מאיפה שמעת על זה?????? אני רוצה מאוד לקרוא מה פול מסתכל על משהי אחרת? הויי מעניין אז מה את אומרת זה לא הדמיון שלי שמייקל מאוהב עדיין בכריסטין העדינה והמתוקה שלי

דא! ברור שמייקל דלוק על כריס!

בגלל זה כל כך קשה לו לחשוב על זה שכריס תיכנס להריון... הבחור מטורף עליה! עובדה שהוא יתאמץ על כדי כך שהוא ימצא דרך להפריד בין פול וכריס! ואגב, דחוף את חייבת להתעדכן במה שיקרה בעתיד! כנסי לאתר של שחר! את תתעלפי מרוב מידע! יש שם מידע על הכל! כל מה שאת רוצה לדעת תמצאי שם! http://clik.to/yr

הוראות הפעלה:

תסמני את הכתובת ותעתיקי אותה (CTRL+C). אח"כ תלכי למקום שבו את כותבת את כתובות האתר כדי להיכנס אליהן. תמחקי את הכתובת שרשומה לך על המסך (סביר להניח שכרגע רשומה לך הכתובת של הפורום) ובמקומה תדביקי את הכתובת של האתר על ידי לחיצה על: CTRL+V וכך תיכנסי! אח"כ כמובן שתכניסי את הכתובת למועדפים!

anatotel

New member
תודה../images/Emo58.gif

ובסרטון שמאק חוזרת אז קת'רין אומרת לה שארתור גר שם, ואז מאק שואלת אם הוא "חבר שלה" והיא אומרת שהוא אבא של ג'יל. מפתיע שקתרין נתנה לג'יל להעיף את אסתר ככה סתם, היא חיה איתה שנים! אז בעצם אתה אומר שקתרין ידעה שבילי ומאק הם בני דודים ונתנה להם להמשיך עם החתונה ואיפלו להתחתן! מזל שהיא שיתפה מתישהו את ג'יל... לפחות סוף סוף תהיה עלילה מעניינת עם קתרין, כבר שנים שהיא חיה על בירבורים עם ניקי ומריבות עם ג'יל.

מיכי2

New member
../images/Emo2.gif הרגתם אותי עכשיו|ספויילר|

איך אני אסביר עכשיו לסבתא של בעלי איך אני יודעת הכל????? היא בהלם ממני מכל הגילויים שאני מביאה לה לאחרונה

למעלה