אני לא דראג קוין
ולכן התשובה היא אולי פחות ממוסמכת. אבל דראג קוין (עד כמה שאני מבין) היא מישהי (בד"כ זכר גנטי, לעתים קרובות, כך אומרים, הומו) שמופיעה על הבמה בבגדי אשה, בדרך כלל מדובר בהופעה מאוד מוחצנת, ואקסטראווגנטית - פאה, איפור מאוד מוחצנת עד כדי הגזמה. לעתים קרובות מדובר בחיקוי של דמות ידועה מעולם הבידור. קרוס דרסר הוא מי שמאמץ הופעה נשית, בדרך כלל (אך לא תמיד) לערב אחד או לכמה שעות, לפעמים בבית, לפעמים לצרכי יציאה. בדרך כלל זה כולל לבוש, איפור, לפעמים פאה, הורדת שער, תכשיטים, שדיים מלאכותיים (או כל מה שיכול להראות כמו שדיים) ושם נשי. זו יכולה להיות הופעה מוגזמת ומוקצנת - אבל לא חייבת להיות. מצד שני, אני תמיד אומר שאם אני כבר מתלבש פעם בשבועיים (בתקופות הטובות), אני בטח לא אתאפר "טבעי", לא אלך עם לק שקוף או עם מכנסיים. האידאל, מבחינתי, זה להראות כמו אשה שהולכת למסיבה ולא כמו זמרת בהופעה. (טוב, לי יש כמה "סטיות" שלא מאפיינות את שאר הקרוסים: אני לא שם פאה, לא שדיים ולא משנה את השם שלי, כמו רוב הקרוסים). או בקיצור: במסיבה שבה תעלה הדראג קוין על הבימה עם פאה בנוסח דולי פרטון, גבות שמצוירות במחצית המצח, איפור נוצץ ושמלת ענק עם פייטים, ותניע את השפתיים ותעשה תנועות לקול של שיר מהאירוויזיון - הקרוס דרסר, מאופר בכבדות אבל לא בצורה יוצאת דופן במיוחד, בפאה פשוטה יחסית, מיני, נעלי עקב וגרביונים יקרע את רחבת הריקודים.