שאלה

rAmikube

New member
שאלה ../images/Emo9.gif

טוב, אז אני בן 17 ואני מאוד עיצוב וכל מה שקשור לעיצוב פנים. את החדר שלי אני כבר מתכנן משהו כמו שנתיים אבל לא יוצלפועל בגלל סיבות שונות, עכשיו בחנוכה (חופש
) אני הולך לצבוע ולסדר את החדר מחדש. כעקרון, בחדר שלי יש מחשב, ארון (קיר שלם) - ארון בצבע אדום עם מראה כמחצית ממנו בעיצוב יפה. למי שיש פה אתרים או תמונות של חדרי נוער (של המתבגרים..
), אז אני מאוד אשמח. אני משרטט קצת ואני רוצה למצוא רעיונות נופסים (יש לי המון בינתיים). תודה

SShirly

New member
היי ../images/Emo13.gif

קודם כל, כל הכבוד עלה יוזמה
שנית, חשוב ממה בחדר אתה מרוצה כפי שהוא וממה לא. חשוב על נקודות אור, צבעים, ריהוט וכל דבר אחר שעולה לך בראש. אח"כ חשוב על הסכום אותו אתה יכול להוציא (אם בכלל). אם יש לך הכל בראש, אתה תדע בדיוק מאיפה להתחיל. אם תרצה עזרה מאיתנו, יעזור מאוד אם תפרט מעט יותר כיצד החדר נראה... תמונה של החדר מאוד תעזור. מה שמאוד הולך כיום הם צבעים על בסיס מים (בעיקר על מרקמי עץ). גם שמתי לב שחזר הטרנד של 3 קירות זהים וקיר אחד צבוע בצבע חזק שמנוגד אליהם לחלוטין (כמו 3 קירות לבנים ואחד בורדו...). אני לא מתה על זה, אבל זה אופנתי כיום. אז... הרחב מעט ואשמח לעזור

rAmikube

New member
סוף סוף!!

מישהו ענה... טוב, תצלום אני יביא בקרוב וגם צבעתי את החדר פעם שערבה בכחול (קצת תכלת...) 2 קירות (אחד ליד השני) בצבע רגיל, כלומר בלי שום "אפקטים" ואת 2 הקירות הנותרים - בחצי לבן וחצי כחול כאשר עשיתי זאת עם ספוג מיוחד... (זה נקרא ספוג של עננים..אבל יצא כמו גלים...חח). בכל אופן, אני ישים פה תמונה בקרוב

למעלה