שאלה אם יש לי שרת לינוקס, ואני כותב ב-JS צד שרת, האם יש דרך להריץ את זה על השרת?
פ פלוטוֹ New member 26/1/04 #1 שאלה ../images/Emo7.gif אם יש לי שרת לינוקס, ואני כותב ב-JS צד שרת, האם יש דרך להריץ את זה על השרת?
ה השדון יחזקאל New member 26/1/04 #2 אל תענו.........../images/Emo3.gif מה זה לינוקס?? ואם אתה משתמש בזה בASP (פעם אמרו לי שאפשר להריץ ASP בגירסה חלקית) אין סיכוי.
אל תענו.........../images/Emo3.gif מה זה לינוקס?? ואם אתה משתמש בזה בASP (פעם אמרו לי שאפשר להריץ ASP בגירסה חלקית) אין סיכוי.
פ פלוטוֹ New member 26/1/04 #3 למה את חושב שעשיתי - ../images/Emo7.gif אני מחפש איזשהו שרת שיתן חסות, כרגע הצלחתי למצוא רק שרת לינוקס... זה לא תלוי בי
למה את חושב שעשיתי - ../images/Emo7.gif אני מחפש איזשהו שרת שיתן חסות, כרגע הצלחתי למצוא רק שרת לינוקס... זה לא תלוי בי
D Deviation New member 26/1/04 #5 מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ל PHP??? יימח שמו ויאבד זכרו (של PHP)!
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ל PHP??? יימח שמו ויאבד זכרו (של PHP)!