שאלה

אירנה ק

New member
שאלה../images/Emo70.gif

כבר כמה ימים אני רק קוראת בפורום ולא כותבת כלום. אני מרגישה
. אתם מתכתבים כאילו שכולכם מכירים אישית. אני הבנתי שהיו מפגשים. איך מתארגנים
אם כול זה שאני קוראת אני עדיין מרגישה בתוך
על ה
דרך אגב היום בפעם ראשונה הינו בפיזיותרפיה
כמה היא בכתה מאיושקה שלי אבל אני יודעת שזה רק לטובתה
.

טאניוש

New member
חלקינו מכירים אישית, לא כולם

דוקא את רוב חברי הפורום הפעילים אני לא מכירה אישית, וזה לא מפריע לי לדאוג להם ולשתף אותם. תמשיכי לכתוב, לא יעבור הרבה זמן ותרגישי בבית. מדי פעם מתארגנים מפגשים, תמיד יש התכתבות והתארגנות על דפי הפורום, אי אפשר לפספס. אם תהיו באיזור ירושלים אשמח לפגוש אותכם בלי שום קשר למפגשים
. למה מאיושקה בכתה בפיזיו'? לאון תמיד נהנה שם ולא רצה לעזוב. זה לא אמור לכאוב. מוזר קצת
.

jacon

New member
למה פיזיוטרפיה?

טאניוש, רציתי לשאול בן כמה לאון ולמה הוא עושה פיזיו? האם זה במקום נעליים?

טאניוש

New member
פיזיותרפיה

אנחנו הגענו לפיזיו' לא בגלל קלאב פוט אלא בגלל התפתחות של לאון בתחום המוטוריקה הגסה. אבל אם כבר הגענו ביקשנו גם תרגילים ספציפית לקלאב פוט. האמת עם כל המחלות של החורף לא הצלחנו להגיע לפיזיו' בזמן האחרון, אבל בהחלט יש כוונה לחזור. לאון בן שנתיים ו-3 חודשים, עם הנעליים בשעות שינה, וממה שאני קוראת הוא כנראה הילד היחיד בפורום (או כמעט יחיד?) שאוהב את הנעליים שלו. הוא ממש לא מבין איך אני ישנה בלי
, אם אני נשכבת הוא ישר מביא לי את הנעליים שלי (את הרגילות מן הסתם, second best
), כי לא ישנים בלי נעליים
כבר כתבתי על זה פעם, לאון תמיד תמיד חייב לנעול נעליים, רק מחליף את הנעליים של יום ("נעליים חום" השפה שלו) בנעליים של לילה ("נעליים לבן"). מזל שלפחות לבריכה הוא מוכן להכנס יחף. ההתפתחות המוטורית שלו שמדאיגה אותי- הוא התחיל לזחול לקראחת גיל שנה, התיישב בגיל שנה וחודשיים, הלך בגיל שנה וחמישה וכו', בקיצור- מאוחר. חלק "תרמו" נעליים, אבל לא רק. מאז שהתחיל ללכת הוא הדביק את הפערים, הוא עדיין מה"מאוחרים" אבל בטווח הנורמה.ו אין לי ספק שיש עוד על מה לעבוד.

טאניוש

New member
שכחתי ../images/Emo163.gif

לא הייתה המלצה של הרופאים לעשות פיזיו', רק הראו לנו איך עושים מתיחות. פיזיותרפיסטית הופתעה מאד וטענה שאחרי כל ניתוח בגיד חייבים פיזיותרפיה. הדעות בנושא חלוקות. אני בגישה שלא יזיק בטוח ואם יעזור מה טוב.

