שאלה

שאלה ../images/Emo65.gif

אף פעם לא פתחתי חשבון באיביי, ונראה לי מגניב לקנות ולמכור דברים ברשת.... קראתי כמה מדריכים בנושא.... עכשיו אני רק בן 19.... יש לי כרטיס ישרכארט דיירקט- האם אפשר להשתמש בו או שצריך לבקש רק כרטיס אשראי? תודה

roeeya

New member
אתה צריך כרטיס אשראי לא של ישראכרט

ישראכרט היא חברה ישראלית לכן הכרטיסים שלה תקפים רק בארץ. הכרטיס הכי טוב כרגע בשביל איביי הוא ויזה, לא חייב בינ"ל. כרטיס בינ"ל משמש לעסקאות כאשר אתה בעצמך בחו"ל. באינרנט אפשר להשתמש בכרטיס רגיל. שאתה הולך לבנק תבקש כרטיס ויזה מקומי עם ספרות בולטות, כזה שאפשר לגהץ איתו, זה יספיק לך.

donkeyshoot

New member
רועי איך מקבלים ויזה בבנק הפועלים?

אם אני לא טועה בבנק הפועלים אין ויזה , אז איזה כרטיס לא בינלאומי יכול להתאים לEBAY?

Nunatak

New member
לישראכרט יש זיכיון מויזה ומאסטרקרד...

ככה שאם הפועלים עובדים עם ישראכרט אני מאמין שלא תהיה בעיה לבקש ויזה רגילה ולא כרטיס ישראכרט. בנוסף אתה יכול להוציא כרטיס אשראי ע"י פנייה לאחת מחברות כרטיסי האשראי באופן עצמאי.

roeeya

New member
אתה יכול לפנות ישירות ללאומי קארד

והם יבדקו אפשרות לתת לך כרטיס בלי קשר לאיזה בנק אתה שייך 03-6178888

רועי, אתה בטוח לגבי כ.מקומי?

לפי מה שאני יודע הוא מתאים רק לקניות, אבל כדי למכור צריך בינלאומי...הרי הם מחייבים את הכרטיס אשראי בחו"ל.

roeeya

New member
"צעיר" זה לא סוג כרטיס זה מועדון

כמו מועדון חיילים, סטודנטים וכו' סוגי הכרטיסים זה מקומי, בינ"ל, זהב ופלטינה ויש עוד אחד בדרגה יותר נמוכה ממקומי שאני לא זוכר את שמו (הוא כמו מקומי אבל בלי ספרות בולטות ואי אפשר לגהץ איתו או לעשות הוראות קבע)

Nunatak

New member
אני יודע.

ציינתי שזה צעיר בגלל שצעיר לעולם לא יכול להיות בינלאומי.

roeeya

New member
אני לא בטוח בכלל

אל תאמין למה שאומרים לך בבנק הם לא מבינים בכרטיסי אשראי

roeeya

New member
בטוח ב 100%

ואם אתה לא מאמין, שלי מקומי וקניתי, מכרתי וקיבלתי כסף מפייפל. בעסקאות אינטרנט וטלפון כל הנושא עובד קצת אחרת

למעלה