שאלה

weird dust

New member
ברוב הנגנים כן

בזמן כתיבה על דיסק קקשיח או העברת נתונים יש צריכת אנרגיה מוגברת ולרוב זה מבזבז בטריה.

The Experience

New member
בדקתי בSANDISK

פשוט הוצאתי את הבטרייה והכנסתי את הכבל של הUSB למחשב והמכשיר טען והעביר שירים בלי בעיה (ובלי בטריה) לא נראה לי שיש לו פונקציה של טעינת סוללה דרך הUSB

weird dust

New member
אני בדקתי באי ריבר H340

ושם נגמרה הבטריה אם לא היה גם חיבור חשמל, אבל אם היה רק חיבור יו אס בי הבטריה התרוקנה די הרבה סך הכל.

weird dust

New member
על איזה אהב אנחנו מדברים?

אני מאמין שזה בגלל הגדרה ולא בגלל מפצלים למיניהם.

TheRealDeal

New member
הוא התכוון שהאייריבר פועל על הסוללה

ולא פועל על החשמל שהוא מקבל מהUSB, החשמל מטעין את הבטריה, והאייריבר משתמש בבטריה שלו.

זה תלוי בסוג הנגן...

הנגנים המשמשים גם כדיסק און קי (חיבור ישיר למחשב) אינם צורכים אנרגיה כאשר מעבירים אליהם שירים (הם פועלים באותו זמן כ-DOK) לעומת הנגנים שאינם משמשים כדא"ק.

itzikforu

New member
שאלה חשובה

איך הסאנדיסק באמת? עובד טוב? יש קפיצות? אני פשוט מעוניין לקנות ושמעתי שהוא די טוב אבל האוזניות שמביאים איתו לא משהו... ואיך הרדיו שלו? תודה על העזרה...

The Experience

New member
תשובה חשובה

אהלן SANDISK הוא אחלה נגן, הרבה יותר טוב מכל הג'אנק שיש בארץ (אי אפשר לקנות נגן איכותי עם ג'יגה זכרון ב500 ש"ח היום!תצאו מהסרט) קפיצות אין בשום נגן המבוסס על זכרון FLASH.תרוץ איתו תשקשק אותו תהנה איתו בלי שום קפיצה..מצויין לג'וגינג ולכל מקום שבא לך איכות הסאונד מצויינת למרות שרוב האיכות תלוייה באיכות הקובץ שהעברת + אוזניות. האוזניות שמגיעות עם הנגן נחמדות אבל למי שאוהב לשמוע בעוצמה ובאיכות מצויינת מחויב לקנות אוזניות יותר טובות. אני אישית הסתפקתי באחד מסוגי הפאנסוניק שהיו, 40-50 ש"ח לאוזניות והאיכות שלהן מדהימה! צריך פשוט לבדוק במפרט של האוזניות! הרדיו שלו נחמד ביותר קולט תחנות רבות,יש אופציות לשינוי איכות הקליטה כך שאפשר לדלל תחנות שקולטות חלש וההיפך לקלוט תחנות חלשות בצורה פשוטה. אפשר לשמור עד 20 תחנות - במרכז קולט את כל התחנות בסטריאו באיכות מצויינת! וכמובן נושא של הרשמקול..הקלטתי כמה פעמים בנגן והוא נחמד מאוד, לא ממש גרוע אבל לא באיכות גבוה. איכות בינונית של הקלטה בלי אפשרות לשנות. אבל זה החלק הפחות חושב (בשבילי לפחות) חוץ מהרשמקול אין לנגן כמעט חסרונות נראיים לעין או מפריעים בזמן הנגינה. מוזמן לשאול שאלות נוספות.

itzikforu

New member
דרך אגב, הוא מציג עברית?

ואפשר לחלק את השירים לתקיות משנה?

The Experience

New member
עיברית הפוכה לבנתיים

אפשרות של עדכון FIRMWARE קיימת והרבה פונים לאתר החברה בבקשה לתקן את הטעות הזאת בעדכון הבא שאמור לצאת ממש בקרוב. וכן אפשר לחלק את השירים לתיקיות ולתיקיות משנה ולתיקיות משנה משנה.

itzikforu

New member
שאלה חשובה

איך הסאנדיסק באמת? עובד טוב? יש קפיצות? אני פשוט מעוניין לקנות ושמעתי שהוא די טוב אבל האוזניות שמביאים איתו לא משהו... ואיך הרדיו שלו? תודה על העזרה...

DrLecter

New member
מנצל"ש שאלה לגבי אייריבר

תהיתי איך אני מוחק שירים מהנגן? אפשר להיכנס דרך המחשב שלי וכו' ולמחוק דרך התיקיות, אבל האם אפר דרך אייריברplus?

למעלה