פרלמנים

New member
עוד מעט תרגישי בבית../images/Emo140.gif

כמו שטניה כתבה, זה בא עם הזמן. תמשיכי לכתוב, לאט לאט נכיר אותך ואת אותנו. בתחילת הדרך אני רשמתי על דף ליד המחשב את השם והכינוי של כולם כדי שלא אתבלבל... אחרי שבוע כבר לא הייתי צריכה את זה
כאשר מתארגן מפגש אז אי אפשר לפספס את זה כי אנחנו מתארגנים כאן! אני מכירה באופן אישי רק חלק מאיתנו, אבל דרך המעורבות בפורום אני דואגת, מתעניינת ומנסה להכיר את כולם. בפעם האחרונה נפגשנו בהרכב מצומצם בינואר האחרון. באמת כדאי לקראת פסח לארגן מפגש נוסף. מי מרים את הכפפה? כולם עסוקים וטרודים, אבל אולי שווה לנסות- בכל מקרה צריך להעסיק את הילדים בחופש, אז זו הזדמנות! מאיפה אתם בארץ? תהיי בקשר ותמשיכי לכתוב ולספר לנו!
ג'סיקה

jacon

New member
לא לבד

אירנה, גם אני כבר כמה ימים קוראת מה כולם כותבים ולא כותבת בעצמי. היום יצאתי מהבועה וכתבתי גם. לאט לאט לומדים להכיר את כולם. אגב - מקווה להתעדכן כשיהיה מפגש!

sigis7

New member
את באמת יכולה להרגיש בנוח!

תוך זמן קצר ביותר אתה משתלב כאן, כי החוויות משותפות לכולנו וכמו כן גם הרצון לעזור ב"ה משותף!מעולם עדיין לא השתתפתי במפגש,ולמרות זאת יש פה איזו אוירה ידידותית כזו שנדמה לך שאתה מכיר את כולם שנים. המשך עבודה נעימה לכולנו ושיגיע כבר האביב...

אינה ו

New member
היי

אני לא מכירה אישית את חברי הפורום אבל "מתה" להפגש עם כולם. הבעיה שלי שתמיד מתארגנים ביום חול וזו בכלל לא אופציה מבחינתי. חשבתי לארגן מפגש אצלי בבית (באשדוד) באחד מימי שישי- שבת הקרובים. יש לי פארק נחמד ליד הבית (המון דשא וצל) וחוף הים במרחק נסיעה קצרה. אשמח לארח את כולם.

פרלמנים

New member
אנחנו מתייחסים:

הי אינה, נשמח להפגש בהזדמנות ראשונה. לא משתגעת מנסיעה לאשדוד אבל אם תהיה היענות של משתתפים נוספים אז אנחנו נעשה מאמץ להגיע. אגב, לא חייבים בשבת, אפשר בחוה"מ פסח ואז גם הדתיים יכולים להגיע (רצוי, כי לא מעט מאיתנו שומרי שבת). הבעיה היא שקשה להרים מפגש... מה את אומרת, שאפתח שרשור לקראת חוה"מ? ד"ש למתוק
ג'סיקה

nush האחד

New member
אינהל'ה... ../images/Emo13.gif

ממני בטח לא ציפית שאענה להצעתך למפגש, אה!?
אנחנו לא זקוקות לפורום בנושא זה...

יש כאן מקום לכולם וגם לך...

למרות שלפעמים בפורום תוכלי לקרוא רק על הקלאב פוט, את מוזמנת להתייעץ , לשאול ומקווים שגם נוכל לענות, בנושאים אחרים שיהיה לך רק כיף ו... כן זה לטובתה אורית

יותר טוב תודה אבל...

כאמור, הבעייה האמיתית עדיין לא נפתרה, מקווה שיהיה קצת חוט בקרוב תודה אורית

אנחנו בפורום מאז הקמתו

כשלוש שנים. את רב המשתתפים אני לא מכירה. הוותיקים לרב מפסיקים לאט לאט להיכנס +- בגיל שנה כאשר כבר מורידים קצת את הנעליים, הילדים נעמדים והדאגות מתחילות יותר ויותר להתפוגג. אך יש כמה מתמידים שאותם אני מכירה ממפגשים. אושיר היה בוכה בפלדנקרייז, אבל אני למדתי מה לעשו איתו בבית. נסי ליישם בבית מה שעושים במפגשים. בהצלחה.

למעלה