שאלה...

jessy19

New member
שאלה... ../images/Emo9.gif

תמיד אנחנו מתמקדים בדברים השליליים בחיים שלנו ושוכחים שיש המון חיובי בחיים שלנו, אז בואו נהיה יותר אופטימים וחיוביים: מה אתם אוהבים במשפחה שלכם
אני אוהבת במשפחה שלי שיש חום ושדואגים לך כשאתה חולה.

faith2

New member
אחלה רעיון../images/Emo9.gif

אמממ בשמפחה שלי אני אוהבת....קל נורא לסובב את אבא
....ככה שהרבה דברים אני מקבלת עם קצת ניג'וסים
. אמממ, אמא שלי סבלה בילדות בכך שלא נתנו לה להסתכן, והיא מנסה לפצות את זה עליי...ובתור נערה שאוהבת ספורט אתגרי ונורא אוהבת את הים אני הצלחתי לקבל הסכמה לגלוש ושנה הבאה להוציא רישיון על אופנוע ים...ככה שאני נורא אוהבת את הפתיחות וההסכמה לתת לי מעין "חופש". אממ מה עוד? אני אוהבת את החמימות, האהבה והדאגה שיש להורים שלי כלפינו (אחותי ואני)....אמממ, אני אוהבת המון במשפחה שלי, חוץ ממתי שאני רבה איתם...חח מצחיק איך אהבה הופכת לכעס חחח....אבל מהר מאוד האהבה חוזרת

עינת

New member
"אני אוהבת שוקולד ועוגות גבינה "...

וגם את המשפחה שלי כמובן (ג'סי רעיון נפלא
) את הביחד החברות שיש בנינו הפתיחות שאפשר לספר ולהתיעץ על הכל אוהבת את התמיכה שכל אחד מאיתנו יודע לתת לשני בעת הצורך את הכבוד וההערכה בקיצור ילדי עבורי הם ה מ ש פ ח ה

fipo

New member
המשפוחה שלי

אמא שלי שהיא החברה הכי טובה שלי אני אוהבת שאחי הגדול דואג לי ומייעץ לי ומתערב לי בענינים אני אוהבת שאבא אוהב לעשות איתי קניות כי אנחנו קונים המון שטויות זה כיף אני אוהבת את האחים הקטנים שלי שביחד כל יום שישי משחקים מונפול ואת זה שהם תמיד נותנים לי לקנות את ירושלים ואת כל האהבה והחום את כל השעות של הדיבורים ... כן חברה' זאת המשפחה שלי ואני הכי מאושרת איתה בעולם...

המשפחה שלי

אני אוהבת שההורים שלי עושים בשבילי המון ומשקיעים בי הרבה ואוהבים אותי מאוד - וגם אני אוהבת אותם המון!!! אני אוהבת שאחותי הגדולה הולכת איתי לקניות להופעות ולהכל - היא החברה הכי טובה שלי ! אני אוהבת שאחי הגדול ( שלא יוצא לי לראות אותו הרבה ) חוזר ומחבק אותי ומתעניין ומראה שאכפת לו ממני. אני אוהבת שאחי השני נוסע איתי לקניות מדבר איתי על הכל ( גם דואג לי שאני חולה ..)ובכלל מקדיש לי זמן . ואני אוהבת את אחותי הקטנה שהיא רואה איתי סרטים - לפעמים מעצבנת אבל אז מבקשת סליחה - נותנת חיבוק ונשיקה - ואת זה אני הכי אוהבת . אז אני אוהבת את המשפחה שלי ולשנייה לא הייתי מחליפה אותם - כי הם הכי מקסימים בעולם.אני מעריכה אותכם בטירוף !! משפחה - אני אוהבת אותכם !!! המון !!! ומצטערת על המגילה ...

youvall

New member
אני אוהב...

את העובדה שאולי אני מתקבל לעתודה ואני לא אצטרך לראות את המפשחה המחורבנת שלי יותר בחיים!!! לא סובל אותם! רוצה למות! נמאס לי מהם!!!!!!!!!

למעלה