שאלה...

volkano

New member
שאלה...../images/Emo7.gif

אני מודה שאני לא מכיר את הפורום הזה או את הז'אנר הזה של דימיון מודרך אבל יש לי שאלה. אני סובל ממחלת עור שמציקה לי מאוד עד בכדי מצב שמצבי הנפשי ירוד מאוד. אני כל העת חושב על המחלה ועל הכאב שלה ומתקשה להוציא לפועל דברים רבים שהייתי רוצה לעשות. אני מוצא את עצמי בדיכאונות רוב שעות היום וחיי הפכו לגיהנום בלשון המעטה... האם דימיון מודרך יכול לעזור במקרים כאלו? האם הוא טוב למי שמגיע סקפטי לגבי הצלחות של טיפולים? ואיפה ניתן לקבל טיפול כזה? תודה מראש... אעדיף לקבל מסר פרטי מאשר תשובה בפורום.

אענה בכלליות... ../images/Emo13.gif

למען אותם אנשים עם בעיות דומות שקוראים כאן: אפשר לטפל במחלה שלך ובהשלכות שלה על מצב האוח שלך בערת דמיון מודרך ו-NLP. נראה לי שיש כאן שני מצבים שמזינים אחד את השני כל הזמן: המחשבות על המחלה ועל הכאב מונעות ממך להגשים דברים, ובגלל שאתה לא מצליח להגשים דברים שהיית רוצה, אתה נותר עם דיכאון שמחזיר אותך כל העת למחשבות על המחלה... מה אתה מרוויח מהמעגל הזה? חוץ מזה, להיות סקפטי לגבי טיפול מסויים זה לגיטימי לחלוטין... אני לא מתיימרת לומר שאני מחזיקה בידי את התרופה האולטימטיבית לכלל תחלואי העולם. תמיד תוכל לנסות טיפול ראשון ולבדוק עם עצמך אם יש לך עניין להמשיך. לגבי איפה ניתן לקבל טיפול כזה אענה לך במסר פרטי... מציעה לך לנסות לחשוב, מהמקום שבו אתה נמצא, מה יכול לקרות אם תלך לטיפול או לא... לפי התשובה שתענה לעצמך תחליט לאן אתה ממשיך ומה השלב הבא... בהצלחה! הגר

למעלה