שאלה

Dewberry

New member
שאלה../images/Emo9.gif

יש כאן מישהו שאולי שמע על אנשים או יצורים כלשיהם שנמצאים מתחת לכותל? שמתפללים שם? משהו כמו 8 מטר מתחתיו, מתחת לאדמה? אם יש כאן מתקשרים אז אולי תוכלו לשאול ולברר אם קיים דבר כזה? תודה מראש!

אליה ל

New member
../images/Emo197.gif בוודאי שיש הרבה מאוד יצורים שם

והם בהחלט מתפללים ומבקשים רחמים מבורא עולם שלא יגיע שם איזה שהוא טרקטור לחפור באדמה ולרמוס אותם הלוא הן תולעים חמודות ומתוקות מסוגים שונים ומשונים.

סיריוס1

New member
כן, לפי תקשור שעשיתי בזה הרגע...../images/Emo197.gif

...הכותל ממשיך למטה לתוך המימד הארצי שנמצע מתחת לאדמה, יש שם עולם נוסף עם בני אדם נוספים ( במימד אחר ). וכמו שהוא ממשיך למטה כך הוא ממשיך למעלה וקיים גם במימד שנמצא מעט מעל גגות העיר. הוא שלם רק ברמה השלישית מתחת לאדמה שלנו, כלומר בארץ שנמצאת בקומה השלישית מתחתינו בסולם המלאכים המוצב שם ועובר דרך כל המישורים הארציים השונים. לגבי יצורים, במישור שלנו רק במימד משלים לנו, יש מתחת לאדמה מימד חשוך ובו חיים יצורים דמוי "שדים" עם גוף פיזי ויכולת לדבר. כאשר הם עולים למישור שלנו לא רואים אותם מלבד מעטי מעט בימי קדם כשהעולם היה טהור ונקי יותר. הם לא מתפללים שם, הם גרים שם. לגבי המישור המימדי הגלוי לנו עובדתית ( המימד שלנו כאן ובמישור שלנו ), יש שם אבנים ושרידים של בנייה קדומה, יצורים מיקרוסקופיים וכל מיני צמחים. לגבי אופי המקום: שלמה המלך ידע על המישורים והמימדים השונים וידע כיצד לנוע דרכם, באחד מהם הוא החביא את אורן הקודש. כאשר המישור שהזה יגיע לשלב חדש בהתפתחות, יתגלה הארון הקודש המקורי ( של ימי המשכן במדבר ) אולם אז העולם יהיה במצב שהחומר לא ישלוט על האדם ( הכל יהיה אור רב-מימדי). תודה על השאלה.

