שאלה

LayMeToSleep

New member
שאלה../images/Emo9.gif

קיבלתי במתנה בקבוק שמן ארגן. על הבקבוק כתוב לטפטף מספר טיפות על השיער ולעסות, לאחר חפיפה. באינטרנט קראתי שזה בכלל שמן לעור הפנים. אז, מהו השימוש של שמן הארגן? וגם, אם אכן שימושו הוא לשיער, אז לא הבנתי בדיוק איך משתמשים. לאחר החפיפה, כלומר המקלחת עצמה, אחרי שאני כבר מסורקת, לטפטף את זה ולעסות, או שאחרי השמפו והמרכך, לעשות עם זה את השיער, ואז לשטוף? [ובעצם, מה זה שווה אם שמתי ואז שטפתי?] תודה

LayMeToSleep

New member
אמ

קיבלתי מאמא שלי. שמן ארגן. שמן אורינטאלי בתוספת תמצית חינה. לאוסוניה, החומר הפעיל בחינה לקרטין [?] ומחזק את שורשי השיער, מעניק לשיער מראה בריא ומבריק. ונו, שמן כתום כזה, טיפה סמיך מכל השמנים האחרים בהם נתקלתי. לשיער הבנתי שהוא עוזר, אך האם הוא גם מיועד לעור הפנים? ידוע משהו כזה?

LayMeToSleep

New member
תיקון קטנטן.

לאוסוניה, החומר הפעיל בחינה *חודר* לקרטין [?] ומחזק

saritsh

New member
שמן ארגן

המוצר שאת קבלת הוא מוצר מסחרי שנתנו לו א השם של השמן כי עכשיו הוא מאוד טרנדי. אם המוצר שיש לך כתוב עליו שהוא מיועד לשיער השתמשי בו לשיער לפי ההוראות או פני ליצרן אם הן לא ברורות לך. מכיון שהתוספות שהוסיף לו היצרן מתאימות למוצר לשיער ( כמו חינה למשל) לא הייתי שמה אותו על הפנים. שמן ארגן טהור יכול להיות טוב לכמה וכמה שימושים - לפנים ומתאים לבליעה ולטפל ולעזור לעוד תופעות בריאותיות רבות אך הכל מדובר על השמן הטהור שאינו מעורבב עם כל מיני רכיבים כימים ואחרים, בעיקר כשלא יודעים מהם. במוצר מסחרי את אף פעם לא יכולה לדעת מהי הכמות שנמצאת מכל רכיב ורכיב. לא הייתי מהמהרת על כמות גדולה של שמן ארגן בבקבוק שלך, ולו רק בגלל מחירו הגבוה של שמן ארגן טהור. הקישרו שלמטה לא מחיב שזה בדיוק המוצר שיש לך אך את יכולה להתרשם ממוצרים מסחרים שמתהדרים בשמות של מרכיבים טבעים אורגנים וכו'.

שמן ארגן,

אם זה השמן שאני חושבת שזה אז השמן אכן טוב לפנים, לגוף ולשיער. יש לו שימושים רבים. יש אפילו שגורסים שהשמן מתאים גם לבליעה - זאת אומרת לאכילה . אך כיוון שאני לא יודעת איך השמן נראה , מהיכן הוא נקנה (בארץ? במרוקו? - שם מקורו), מה טיבו? היכן יוצר? באילו תנאים? אז קצת קשה לי לייעץ לך. בכל אופן הכיוון הכללי הוא אכן לפנות לשיער כיוון ששם הכי פחות נזקים יכולים להגרם . אז איך משתמשים? שמים כפית או 10 טיפות על שיער יבש או לח (אחרי מקלחת) עד להספגות מוחלטת, ומעצבים את השיער. לשמן תכונות רבות בין השאר טיפול ושיקום שיער יבש - לא קצוות מפוצלים!!! הוא מזין את השיער ומלחח אותו.

מסכימה עם שריתיש

שמן ארגן הינו שמן בעל איכויות שונות אך המוצר המסחרי - שמן ארגן - הנמכר בעיקר במספרות ומיועד לשיער הוא ברוב המקרים טיפונת ארגן בתוך הרבה מאד סיליקון... משתמשים בו על שיער נקי, רטוב או יבש ועדיף באמת להיצמד להוראות היצרן. אל תקחי סיכון להשתמש בו לעור הפנים או חלילה לבליעה, זה בטח לא שמן טהור. דרך נוספת לדעת הינה המחיר - שמן ארגן טהור יקר מאוד, כמה מאות שקלים.... שבוע טוב, הילה

למעלה