שאלה

DrSnoop

New member
שאלה../images/Emo63.gif

רציתי לשאות שאלה, ואני מצטערת אם אני נשמעת מעט בורה, אבל באמת הייתי רוצה לדעת. האם מישהו יכול לחדד לי את ההבדל בין דראג קווין לקרוס דרסר? האם ההבדל קשור בזהות מינית/ מגדרית, בהעדפה מינית או אולי בסגנון חיים? תודה לכל מי שיענה,ולילה טוב לכולם :)

אורי 0

New member
אני לא דראג קוין

ולכן התשובה היא אולי פחות ממוסמכת. אבל דראג קוין (עד כמה שאני מבין) היא מישהי (בד"כ זכר גנטי, לעתים קרובות, כך אומרים, הומו) שמופיעה על הבמה בבגדי אשה, בדרך כלל מדובר בהופעה מאוד מוחצנת, ואקסטראווגנטית - פאה, איפור מאוד מוחצנת עד כדי הגזמה. לעתים קרובות מדובר בחיקוי של דמות ידועה מעולם הבידור. קרוס דרסר הוא מי שמאמץ הופעה נשית, בדרך כלל (אך לא תמיד) לערב אחד או לכמה שעות, לפעמים בבית, לפעמים לצרכי יציאה. בדרך כלל זה כולל לבוש, איפור, לפעמים פאה, הורדת שער, תכשיטים, שדיים מלאכותיים (או כל מה שיכול להראות כמו שדיים) ושם נשי. זו יכולה להיות הופעה מוגזמת ומוקצנת - אבל לא חייבת להיות. מצד שני, אני תמיד אומר שאם אני כבר מתלבש פעם בשבועיים (בתקופות הטובות), אני בטח לא אתאפר "טבעי", לא אלך עם לק שקוף או עם מכנסיים. האידאל, מבחינתי, זה להראות כמו אשה שהולכת למסיבה ולא כמו זמרת בהופעה. (טוב, לי יש כמה "סטיות" שלא מאפיינות את שאר הקרוסים: אני לא שם פאה, לא שדיים ולא משנה את השם שלי, כמו רוב הקרוסים). או בקיצור: במסיבה שבה תעלה הדראג קוין על הבימה עם פאה בנוסח דולי פרטון, גבות שמצוירות במחצית המצח, איפור נוצץ ושמלת ענק עם פייטים, ותניע את השפתיים ותעשה תנועות לקול של שיר מהאירוויזיון - הקרוס דרסר, מאופר בכבדות אבל לא בצורה יוצאת דופן במיוחד, בפאה פשוטה יחסית, מיני, נעלי עקב וגרביונים יקרע את רחבת הריקודים.

sha na na revol

New member
אבל מי

שהולך עם לק שקוף, ג'ינס מתחרחב וחולצת בטן לא יכול להיות קרוס? hell, ולחשוב שאני צריך ללכת עם חאקי\חולצה בגוון סולידי לשכנע אותם שאני גבר כשהייתי יכול להיות גבר בחולצה אדומה ומכנסי טייץ. סתם אתגר- איפה עובר הקו?

iris00

New member
היום בערוץ 8 ....

פרק 2 של עוד סקס ישראלי בשעה 22:05 .(יש שידורים חוזרים.) הפרק הראשון היה מעניין כדאי ליצפות.

sha na na revol

New member
ההבדל העקרוני,

דראג קווין הוא כנוי לפרמפורמים שמציגים דמות אישה. זהו עיסוק מול קהל. קרוס דרסר הוא מי שאוהב להתלבש.

matanbu

New member
זה כבר לא חוקי!

רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

למעלה