Dewberry

New member
וואוו. אמרת עכשיו דברים מדהימים שאני ממש

מתחברת אליהם, אני אתן קצת (הרבה) רקע על השאלה שלי. לפני כמה שנים באה הגיעה אישה בלבוש דתי לחצר של דודה שלי (יש לה כוחות והיא מתקשרת וקוראת בקפה) היא התחילה לדבר ולהגיד להם דברים, לא יודעת בקשר למה, אחרי כמה זמן דודה שלי הסתכלה עליה ואמרה לה "כשאני מסתכלת על אנשים אני יכולה לראות עליהם דברים ואני רואה עלייך שאת לא מהעולם הזה". האישה הסתכלה עליה לכמה רגעים ואז אמרה שהיא לא מהעולם הזה אבל שלא יספרו לאף אחד. היא הסבירה שהיא באה לעשות תיקון והיא צריכה להציל ולעזור ל-9 משפחות וזאת אחת מהן. היא הסבירה שהיא באה ממקום שנמצא כ-8 מטרים מתחת לכותל ושהיא והשאר שכמוה מתפללים כל לילה בשעה 3:00. ושהיא מזמינה אותם לבוא בשעה הזאת ולראות. היא חילקה לכולם כלמיני ספרים ותמונות של רבנים וצדיקים והלכה, תוך כדי שהיא הולכת לכיוון היציאה היא מממשיכה ללכת ואז לאט לאט נעלמת. פשוט נעלמה, פתאום. רגע אחד אתה רואה אותה ורגע אחרי היא פשוט לא שם, כאילו בלעה אותה האדמה. כולם ממש נבהלו ולא הבינו מה זה היה ומה היא בדיוק. אחרי כמה ימים הם הלכו לצדיק גדול וידוע (הרב פיש ז"ל אם מישהו מכיר) הוא באמת היה אחד המתקשרים הגדולים, והוא אמר להם שהם נמצאים בקשר עם אישה שהיא לא מהעולם הזה, אישה שהיא לא טובה, היא שדה והיא מנסה לפגוע בהם. הם ממש נבהלו ממה שהוא אמר והתחילו להגיד שהיא באה לעשות תיקון ולעזור ל-9 משפחות ושהיא אפילו הביאה ברכות אבנים וספרים של צדיקים אז הוא אמר שמה שהיא באמת באה לעשות זה לקחת 9 נשמות ואת כל החפצים שהיא הביאה יש לזרוק מיד! הם כמובן עשו את מה שהוא אמר אך אותה האישה חזרה, הם אמרו לה שהם לא רוצים להמשיך לראות אותה, היא כנראה לא קיבלה את זה בטוב וכלמיני תופעות מוזרות התחילו לקרות להם. דברים התחילו להתעופף בבית, הטלויזיה כל הזמן היתה נדלקת ונכבת לבד, כפיות התעקמו, המזכירה הייתה מתחילה לדבר לבד באמצע הלילה ועוד כלמיני תופעות מוזרות.. אומרים שכנראה אחד מהמשפחה שלי נסע אליהם לכותל לפני שהוא ידע שהם רעים, כי הוא נעדר למשך ארבעה ימים. ביום השלישי סבתא שלי הלכה לרב ואמרה לו שהוא נעלם. הרב אמר לתת 18 אג' צדקה לבית כנסת ושבעוד זמן מה הוא יחזור. אותה האישה באה למחרת, ביום הרביעי, והם התחילו לצעוק עליה ולשאול איפה אותו הנער (הוא היה אז בן 20 ומשהו..) היא חייכה ואמרה שהוא בסדר ושעוד כשעתיים הוא יחזור. כעבור שעתיים הוא באמת הגיע אבל הוא לא הסכים לספר איפה הוא היה. באחת הפעמים אותה האישה אמרה לסבתא שלי "אין לי רשות להיכנס לבית שלך, אני מצטערת שפגעתי בבנך" עדיין לא הבנו למה היא התכוונה ואיך היא פגעה אך מאותו הרגע היא נעלמה. כל זה קרה לפני יותר מעשר שנים והסיבה שאני שואלת על זה שוב היא כי נראה לי שהם חוזרים..

סיריוס1

New member
קודם כל הרב שאמר שהיא...../images/Emo66.gif

...שדה צודק אולם לא ניתן להבין אותו שכן המשמעות היא שונה ממה שמובן באופן מאגי, כי האישה שבאה היא מהעולם הזה אולם משרתת רוח או ישות מהמימד התחתון ששם יש את אותם היצורים מהסוג שהרב התכוון אליו. אותו בחור צעיר הלך לבדוק מהיכן היא הגיע והלך ( זה מתקשור עכשוי ) לתל-אביב יפו למשפחה ערבית כי הוא האמין שזה מהם. הוא נשאר איתם כי הם ביקשו ממנו להתחבר איתם רוחנית כדי להגיע "לאיזון" עם משפחתם. יש אנשי התרבות המזרחית שמבינים את החיים כשהות זמנית במישור זה ומקורם הוא מעולם תחתון ( שתחת לאדמה ) ואם יהיו טובים כאן אז לא יחזרו לשם אלה ימשיכו לעולם העליון שזה המשמעות של גן-עדן. לעיתים הם מרגישים "משיכה" למקומות שבהם הם מרגישים שיש "נשמות דומות" ולפי תחושה אינטואיטיבת ודיבור עם רוח ששוהה עימם הם נכנסים חבתים ומספרים סיפור כלשהו וכו'. המטרה שלהם הוא להגיע לאיזשהו "סגירת חשבון פתוח" שהם נזכרו בו מהחיים הקודמים בעולם שמתחת לאדמה. הם לרוב מקבלים אישור בתת-מודע לעשות זאת מהמדריכים הרוחניים שלהם. זה שהיא סיפרה שהם משם כי זה "שפת צופן מוגנת" כדי למנוע מרוחות רעות לפגוע בהסבר שלהם, לכן הם אומרים שהם ממתחת לאדמה אולם שנחשוב דרך הכותל שהוא מגן נשמה מעולה. למעשה, לאחר שאותו בחור צעיר התחבר איתם, הוא שימש כגשר למעבר הרוח בין משפחתכם לבין משפחתם עד שהם הרגישו שאין חוב כלשהו. בפעם הבא שהם יבואו ויספרו את הסיפור הזה, תתנו לה חפץ משלכם שעשוי אדמה/חימר ולא מתכת ולא בגד ולא שערה או משהו מהגוף, והם יעזבו אתכם לתמיד. הם פשוט נשמעים למדריכים הרוחניים שלהם וחלקם משרתים מחנות שלא בדיוק סימפטיים איתנו. ולא אפרט כאן. לא צריך לפחד, אין כאן איום או בעיה, רק משהו פורמלי במערכת יחסים בין נשמות קרובות עם קוד התנהגות נימוסי מסורתי מאז ימי קדם ( עוד מלפני האסלאם ). העיקר לחשוב חיובית ולא לפתח את הקשר הזה יותר מדי כדי להמנע מהחלטות שגויות. בהצלחה !

