שאלה

jony84

New member
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

היי חברה,
ביום חמישי אני נמצא בתל אביב קצת ואני מתכנן אולי לקנות איזה דיסק או שניים
. אני אישית ראיתי בתל אביב (באזור של כיכר דיזינגוף ודיזינגוף סנטר) דיי הרבה חנויות דיסקים. הייתי באוזן השלישית, בדיסק סנטר ובעוד איזה כמה חנויות קטנות כאלה לאורך דיזינגוף. בדרך כלל בדיסק סנטר יש אחלה מחירים על דיסקים ישנים יחסית (באמצע החנות שם יש את כל הדיסקים ב40 שקל בערך) אבל יש גם הרבה דיסקים במחירים רגילים. אמממ אז שמעתי חלק ממכם אומרים שיש גם באוזן השלישית מחירים טובים...איך זה שאני לא ראיתי שם מחירים כאלה? ובכלל לא ראיתי שם כזה מבחר טוב של דיסקים. או שאולי בכלל דיברתם על התו השמיני ואני סתם מבלבל.... אז אם יש לכם המלצות על מקומות טובים לדיסקים אני ממש יהיה אסיר תודה...למה אני חייב לקנות דיסק!!! אני משתגע עם כל הבגרויות האלה והאוזן שלי צריכה איזה צליל חדש.
המלצות לדיסקים מעניינים יתקבלו בברכה!
ג'וני

no surprises

New member
...

באוזן השלישית אין מחירים טובים ושלא יעבדו עליך
. באותו מחיר של דיסק מיובא שם אתה יכול להזמין שלושה דיסקים חדשים-דנדשים במשלוח חינם מדחנגוס (או דג'אנגוס, איך שלא קוראים לזה). המון דיסקים שם של אמנים מחו"ל, שהם קצת יותר 'אינדי' מהרגיל, עולים +90 כמו כלום (כך, למשל, על Apologies to Queen Mary של וולף פארייד הם מעזים לגבות 90 ש"ח, והדוגמות לא נגמרות). בדיסק סנטר יש אחלה מחירים, לרוב בהתאמה לתו השמיני. לפעמים יש הוזלות לכאן או לכאן, אבל בגדול החנויות מקבילות (זה הולך בערך ככה - התו מוכרים נמוך, אחרי כמה שבועות הם קולטים בסנטר ומורידים, וכך הלאה). בת"א כידוע לך אין את התו השמיני - הוא נמצא רק במדרחוב, במלחה או בדיוטי פרי. אז באמת, עשה לעצמך טובה ואל תתקרב לאוזן השלישית. הם גנבים עם פוזה, לא יותר מזה. חנות סנובית ויקרה בלי שום הצדקה. את כל ה"נדירים מעט יותר" שלא תמצא בדיסק סנטר או בתו אתה יכול להזמין ללא חשש מדחנגוס. אני הזמנתי משם לפני שבועיים שני דיסקים שהגיעו ללא פגע ובמהירות יחסית לחור שאני גרה בו. והמחיר מגוחך. תהנה

FunkyMonk

New member
השוואת מחירים קצרה:

Com Lag - 50 באוזן השלישית, 60 בדיסק סנטר. Airbag - 60 באוזן השלישית, 70 בדיסק סנטר - My Iron Lung זהה - I Might be Wrong 70 בדיסק סנטר ו-60 באוזן. בנוסף, בדיסק סנטר יש כמה מוכרים ממש לא סימפטיים. אחלה חנות עם אחלה מחירים, אבל האוזן השלישית לא פחות טובה. וד"א, באוזן השלישית יש הרבה יותר מבחר... שלא נדבר על זה שהיא יותר מרווחת. ובכל זאת, אני גם קונה בסנטר המון, בגלל שזו חנות זולה. אבל אני מעדיף תאוזן. אני תמיד משווה בין השתיים מחירים, כי תמיד אפשר ללכת מחנות אחת לשניה (הן פחות מ-100 מטר אחת מהשניה...)

no surprises

New member
מדובר

בדברים סו קולד "מיוחדים". אלבומים רגילים, נורמאליים, זולים יותר בסנטר ב90% מהמקרים לפחות. אין לי שום עניין אישי עם אף חנות, אבל אני כן מבקרת המון בשתיהן (גם באוזן כי אני נהנית לרייר על דברים קצת יותר נדירים - אבל אף פעם לא קונה). וזו האמת... באוזן פשוט מזיינים מבחינת מחירים. פשוט מבאס להסתכל שם על דברים.

no surprises

New member
אה, ובקשר למבחר ולעיצוב החנות

- אכן יש הרבה יותר מבחר. כמה טוב שהוא עולה 90 שקל. - כשחולבים מחירים כאלו, יש גם יותר תקציב לעיצוב. (חוץ מזה שזה לא היה הנושא כאן, אלא המחירים...)

FunkyMonk

New member
זה בולשיט...

קניתי גם קרים ב-40 שקל (אותו דבר בסנטר) וגם טן יירז אפטר באיזה 40 (או 50?). וראיתי שם גם דברים אחרים ולא ראיתי שום דבר שעבר את ה-80, שהוא לא כפול/מיוחד או משהו כזה..

no surprises

New member
הייתי שם ביום חמישי האחרון

וראיתי לא אחד, לא שניים, לא שלושה ואתה מבין את הרעיון. אין שום סיבה שאמציא את הנתון הזה, אני בסה"כ מנסה לעזור לו. אני מציעה לך לערוך סיבוב נוסף בחנות ואתה תראה בעצמך. "ההתנצלויות" של וולף פארייד, אגב, זה לא אלבום נדיר, לא מיוחד ולא נעליים. אני נותנת את הדוגמה הזו דווקא כי עליה התעכבתי (רציתי את הדיסק הזה) אבל פשוט היו המוווון כאלו. באתי עם חברה שכל כך רצתה לקנות כמה דברים אבל כמעט בכתה מהמחיר, ואני מבינה אותה. בסוף חזרנו על עקבותינו לסנטר, וקנינו שם שלושה דיסקים במחיר של 1 ושליש באוזן, מחוייכות לגמרי.

FunkyMonk

New member
יכול להיות

שאנחנו פשוט מסתכלים על אלבומים שונים.. לא נתקלתי בשום מחיר מופקע באוזן (גם לא בסנטר, אבל זה לא העניין). והסתכלתי על לא מעט תקליטים.

LimiMimi

New member
אם אתה לא קונה הייל טו דה ט'יף.

יהיה לך עסק איתי P: הי, זה אתה שיש לי במסנג'ר? חח.

Knives Out

New member
כל הדיסקים של רדיוהד בדיסק סנטר

הם 40 ש"ח, חוץ מה EPים.. לך תקנה. D:

למעלה