שאלה

שאלה ../images/Emo9.gif

הממ... קיבלתי את הדיסק לד זפלין הראשון. על איזה שירים אתם ממליצים לי? אני מעדיפה כבדים יחסית. תודה

אני אומר לפנות מקום בלו"ז ולשמוע

אותו מהתחלה עד הסוף אולי עם איזה סנדוויץ' זה מה שעושה לי את זה

AeroTom

New member
לא כ"כ הבנתי האמת את השאלה...

קיבלת כבר את האלבום, אז למה שנמליץ לך על שירים מתוכו? תשמעי ותקבעי בעצמך. האלבום הראשון הוא נהדר ותגלי בעצמך את הרצועות הנפלאות בתוכו והיותר אהובות עלייך. הוא מלא בדברים טובים.

טוב

מן הסתם אני אחליט בעצמי על השירים שאני אוהבת, אבל רק רציתי קצת כיוון על השירים המוצלחים יותר.

IronBlood

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

ממ... כמו שכבר אמרו, תקשיבי לאלבום מההתחלה עד הסוף ואת כבר תדעי מה את מעדיפה. המועדפים עליי מהאלבום הזה הם babe im gonna leave you שהוא לא כלכך (אם בכלל) כבד וblack mountain side שזה טראק אקוסטי (ואינסטרומנטלי) נפלא!

AeroTom

New member
אין ממש כזה דבר "מוצלחים יותר"

הרי כל אחד מתחבר למשהו אחר...לכל אחד יש את השירים היותר מוצלחים שלו אישית עם החיבור שלו לרצועות והאלבום. כמו שאמרתי - ממש לא כדאי (וקצת לא מובן) לבקש מאחרים המלצות על שירים מאלבום שברשותך. הכי טוב לשמוע בעצמך ולראות בעצמך מה את אוהבת. לגלות את החיבורים שלך לבד ולהיחשף אליהם ולכל המוזיקה הנפלאה באלבום הזה. לכל אחד יש את החיבורים שלו...הכי טוב (והגיוני) זה לגלות את שלך בעצמך...שימי את האלבום ותהני ממנו ואז תראי מה יותר דיבר אלייך (למרות שכל האלבום אמור לדבר אלייך, הוא אלבום נפלא). שתהיה האזנה נעימה

ShikS

New member
שירים מועדפים

You Shook Me, Dazed and Confused, Black Mountain Side, Communication Breakdown, How Many More Times, והשיר הכי טוב באלבום, לדעתי: I Can't Quit You Baby

M e n s R e a

New member
היי, תתחדשי!

אחד האלבומים הכי טובים באופן כללי בהסטוריה של הרוק לטעמי. מבחינתי הוא והשלישי הכי טובים של לדזפ (אישית מעדיף אפילו יותר את 3). הבעיה במה שאת מבקשת הוא, שלא רק שזה עניין של טעם, אלא שפשוט קשה להמליץ שם על שירים טובים, כי פשוט כולם שם מעולים. אני בתור אדם די בררן מוסיקלית שומע את כולו, אולי פרט לשיר אחד. בכל מקרה, לדעתי שמעתי את כולו כמה פעמים. אם את רוצה שירים שהם יותר הארד רוק מצידם, תני לי להמליץ לך על קודה, האלבום האחרון.

למעלה