Dewberry

New member
המון המון תודה!!

עזרת לי מאוד :)) ורק עוד משהו קטן לסיום.. אתה חושב/רואה שהם יבואו שוב? אליי?

סיריוס1

New member
רק אם תגורי עם...

...סבתא שלך באותו ביית. או באזור מאוד קרוב אליהם. או שינסו חלושות ויעזבו אחרי שיבינו שאת כבר במנטליות שונה לחלוטין מאשר הוריך וסבתך. לדעתי אין סיכוי זה יחזור על עצמו שוב בגלגול הזה שלך.

Dewberry

New member
../images/Emo12.gif

אבל אני גרה מאוד קרוב לסבתא שלי, באותה העיר.. בערך חמש דקות נסיעה ממנה. גם הייתה איזו מישהי שהגיעה לסבתא שלי שאמרה לה שהיא הילרית (מטפלת בהילינג) והיא באה אל סבתא שלי הביתה ועשתה לה טיפולים.. היא גם עשתה לי אבל בגלל שהייתה לי הרגשה לא טובה לגביה אז הפסקתי.. בפעם האחרונה היא ביקשה שאני אבוא לבית שלה (היא תמיד הייתה באה אל סבתא שלי לעשות לנו, היא גם גבתה מחיר נורא נמוך ופעמיים גם עשתה לסבתא שלי טיפול בחינם) בגללה בצם שאלתי אם הם חוזרים.. היא העלתה בי תחושות מאוד שליליות, אתה חושב שהיא קשורה אליהם?

סיריוס1

New member
נו, כן, אם תגורי קרוב או יחד...

...עם סבתא שלך הם ינסו עוד הפעם, אולם זה לא משהו שלילי, זה משהו בין תרבותי-נימוסי. לא צריך לפחד מהם. רק שאם לא נעים לך, אז את או יכולה לגור במקום אחר או להכין מראש משהו מחוץ לבית לתת להם אם יבואו עוד הפעם ויתחילו את כל "הבלאגן" שוב הפעם. זה משהו שקשור למודעות שהיא פתוחה אצל עדות מסוימות וסגורה אצל אחרות. זה לא משהו רע. זה בסדר. אם תשבי מאחורי שיח ליד הרחוב את תראי אותם עוברים ברחוב וממלמלים או לעצמם או לכיוון בית מסויים, הם מדברים עם נשמות "קרובות" שגרות שם. הם לא ינסו להיכנס לבית של מישהו אם לא יקבלו אישור והסכמה בעזרת התקשור הזה שלהם עם אותה נשמה שגרה שם... אם מתחבאים מאחורי שיח הם לא יכולים "לקלוט" מי או מה יש מאחוריו. וכן גם בתים, אם הם מאחורי שיח חי, לא ניתן לבצע "תקשור" מהסוג שלהם עם האנשים שגרים באותו בית. השיחים והעצים הם מגן מעולה לסוג הזה "פתיחות נשמה"... וכן מזרקת מים.

למעלה