וואוו. אמרת עכשיו דברים מדהימים שאני ממש
מתחברת אליהם, אני אתן קצת (הרבה) רקע על השאלה שלי. לפני כמה שנים באה הגיעה אישה בלבוש דתי לחצר של דודה שלי (יש לה כוחות והיא מתקשרת וקוראת בקפה) היא התחילה לדבר ולהגיד להם דברים, לא יודעת בקשר למה, אחרי כמה זמן דודה שלי הסתכלה עליה ואמרה לה "כשאני מסתכלת על אנשים אני יכולה לראות עליהם דברים ואני רואה עלייך שאת לא מהעולם הזה". האישה הסתכלה עליה לכמה רגעים ואז אמרה שהיא לא מהעולם הזה אבל שלא יספרו לאף אחד. היא הסבירה שהיא באה לעשות תיקון והיא צריכה להציל ולעזור ל-9 משפחות וזאת אחת מהן. היא הסבירה שהיא באה ממקום שנמצא כ-8 מטרים מתחת לכותל ושהיא והשאר שכמוה מתפללים כל לילה בשעה 3:00. ושהיא מזמינה אותם לבוא בשעה הזאת ולראות. היא חילקה לכולם כלמיני ספרים ותמונות של רבנים וצדיקים והלכה, תוך כדי שהיא הולכת לכיוון היציאה היא מממשיכה ללכת ואז לאט לאט נעלמת. פשוט נעלמה, פתאום. רגע אחד אתה רואה אותה ורגע אחרי היא פשוט לא שם, כאילו בלעה אותה האדמה. כולם ממש נבהלו ולא הבינו מה זה היה ומה היא בדיוק. אחרי כמה ימים הם הלכו לצדיק גדול וידוע (הרב פיש ז"ל אם מישהו מכיר) הוא באמת היה אחד המתקשרים הגדולים, והוא אמר להם שהם נמצאים בקשר עם אישה שהיא לא מהעולם הזה, אישה שהיא לא טובה, היא שדה והיא מנסה לפגוע בהם. הם ממש נבהלו ממה שהוא אמר והתחילו להגיד שהיא באה לעשות תיקון ולעזור ל-9 משפחות ושהיא אפילו הביאה ברכות אבנים וספרים של צדיקים אז הוא אמר שמה שהיא באמת באה לעשות זה לקחת 9 נשמות ואת כל החפצים שהיא הביאה יש לזרוק מיד! הם כמובן עשו את מה שהוא אמר אך אותה האישה חזרה, הם אמרו לה שהם לא רוצים להמשיך לראות אותה, היא כנראה לא קיבלה את זה בטוב וכלמיני תופעות מוזרות התחילו לקרות להם. דברים התחילו להתעופף בבית, הטלויזיה כל הזמן היתה נדלקת ונכבת לבד, כפיות התעקמו, המזכירה הייתה מתחילה לדבר לבד באמצע הלילה ועוד כלמיני תופעות מוזרות.. אומרים שכנראה אחד מהמשפחה שלי נסע אליהם לכותל לפני שהוא ידע שהם רעים, כי הוא נעדר למשך ארבעה ימים. ביום השלישי סבתא שלי הלכה לרב ואמרה לו שהוא נעלם. הרב אמר לתת 18 אג' צדקה לבית כנסת ושבעוד זמן מה הוא יחזור. אותה האישה באה למחרת, ביום הרביעי, והם התחילו לצעוק עליה ולשאול איפה אותו הנער (הוא היה אז בן 20 ומשהו..) היא חייכה ואמרה שהוא בסדר ושעוד כשעתיים הוא יחזור. כעבור שעתיים הוא באמת הגיע אבל הוא לא הסכים לספר איפה הוא היה. באחת הפעמים אותה האישה אמרה לסבתא שלי "אין לי רשות להיכנס לבית שלך, אני מצטערת שפגעתי בבנך" עדיין לא הבנו למה היא התכוונה ואיך היא פגעה אך מאותו הרגע היא נעלמה. כל זה קרה לפני יותר מעשר שנים והסיבה שאני שואלת על זה שוב היא כי נראה לי שהם חוזרים..