שאלה

Koki Girl1

New member
שאלה../images/Emo9.gif

היי חח ממש עזרתם לי עם המטען
למי שלא זוכר יש לי I AUDIO X5 חדש ואממ הטענתי אותו אבל אני לא יודעת איך להעביר תמונות שירים וכול השאר חיברתי את הכבל ומופיע לי במסך מחשב ותמונה של המכשיר ורשום קונקטט אבל איך מעבירים?

barakbl

New member
חשוב להשתדל להמנע מזה.

הנגנים הללו די רגישים לנפילות, בעיקר כשהם עובדים... הדיסק הקשיח עלול להתקלל כתוצאה מכך.

barakbl

New member
הנגן צריך להופיע ככונן בווינדוז.

כל שנותר הוא להעביר את הקבצים לתקיה הרצויה בנגן. את המוזיקה לתקיה (ולתת תקיות שאפשר לבנות בתוכה) שנקראת MUSIC, את הסרטים לתקיה MOVIES ואת התמונות לא זוכר לאיזה תקיה כרגע(אבל אפשר להבין מההקשר), והאמת שעוד לא העברתי תמונות בכלל.... יש חוברת של הסברים עם הנגן. אמנם באנגלית אבל מאוד קלה והנושא די טריוויאלי, שווה להציץ בחוברת לעוד מידע (אם אני, כמשתמש טכני יחסית, הצצתי, אז כנראה ששווה להציץ).

Koki Girl1

New member
כן אבל קליפים אני לא מצליחה../images/Emo10.gif

ניסיתי לשים את זה בmovues ובשירים וזה לא עובד
אבל הצלחית להכניס פרק של תוכנית הוא בתןך הנגן אבל אני לא מצליחה לראות את זה אני לוחצת עליו וזה לא מפעיל אותו
ותודה

barakbl

New member
צריך להמיר את הסרטון לפורמט

שהמערכת מבינה. יש אפשרות לזה בתוכנה שנקראת jetaudio אשר מגיעה עם הנגן. נדמה לי שזה תחת convert video אבל לא בטוח לגבי הפרט הזה... (ואני לא מול התוכנה כרגע).

Infinity AL

New member
דניייי../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif

זה יותר פשוט מהאייטונס של האייפוד! אני בטוחה שתצליחי ואני מצטערת שלא יכולתי לעזור לך..
בהצלחה

למעלה