שאלה עם הייתה הופעה של שייגעצ במרכז מה המחיר שהייתם מוכנים לשלם לכניסה? נחוץ ביותר, תודה!
ה המאמוש New member 25/12/04 #1 שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עם הייתה הופעה של שייגעצ במרכז מה המחיר שהייתם מוכנים לשלם לכניסה? נחוץ ביותר, תודה!
שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עם הייתה הופעה של שייגעצ במרכז מה המחיר שהייתם מוכנים לשלם לכניסה? נחוץ ביותר, תודה!
ב בצה17 New member 25/12/04 #2 בעיקרון הייתי משלמת כל מחיר.. אבל עדיין זה נורא תלוי בתקציב שיש לי.. ובזמן.. ברמת גן למשל יש ב25 ש"ח שזה סבבה! אז רצוי בסביבות המחיר הזה..
בעיקרון הייתי משלמת כל מחיר.. אבל עדיין זה נורא תלוי בתקציב שיש לי.. ובזמן.. ברמת גן למשל יש ב25 ש"ח שזה סבבה! אז רצוי בסביבות המחיר הזה..
פ פרקשון New member 25/12/04 #3 החגיגית עלתה 55 כולם כמעט באו אני חושב שאפילו 100 שקל הייתי מסכים לשלם...
ב בצה17 New member 26/12/04 #5 אמרתי שאני מוכנה לשלם כל מחיר! אבל בהתחשב בתקציב שלי אז רצוי שבזול... אני לא קוטפת ת'כסף מהעצים אתה ייודע..
אמרתי שאני מוכנה לשלם כל מחיר! אבל בהתחשב בתקציב שלי אז רצוי שבזול... אני לא קוטפת ת'כסף מהעצים אתה ייודע..
B Black Angel77 New member 26/12/04 #4 תלוי לאיזה הופעה... לחגיגית הייתי מוכנה לשלם גם 100 שקל כולל להופעה שיש ב14.1 של אביב גפן .. אבל להופעות קטנות יותר כמו שיש במוזה וברמת גן אז 50 שקל גג ..
תלוי לאיזה הופעה... לחגיגית הייתי מוכנה לשלם גם 100 שקל כולל להופעה שיש ב14.1 של אביב גפן .. אבל להופעות קטנות יותר כמו שיש במוזה וברמת גן אז 50 שקל גג ..