שאלה ידוע למישהו על הופעה של היהודים בחנוכה.?... ואם כן אז איפה?..כמה ?..למה ?....
L LILI711 New member 3/12/06 #1 שאלה ../images/Emo70.gif ידוע למישהו על הופעה של היהודים בחנוכה.?... ואם כן אז איפה?..כמה ?..למה ?....
שאלה ../images/Emo70.gif ידוע למישהו על הופעה של היהודים בחנוכה.?... ואם כן אז איפה?..כמה ?..למה ?....
Y yafit17 New member 5/12/06 #2 ../images/Emo207.gif../images/Emo49.gif חבר'ה המון מזל טוב לענבר!!!! היא עברה טסט מזל טוב בובה ! עוד 3 חודשים נפחד לצאת לרחובות,ולא רק בגלל בני סלע! סתם מאמי!!! באמת כל הכבוד! מלכת עולם!!!!
../images/Emo207.gif../images/Emo49.gif חבר'ה המון מזל טוב לענבר!!!! היא עברה טסט מזל טוב בובה ! עוד 3 חודשים נפחד לצאת לרחובות,ולא רק בגלל בני סלע! סתם מאמי!!! באמת כל הכבוד! מלכת עולם!!!!
ת תומע79 New member 5/12/06 #3 ../images/Emo34.gifמזל טוב!!!!!! ../images/Emo9.gif ממש כמה ימים אחריי!! נגמר לי המלווה ב4.3.07
פ פחיחצה New member 6/12/06 #29 איזה יופי את תוכלי לבוא לבאר טוביה לבקר אוית ביומולדת שלי. תמיד ידעתי שמדינת ישראל מתחשבת בי
R RtOoNmY New member 6/12/06 #30 ענבר!!../images/Emo9.gif מזל טוב!!! אמרתי לך שתצליחי בסוף תהני ובהצלחה
ש שעוכי New member 5/12/06 #5 באמת? מזל טווב!! כל הכבוד!! גם זמי גם ענבר, עכשיו תוכלו לבוא כולם לבאר טוביה בלי בעיה.
ב בנה New member 5/12/06 #7 ../images/Emo23.gifשטותיתותי!../images/Emo23.gif מזל טוב מתוקה, שמרי על עצמך בכבישים! ואל תשכחי שאחריי שלושה חודשים תצטרכי לבוא לבקר אותי בבסיס!! אין יותר תרוצים! אוהבת אותך המון, ושוב, המון המון מזל טוב!
../images/Emo23.gifשטותיתותי!../images/Emo23.gif מזל טוב מתוקה, שמרי על עצמך בכבישים! ואל תשכחי שאחריי שלושה חודשים תצטרכי לבוא לבקר אותי בבסיס!! אין יותר תרוצים! אוהבת אותך המון, ושוב, המון המון מזל טוב!
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 5/12/06 #20 כבר גוייסת?? (ומשו לענבר..) וענבר.. הגבתי ברישמי ואני ארגיש מושפלת להדביק לפה..
° °•°ShAnShuNa°•° New member 5/12/06 #10 מזל טוב בהמתי../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif קרעי את הכביש
D Dug E New member 5/12/06 #11 ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif ששלחת לי תהודעה את לא יודעת איזה חיוך נמרח לי על הפנים. וואי,ענבר עם רשיון..זה לא נקלט...כאילו זה נראה ממש...............מוזר . חולה עליך נשמה! המון מזל טוב והמון הצלחה..שמרי על עצמך!
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif ששלחת לי תהודעה את לא יודעת איזה חיוך נמרח לי על הפנים. וואי,ענבר עם רשיון..זה לא נקלט...כאילו זה נראה ממש...............מוזר . חולה עליך נשמה! המון מזל טוב והמון הצלחה..שמרי על עצמך!
Y yuvizz New member 5/12/06 #12 אני רציתי לפתוח נצל"ש..../images/Emo3.gif ענבריק! חתיכה שלי.. מלא מזל-טוב! את כבר יודעת כמה התרגשתי בשבילך.. באמת שמגיע לך, כל הכבוד!.
אני רציתי לפתוח נצל"ש..../images/Emo3.gif ענבריק! חתיכה שלי.. מלא מזל-טוב! את כבר יודעת כמה התרגשתי בשבילך.. באמת שמגיע לך, כל הכבוד!.
ל ליאור ודי New member 5/12/06 #13 קולולולולו מזל טוב נשמאמי עוד 3 חודשים לסיבובי פשע בכיכר באוטו אבאברנטל
Z Z A M i New member 5/12/06 #15 מזללל טוב!!!! אך לא ציינתם שגם עומרי עתידאורהירח, מנהלנו האהוב עבר גם הוא טסט אתמול!!! אז מזל טוב כפול!!
מזללל טוב!!!! אך לא ציינתם שגם עומרי עתידאורהירח, מנהלנו האהוב עבר גם הוא טסט אתמול!!! אז מזל טוב כפול!!
ב בהמה אדומה New member 5/12/06 #16 כפרה עליכם ../images/Emo9.gif, תודה רבה ../images/Emo9.gif באמת תודה! סופסוף ) מזל טוב גם לעומרי .